maanantai 22. marraskuuta 2021

Kokoomuslainen superäiti iski jälleen!


Tiedätkö ne olennot, jotka eivät vain voi muuttua tai katua, mutta jotka toimivat varjoissa ja imevät resursseja sieltä käsin itselleen? - Vampyyrit? Vastaat. 

Tämä tapaus ei enää koettele normaalien ihmisten oikeustajua, vaan myöskin todellisuudentajua. Kuinka pitkälle ahneus ja röyhkeys oikein voidaan viedä?

Ei tämän farssin pitäisi olla mahdollista muualla, kuin täällä feminismin afganistanissa, jossa naisen mielipaha on pahimpia rikoksia. Esim. paljonko Hilkka Ahde sai kun hänelle ei puhuttu töissä? Entä paljonko Jessikka Aro sai mielensä pahoittamisesta?  Kohta yhteiskunta maksaa korvauksia jo siitäkin, että ihminen on syntynyt naiseksi!

Mutta mies sen sijaan maksaa maksimimäärää elatusmaksua, lapsesta joka ei ole edes hänen omansa! Lisäksi tämä ryöstö ei ole vain laillistettu, vaan kyseinen operaatio nauttii lain valvontaa sekä suojaa vielä vajaan parinkymmenen vuoden ajan! 

Tätä vuosisadan törkeintä isyyshuijausta operoinut nainen vielä kehtaakin valittaa siitä, ettei tämä julkisuus nyt oikein olekaan sellaista kun hän mielestään on ansainnut. (Röyhkeyttä kuvaa hyvin se, ettei tämän naisen mukaan isä ei saisi esiintyä omalla naamalla tai nimellään).

Mutta mistä tämä nainen tunnetaan, enne tätä tapahtumaa?

Rikoksistaan - joihin kokoomuslaisittain aina liittyi rahan riistäminen itselleen. (Asia josta muiden tulisi vaieta, on puolestaan tämä kokoomuslainen Kauniit ja rohkeat -näytelmä jonka ytimessä on muiden riistäminen omien resurssien kartuttamiseksi: nainen harrastaa petoksia taloudessa ja päättää laajentaa toimialaansa myöskin lisääntymiseen, avustaa häntä tässä puoluetoverinsa, joka taas tahollaan pitää naista itseensä sitoutettuna, samalla kun pahaa aavistamaton, ensiksi mainitun naisen mies sponsoroi hänen käenpoikastaan.)

Entä mistä nämä aiemmat rikkeet tunnetaan?

Siitä, että ne olivat julkista tietoa - nimi ja kuva lehdessä -tason julkista tietoa!

Kun kerran henkilö rikkoo tietoisesti ja toistuvasti lakia ja päätyy kerta toisensa jälkeen julkisuuteen, hänestä tulee julkisuuden henkilö - halusi hän sitä tai ei. Se on tällöin ihan oma syy. 

Tällaisia ihmisiä ei ainakaan hillitse se, että ne päästetään kuin koira veräjästä. Tämä on selvästi tottunut siihen, ja nyt yrittää sitkeästi samaa huiputusta. Sen sijaan on yhteiskunnallisessa mielessä olisi paljon parempiakin laillisia neuvoja joita antaa:

Summa summarum

Sydän on oikealla! Se on hyvin sanottu, sillä sydänhän oikeasti on vasemmalla, eikä oikealla ole mitään - kiertoilmaus sydämettömyydelle on samalla varoitus jokaiselle joka haluaa elää. (Kokoomuksen pyhiin arvoihin kuuluu että kaikenlainen kavaltaminen, petos ja ryöstäminen on sallittua ja suorastaan ihailtavaa toimintaa - moraali ei kuulu kapitalismiin, vaan päämääränä on raha, ja pelkästään raha)

Tässä tapauksesta tekee erityisen vastenmielisen vielä se fakta, että tämä kyseinen nainen on pettänyt miestään isyyshuijauksen tasolle yltäen ja kaiken kukkuraksi tämä "unelmien ex-muija" tietoisesti vielä vastustaa tämän virheen korjaamista - vaikka koko kansa jo tietää tämän tapauksen. Onko biologisella isällä on liian pienet tulot vai onko tämä ihan vain sadistista kiusantekoa, jossa raha on mukava bonus? Viesti ainakin on selvä: sinä et valita, vaan maksat kiltisti - eikä muilla ei ole lupa puuttua tähän ryöstöön.But who will save the sane?

Some beings just can't change

Now crawl on by

A fake tear in your eye

And think isn't he strange

Ei kommentteja: