tiistai 2. marraskuuta 2021

Transut vs. lesbot

Biologian osuutta sukupuolessa ja seksissä ei kannata kiistää

Johtava ajatus on, että transnaiset pitää käsittää joka suhteessa naisiksi ja lesbojen pitää siis olla valmiita deittailemaan heidän kanssaan. Muutoin he syrjivät toista vähemmistöä. Mikäli naisen penis sammuttaa kiinnostuksen, kyse on transfobiasta.

Transut ovat suunniltaan, kun lesbot eivät suostu harrastamaan seksiä lesboksi itseään tituleeraaavan mieheen. 

Lesbot puolestaan ovat tästä asiasta suunniltaan, sillä heille kelpaa vain biologinen nainen. Eturistiriita on siinä, että myöskin transuille kelpaa vain biologinen nainen. (Se siitä konstruktioteoriasta).

Kenen syy tämä on?


Mietitäänpä sitä hetki.


Ne ovat naiset, jotka ovat näiden ryhmien äänitorvia ja heiltä myöskin tulevat äänet ja tuki näiden poliittisille aktivisteille.


Toisin sanoen, (modernit) naiset tekevät tämän itse itselleen.

Täsmälleen sama asia pätee urheiluunkin. Miehet kisaavat naisten sarjoissa, ja naiset vertaiskuvannollisesti ja kirjaimellisesti saavat näiltä miehiltä niin turpaan, että korvissa soi.

Se myös on täysin naisten oma syy.


Tämä on ongelma, joka naisten pitäisi selvittää ihan itse.


Suvakismissa ja feminimissä on se ongelma, että olemme ottaneet sekopäiden itkukilpailut liian tosissaan ja hyppäämme näiden mielipuolien pillin mukaan. Heidän ongelma on heidän oma ongelmansa - ei meidän.

Tässä kysymyksessä on sama juttu.  Naisilta hyväksytään tämä kaksilla rattailla kulkeminen, ja heidän sotkunsa siivotaan aina ja joka kerta auliisti. Naisille tämä on peliä, miehille ei, ja se peli loppuu vain kun sitä ei pelaa.

On pidettävä mielessä se fakta, että koodina on se, että vain ja ainoastaan valkoisille heteromiehille saa ja pitääkin esittää vaatimuksia - heiltä itseltään ei saa kukaan vaatia yhtään mitään. Se on ollut niin jo kauan. No, nyt niiden omissa piireissä karma tästä on alkanut tulemaan ryskyen alas, ja vallankumous on alkanut mässäilemään omilla lapsillaan. 

Ja se on heille ihan oikein. 

Ei kommentteja: