sunnuntai 7. marraskuuta 2021

Jo naisetkin alkavat heräämään modernien naisten perseilyyn!

Naispuolinen deittailuvalmentaja ja matchmaker totesi lopettavansa kyseisen homman, sillä toimeentuleminen ja yhteistyö hänen kohderyhmänsä, modernien naisten, kanssa on todistautunut yksiselitteisen mahdottomaksi. 

Hänen mukaansa siitä ei tullut enää mitään, koska naiset ovat: "itsekkäitä, omaavat liian korkeat odotukset, ovat kaikin puolin feikkejä ja luulevat, että heidän pitäisi kelvata vain koska omistavat vaginan ja hyvän ulkonäön".

Näiden naisten ongelmana on olla "vastenmielisiä, defensiivisiä, väittelynhaluisia kaikesta", puhumattakaan heidän kyvystä löytää "valitettavaa (pilkunviilausta) kaikesta". Ne "etsivät täydellisyyttä, mutta ensimmäisenä heitä kiinnostaa mitä mies voi tehdä heidän hyväkseen".

Nuo sanat voisivat olla tämän blogin naiskriittisen tutkimuksen alalta, mutta sanojana onkin naisten kanssa työskennellyt nainen. Niinhän sitä sanotaan, etteivät edes naiset siedä oman sukupuolensa perseilyä, - mutta miehet ovat ainoita joita siitä moititaan.

Fakta on se, ettei kukaan joka on vaistonnut tai vain suoraan havainnut, että jokin on pahasti pielessä modernissa naisessa ja pariutumisessa. Se joka on pielessä on moderni nainen itse.

Kun tunteelliselta olennolta viedään vastuu, ja annetaan loputon määrä vapautta, se paskoo kaiken ympäriltään.

Vaan vielä näin lopuksi, vaikka allekirjoittanut onkin moittinut valtamediaa ns. olan takaa, niin aina aika ajoin sieltäkin tulee jotain hyvää. Tällä kertaa tätä havaintoa vahvisti positiivisesti yllätys - sen kirjoittaja oli nainen! Tervejärkinen nainen, ja vielä toimittajana! Onko lopultakin tapahtunut murtautuminen pois mustan parodian horisontin takaa? Tervehtyykö luonto? Löytääkö ihmiskunta sittenkin tien takaisin?

Ongelma liittyy mielestäni nykynaisen odotuksiin. Treffikumppanilta ja puolisolta odotetaan suuria – siitä voi syyttää romanttisia komedioita, tv-viihdettä ja yhteiskunnan menestyspainotteista ilmapiiriä. Kulttuurissa ihannoidaan alfamiehiä ja -naaraita. Elämänsä haltuun ottava menestyjä on boss tai bosslady.

Nyt on trendikästä olla jotain muuta kuin tavallinen. Kulttuurissa on pinnan alla viesti: me olemme kaikki erityisiä. Ja tätä erityisyyttä täytyisi tuoda esiin eri tavoilla.

Ei siis ihme, että mieheyteen kohdistuu nykyaikana yhä suurempia odotuksia. Aiempina vuosikymmeninä riitti, että mies oli kunnollinen, kiltti ja rauhallinen, sekä toi perheelle leivän pöytään. Romantiikkaa ei välttämättä kaivattu ja junttimaisuus sallittiin – mies riitti sellaisenaan vajavaisuuksineen.

Nyt tällä uusromantiikan kaudella nykynainen haluaa alfamiehen, joka on kuin oman elämänsä James Bond: hyvännäköinen, raamikas, jännittävä, ottaa ohjat käsiinsä ja taitaa supliikin keskustelun ja tekee hurjaa, hyvätuloista uraa – mutta myös sitoutuu täysillä, itkee avoimesti, käpertyy tarvittaessa kotisohvalle ja tekee puolet kotitöistä.

Ensitreffit alttarilla herätti ihmetyksen – miksi tavallinen perusmies ei kelpaa nykynaiselle?
"Sä etsit sitä oikeaa poikaa
Joka unelmissas Ferrarilla kaasuttaa
Ja sä toivot että sä saisit sen mukaan
Barbie-nukeilla sun kanssa leikkimään

Mutta silti olet jo nähnyt liikaa
Sitä mitä elämä ihmisessä aikaan saa
Etkä löydä hänestä vapahtajaa"

PS. Parantuminen modernin naisen syndroomasta alkaa tämän suositun tekstin avulla.

Moderni nainen ei täytä yhtäkään näistä kohdista, joten jo yhden kohdan täyttäminen tekee 10% paremman kuin kilpasisarestaan - jokainen kohta 100% paremman.

Tai, sitten vain voi jatkaa hybriksessään ja pitää realismia tyytyämisenä. Odottaa sitä Ferrarilla saapuvaa, kirurgiastronauttijuristibodarisarjamurhaajamiljardööriä, joka on 2,5 metriä pitkä, ja joka näillä spekseillä on yksin juuri sinun - vaikka häntä haluaisi hänen naispuoliset vastineensakin. Kyllä se saapuu sieltä vielä! Lapsia ehtiää saamaan kyllä eläkkeelläkin - jos nyt niitä haluaa silloinkaan vaivoikseen (se, että valtaosa miehistä haluaa perheen, myös näistä ylemmän tason, ei muuta mitään, sillä kuka tahansa näistä miehistä haluaa muuttaa kriteerejään keskitasoisen naisen toiveiden mukaan - nainenhan kerran ansaitsee aina sen minkä haluaa).

2 kommenttia:

Olavi Koskela kirjoitti...

Sivuten tätä aihetta, oli joskus kaveripiirissä ja kaljan kanssa juttua siitä, minkälainen naisenpuoli on todennäköisesti makein petikaveri, kun avoimilla markkinoilla toimitaan. Vähemmän yllättävästi se makein ei suinkaan ole parhaimman näköinen tai laitetuin. Tuon osajoukon yksilöt ovat aivan liian vakuuttuneita omasta arvostaan ja suoranaisesta korvaamattomuudestaan, että heillä ei ole ollut minkäänlaista tarvetta panostaa intiimin kanssakäymisen hienouksiin. Hehän ovat jo muutenkin Luojan lahja miessukukunnalle. Makeimmat tyypit löytyvät useimmiten rennoista ja mielikuvitusta omaavista yksilöistä,jotka eivät pidä itseään maailman napana. Hyvä huumorintaju on yleensä pettämätön merkki tietysti älykkyydestä, mutta myös iloisesta ja luontevasta seksuaalisuudesta.

XeimA kirjoitti...

Kelpo analyysi! Onhan siinä perää, että ns. stuck up -naiset, jotka ovat pakkeloineet epävarmuutensa piiloon, ovat sängyssäkin kauniita, mutta kylmiä lahnoja. - Sellaisten paikka on kalatiskissä.