keskiviikko 10. marraskuuta 2021

Ankeuttajat iskivät jälleen - sukellus suvaskismin synkkään psykopatologiaan

 Allekirjoittanut törmäsi ilokseen tällaiseen viattomaan ja hauskaan twiittiin:

No, ehti kulumaan yksi yö, ja seuraavaksi saikin jo lukea viimeisimmästä kohusta - liittyen juurikin edelliseen twiittiin; suvakkien mielipuolisessa ja läpeensä sairaassa maailmassa ei ole sellaisia asioita kuin  viaton ja hauska. Asiaa on tutkittu, ja asiasta on saatu taas kerran esimerkkikin.

Tutkimus: Vihreät eivät pidä huumorista

Tässä hyvien ihmisten joukko veti taas kerran porukalla maalituskilarit, samalla kun normaalit ihmiset seuraavat tilannetta huuli pyöreänä, hieman jopa epäuskoisina. Edellisestä tapauksesta ehtikin kulumaan jo monta päivää.

Mistä tämä ilmiö sitten johtuu? Miksi aina aika ajoin meno on kuin hullujen huoneella jossa ei selvästikään leposidepaikkoja ja pakkopaitoja ole riittänyt kaikille?

Otetaan pieni yleiskatsaus suvakismin vinksahtaneeseen psykopatologiaan. 

Allekirjoittanut sitä jo aikaa sitten analysoikin, eli se johtuu siitä, että suvakismiin kuuluu totaalinen varjotyön puute. 

Varjolle näet on tyypillistä, että se pitää kätkössään asioita joista ei itse pidä, ja useimmiten nämä asiat sitten lingotaan - projisoidaan hienosti sanottuna - vastapuoleen. Eli jos jokin tai joku herättää suvakissa pahan ajatuksen ja/tai tuntemuksen, se laitetaan välittömästi siihen assosioidun toisen ihmisen syyksi. Esim. kukaan ei enää ylläty siitä, ettei suvakkia suvaitsemattomampaa ihmistä yksinkertaisesti ole. Se on tämän saman ilmiön juurisyy.

Myös hyvin tyypillistä on, että melkeinpä kaikki muutkin hyvesignaloimisen aiheet kumotaan ennemmin tai myöhemmin omalla käytöksellään - hyvänä esimerkkinä tämä luonnonsuojeluteatteri, jossa maailmanympärysmatkaajat istuvat tukkimassa tiet, tuottaen sähköä aggrekaatilla, samalla syöden monikansallisten ketjujen tarjoamia herkkuja (no, on heillä varmaan paperipillit muovisten tilalla, joten eiköhän se ole sillä kuitattu). Miksi näitä kaksinaamaisia ilmastokulttilaisia kuunnellaan edes? Ne ovat joko täysiä irrationaalisia mielipuolia, tai trolleja jotka kaipaavat vain huomiota.

Entä miksi jotkut firmat nöyryyttävät itseään täydellisesti, vain koska muutama sekopää lähettää heille vihasta sähköpostia? Etenkin, kun nämä vinkulelut ovat tuskin koskaan edes käyneetkään kyseisessä firmassa!

Allekirjoittanut tuppaa olemaan sitä mieltä, ettei näiden oma- ja sairaudentunnottomien tilaa ainakaan auteta ottamalla niiden itkupotkuraivareita todesta. Niillä ei ole aikomustaan pelata reilusti, eikä parantua - on toki tuosta psykoosista parantuneitakin, mutta se yleensä tulee sivutoimisena, kun ne pohjasyyt on hoidettu pois. Juuri nyt yhteiskunta toimii niiden mahdollistajina, ja se johtaa siihen, että tästä tulee hullujen valtaama hullujen huone. 

- Ja kuten muista Fundamentin teksteistä voi päätellä, ei ole tarkoitus loukata MT-ongelmaisia vertaamalla heitä suvakkeihin - he saavat Fundamentin sympatiat ja tuet kamppailuunsa; erotus onkin siinä, että MT-ongelmaisella ja hullulla on vissi ero.

If the heart is cold

If there is no light

 

If the the heart is cold

If the blood runs hot

Let there be an end

1 kommentti:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Danzig on minulle vähän huono valinta. Hyvää musiikkia, mutta vähän liian synkänsävyistä minulle. Taidan vaihtaa siihen mitä olin soittamassa aiemmin, Klamydia!

Kukin meistä valitsee musikkinsa oman makunsa mukaan. Rock on!