torstai 10. syyskuuta 2020

Mielenterveysongelmien marttyyri Ronnie McNutt (RIP)

Vuosi 2020 niittää satoaan, nyt kun otsikoihin päätyi 33 vuotias Ronnie McNutt, joka lähetti suorana itsemurhansa (Facebook-videossa) kotiruutujen ääreen. Hänen viimeiset sanansa olivat synkässä resignaatiossa lausutut: "OK guys, I guess that´s it" (suomentaen: "OK tyypit, eiköhän tämä ollut tässä.")

Mutta asiassa on syvempikin aspekti, tai jopa aspekteja.

Nimittäin mies halusi antaa tällä selvän viestin, joka oli nähtävissä ja kuultavissa tapahtumaa edeltävissä julkilausumissa. 

Hän aloitti videonsa kysyen retorisesti: "Vasta nytkö minulla on merkitystä?"

Videon aikana hän käy puhelun, ja päättää sen jo aiemmin mainittuihin sanoihin.

Seuraavat sanat hän puolestaan oli kirjoittanut FB-feediinsä:

Suomentaen: "Joku elämässäsi tarvitsee kuulla että heillä on merkitystä. Että he ovat rakastettuja. Että heillä on tulevaisuus. Ole se joka sanoo sen heille."

Miehen oma tausta oli se tavallinen tarina: ei töitä, muija jätti ja asunto lähdössä. Sekä tietysti ilman tukiverkkoja. Eikö Fundamentti ole kertonut jo useita kertoja, mihin miesvihamielinen ja post-feministinen yhteiskunta johtaa? Se on yhteiskunta, jossa kaikki on miehen itsensä syytä, ja jossa siunataan käytäntö jossa miehen on ansaittava ihmisarvonsa, tai oltava "luuseri"? 

"Armoton kohtalo on järjestänyt niin, että tätä viimeistä ryhmää, köyhimpiä miehiä, kaiken lisäksi käyttävät hyväkseen kaikkein vähiten viehättävät naiset. Sillä koska naiset edellyttävät mieheltä aina vain rahaa ja miehet naiselta vain ulkonäköä, paremmin ansaitsevat miehet sieppaavat aina haluttavimmat naiset". 

"Mies, joka ei hallitse näitä taidonnäytteitä, jonka rahantulo vähenee, on "epäonnistunut" ja menettää kaiken: vaimonsa, perheensä, kotinsa, elämänsä tarkoituksen - kaiken turvallisuuden" - Ester Vilar

Sellainen yhteiskunta ansaitseekin nähdä tämän videon, sillä tämä on ainoa tapa tuoda ilmi se ruma todellisuus missä elämme, mutta mistä vaietaan ja mikä peitetään. Todellakin, jos yhtä moni ihminen olisi huolissaan MT-ongelmista ja miesasiasta, kuin se on tämän videon groteskiuudesta, ei hän ehkä olisi nyt kuollut. 

Todellakin, kuollutta emme voi tuoda takaisin, mutta tulevaisuus on yhä auki. - Tehdään siitä parempi.

Annahan sen marinoitua hetken!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oikea tapa reagoida tuohon on tappaa asiantilaan syyllisiä - ei itseään.Esim. Suomessa jokaisen asunnottoman alkaisi olla jo korkea aika lunastaa itselleen IHMISOIKEUKSIA viiltämällä vaikkapa ISIS-syöpäläisiä maahantuovien vihreiden stalinistiHUORIEN kurkkuja auki kunnes alkaa tulla samanlaista paapomista.Toimintaa voi toki tehostaa esim. kirkumalla samalla allahu akbaria niin muuttuu jokaisen yksittäistapauksen ainoaksi todelliseksi uhriksi.

XeimA kirjoitti...

Vaikka mainitsemasi idea ei sikäli ole suoraan suositeltavissa, sillä moinen saattaa olla verrattaen laitonta, niin ymmärrän silti ideasi.

Olen myöskin samaa mieltä, että jos on valittava me tai ne, niin se olkoon ne.

Se taas ettei homma mene rumaksi, hoituu ennaltaehkäisyllä.

Nyt olemme demoralisaation ja peruuttamattomien tuhojen tiellä, minkä tiedetään menneen ennenkin rumaksi.

Ainoa mitä päättäjät tekevät, on se että ne yrittävät tukkia varoittajien ja protestoijien suut. Sekä sitoa ne kädet jotka rakentavat ja ovat valmiit taistelemaan vastaan. Tälläiset äänet ovat niitä joita ne vihaavat kuulla, sillä se pelottaa näitä valehtelijoita. Mutta nämä äänet kasvavat vahvemmiksi joka päivä.