sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Sananen Sunnuntaiksi

Björn Wahlroos kuohuttaa jälleen


Wahlroos ripuloi tälläisiä lausuntoja, sillä myös hän tietää vastauksen kysymykseen: Kuka muu tarvitsee Wahlroosia, kuin Wahlroos itse? 

Tämä on Suomen viherpunaisten (viimeisimpänä Arhinmäki) osoitus siitä, miten työväen miehestä muuttuu oikeaan ympäristöön päästyään verenhimoinen kapitalisti tai ainakin Kokoomuksen hang-around jäsen aka. pikkunilkki.

- Siksi meillä ei voi olla mukavia asioita.

Siispä nyt kun taannoinen hihamerkkikohu on asettumassa, ehdotankin että tälläiset tapaukset merkitään lakilla. Eikä suinkaan hihamerkillä, sillä jos valtaväestö niitä käyttää niin he ovat natseja, mutta jos vähemmistöt niitä käyttävät, he taas ovat holokaustissa kuolleita juutalaisia.


Teit niin hienon suorituksen kakatessasi lausuntoja, ja päästellessäsi aivopieruja, että saat tästä nyt lakin!
PS. Mainitun hattutyypin ehdoton edelläkävijä ovat tietysti kukkahattutädit. Ehkä heidän lakissaan ei näy kakkaa, mutta räikeimmät ja kukkeimmat kukkaset tietysti ovat heillä, joilla on ollut eniten lannoitetta.

Nyt lopuksi biisi jonka löysin hiljattain, mutta jonka olen täydellisesti missannut tältä bändiltä jota olen silti fanittanut vuosikaudet. Biisi ei juuri aiheeseen liity, mutta rempoo sen verran hyvin että ei sitä laittamattakaan oikein voi olla.

Ei kommentteja: