maanantai 23. huhtikuuta 2012

Aikamme Kuva: Mediasensuuri, Vähemmistötyrannia ja 2 Somaliraiskaajaa

Ei tästäkään asiasta näemmä voi olla kirjoittamatta. Olemme jälleen kerran saapuneet aiheeseen, jollaista Fundamentti EI jätä mainitsematta, vaan tuo sen ilmi jotta oikeus voittaisi.

Parin päivän aikana olen nähnyt mykistyttävän määrän jotain mitä ei pitäisi sivistyneessä valtiossa joutua näkemään.

Eli epäoikeudenmukaisuutta, joka alkoi siitä kun moniosaajat, nuo varhaiskypsät maamme raiskaustilastojen kärkitiloja pitävän ryhmän edustajat tekivät niin, että raiskasivat suomalaisen tytön.

IL: Koulupojat raiskasivat teinitytön Helsingissä


Asian pitäisi olla tässä selvä, raiskaaja on rikollinen ja tyttö uhri. Emmehän me nyt ole missään Afrikassa - zing!

Vaan, koska suvakit (suvaitsevainen + vajakki) ovat päässeet lietsomaan sairautta läpi koko maamme, me joudumme kantamaan seuraavanlaisia seurauksia.

- Pääsääntöisesti ulkomaalaisista koostunut vihasivusto joka puolusti raiskaajia ja jopa syytti, herjasi ja uhkaili suomalaista uhria! Tässä vauva.fi:n foorumin juttu.  Se on tällä hetkellä suljettuna, mikä on oikein, mutta mikä tärkeintä se kertoo meille sen, miten suvakkien hillitön sairaudenlietsonta on jo mennyt sille asteelle, että nämä heidän lemmikkinsäkin jo uskovat että he ovat kaikessa uhreja, etuoikeutettuja ja jos joku syyttää heitä jostakin "se on rasismia". Tässä Suomalian Sanomien juttu joka käsitteli tuota yhteisöä, siellä eivät edes suvaitsevaiset olleet uskoa, miten heidän lemmikkinsä ja hyysäyksensä kohteensa voivat olla niin sydämettömiä, suoranaisen luonnevikaisia että he tekevät jotain tälläistä - sen sijaan, he syyttivät siitä kaikesta Perussuomalaisia, jotka ovat piikkinä heidän lihassa (etenkin kun pitää näyttää miten paljon suvaitsee vastakkaisia mielipiteitä).

- Kun eräs facebook-kaverini pisti jakoon näiden "vanhanajan herrasmiesten" nimet ja tiedot, paikalle kiilasi hysteerinen suvaitsevainen, joka alkoi parkua miten tälläistä ei saa tehdä. Ulinaan ei sisältynyt silti sanaakaan huolta uhrista, ei sanallakaan huolenosoitusta siitä mitä on tapahtunut ja mitä tapahtuu maassamme heidän kannattaman politiikan vuoksi järjestelmällisesti, vaan ainoastaan oikeudenmukaisten syyllistämistä ja syyllisten ehdottoman puolueellista suojelemista. Kyseessä oli tietysti ämmä, me tiedämme että milloin tälläisten laalaa-maassa elävän suvakkiämmän tunteet alkavat, siihen muiden (etenkin valtaväestön ja uhrien) oikeudet loppuvat.

Ja kerrottakoon, että mitä tähän nimenomaiseen tapaukseen tulee. Sillä kun kukaan ei ollut oikein vastaanottavainen häntä ja hänenprotestointia kohtaan, nimitteli hän muut tyyliin "vittu mitä pellejä" - se on sitä suvaitsevaisen puhetta sano!

- Mutta kyse ei ole myöskään yksityisen tahon suvakkilaisuudesta, vaan myös median. Viimeinen tippa minulle oli se, kun luin tämän , alkuperäinen juttu käsittääkseni on tässä. Kuinka tälläinen sensuuri voi olla mahdollista? Ja muuten mielestäni Anu Palosaaren päätöslauselma ja ratkaisu, joka on siis seuraava; Maahanmuuttajamiesten tekemä väkivalta suomalaisnaisia kohtaan on tilastoitava viha/rasistisiksi rikoksiksi. Samoin kuin kaikki muukin maahanmuuttajien tekemä väkivalta suomalaista väestöä kohtaan. - on otettava käytäntöön maassamme, se on ainoa tie raiskastusta tasa-arvosta kohti oikeaa ja aitoa egalitariaa, sekä kansallismielisesti oikeaoppista toimintatapaa.


Järkytyin näistä seikoista kuin Jani Toivola ikään, vaikka meidän järkyttymisen erona on se, että minä järkytyn pätevistä syistä, Jani - no sanotaanko nyt niin, että hän järkyttyy mistä järkyttyy ja hänellä on oikeus mielipiteeseen (myönnytys, jota et tule kuulemaan suvakin suusta).

Voidaan sanoa, että tässä on kyseessä isompi sairaus, jonka oireista me nyt puhumme. 

On epäilemättä vaikea ymmärtää heitä, jotka puolustavat tälläistä henkeen ja vereen. Sellaiset ihmiset ovat tavallisesti käsittämättömän ylimielisiä moraalisessa omahyväisyydessään. Aikaisemmin on sanottu, että pahat voittavat kun hyvät ei tee mitään. No nyt on mahdollisuus tehdä ainakin parannus siihen, että hyvät päästävät pahat kuin koirat veräjästä.

Tälläistä lisää, se on ainoa tapa saada tämä maa pois suvarien ja muiden kukkahattujen kynsistä.

Eräs "argumentti" oli "raiskaajat ovat vain sairaita ja tarvitsevat hoitoa". Kysyttäessä tuon diagnoosin antaneelta, suvaitsevaiselta know it all:ilta, että mistä tämä tietää näiden olevan sairaita, ja tarvitsevan hoitoa, vastaus oli että pitäähän niiden nyt olla kun tuollaista tekevät. Tuollaisen logiikan kanssa on turha väitellä, logiikan jossa mamujen rikoksille aina löytyy joku selitys, mikä vahvistaa dogmaa jonka mukaan he ovat automaattisesti uhreja tai täydellisiä ihmisiä.

Minä sanon: Mitä sitten vaikka ne ovat sairaita? Voimme totta kai kutsua tuota antisosiaaliseksi käytökseksi. Voimme todeta, että narsismi ja psykopatia ovat myös sairauksia, mutta meidän on ymmärrettävä että ainoa vaihtoehto niiden "hoitamiseen" on kova otteet, sillä nämä ihmistyypit eivät koe sairaudentuntoa, ja heitä ei voida parantaa. Voidaan vain rajoittaa sitä pahaa ja sen pahan tekemisen kannattavuutta, joka on heille ominaista.

On olemassa (pahoja) ihmisiä, ja heille on puhuttava sitä kieltä jota he puhuvat toisille, ehkäpä vielä ilman minkäänlaista sääliä.  Jokaisen joka uskoo hömppähumanistien ja suvakkien kukkahattupropagandaan, tulisi tutustua vaikkapa sellaiseen kirjaan kuin Pahuuden Psykologia, siinä alan ammattilainen (Scott M. Peck) toteaa jo oman ammattinsa ja tapauskertomusten pohjalta sen minkä minäkin; on olemassa pahoja ihmisiä, ja tuo määritelmä tulisi ottaa jälleen käyttöön. Vasta näin voimme käsitellä oikein myöskin heitä, jotka ovat hairahtuneet pois kaidalta tieltä, kun aika ja ympäristö ovat olleet väärät. Aika ja ympäristö ei ole silloin väärä, jos houkuttelet uhrisi sivuun ja pakotat tämän seksiin kanssasi, se on silloin ollut väärä vain uhrille, eikä syylliselle.

Samoin, jos ei sovelleta maassa maan tavalla-periaatetta mitä tulee vieraiden kulttuurien edustajiin, jotka eivät kerta kaikkiaan aio sopeutua, merkitsee se sitä että tälläisiin tekoihin erikoistuneet ovat heitä joiden pillin mukaan meidän muiden on mentävä. Tällöin sairaudenlietsojat, suvakit ja mokuttajat ovat pääseet turmiolliseen päämääränsä.

Ainoa mikä tässä vaatii hoitoa on tuo sairaalloinen suvaitsevaisuus. Se on järjettömän ylimielistä ja epäoikeudenmukaista. Siinä oletetaan ettei kukaan voisi pystyä pitämään sitä moraalia mikä itsellä on, joten syylliset päästetään sen kunniaksi kuin koirat veräjästä.  Käytännössä se on myös syyllisten suojelemista, ilman että sanallakaan koitetaan pitää uhrin puolia. Suurempi huoli on, etteivät vain nämä sadistiset raiskaajat tai "suloiset lapsukaiset", saisi mitä ovat tilanneet. Vai mistä saakka tuon ikäiset ovat olleet "viattomia pieniä lapsia" etenkin kun he ensin ovat ovat raiskanneet säälittä uhrinsa, vielä niin että toinen on pitänyt kiinni? Todellakin, jos lapset ovat tuollaisia, on viety pois koko perusta käsitteeltä lapsen viattomuus.

Pelkäänpä vain että myös nämä suvakit ovat hoidon tuolla puolen, heidän maailmanparannusnarsisminsa on kuin mikä tahansa narsismi - kuten sanottua - sairas ei ole sairauden tunnossa. Tällöin tilanne ei juuri eroa siitä, kun narsisti tuhoaa uhriaan, kun nämä antavat muiden itsekkäiden tyrannien jatkaa pahantekoaan yhteiskuntaa vastaan, samalla kun sitä puolustaessaan heidän oma kilpensä suvaitsevaisuuden egona kiillottuu.

"Aktivismi, sekin narsismin ilmentymä. Sellainen minäpä olen kasvissyöjä eläintensuojelija luonnonsuojelija. Äitis oli kyyninen kun sinua synnytti-perse Eihän se riitä, että tekee työnsä kunnolla, kun se työ aina palvelee kuolemaa, jonkun tai jonkin kuolemaa. Häveliäisyys ja terve synnintunto vain on amputoitu. En tiedä miltä asiat näyttivät joskus kuusikymmenluvun murroksessa, mutta nyt meillä ei ole edes esikuvia, ei edes minkäänlaista johtajaa. Ei edes keskustelukumppania. Jokainen on yksin päätteensä kanssa... Elämä ei ole kertomus, se on sarja kuvia, jota visailut, mainokset ja nöyryytysohjelmat ampuvat olohuoneen kotiliedestä. Väkivaltakin on erilaista: Se ei tarvitse motiivia, laukaisevaa tekijää. Ihmisiä tapetaan kun vituttaa. Tämä on narsistisen väkivallan aikaa. Toista ihmistä ei ole, Turingin testi ei päde. On vain kuvia, eikä niiden takana ole mitään, mikä tuntisi kuten minä. Siis miksi ei tuhoaisi toista kuten itseään." - A. W. Yrjänä

Ilmaistaakseni asian suoraan; nämä molopäät saavat omalla idioottimaisella käytöksellään ketkä tahansa normaalit ihmiset inhoamaan heitä, ja heidän ajamaansa asiaa.

Esim. vähemmistötyranneilla on tyypillistä kompensointi ja positiivinen syrjintä - puhumattakaan syyllisen suojelemista ja uhrin unohtamalla halveksimisesta!

Voin kyllä sanoa, että positiivinen syrjintä on ok, kun kyseessä on todellinen ongelma. Se ei ole sitä silloin, kun on kyseessä ryhmä joka on samalla "ikuinen uhri" ja "ihmisenä parempi" - aivan kuten suvakeille on mamut, ja feministeille on naiset.

Jälkimmäisessä tapauksessa, miehet eivät saa pitää mieleisistään kauniista naisista (vaikka kauneus onkin aina katsojan silmässä), vaan heidän pitää ottaa periaatteessa ruma nainen, voidakseen osoittaa miten suvaitsevaisia ja hyväksyviä he ovat, suorastaan epämiehekään epäpinnallisia. Samalla on täysin on ok että joku 150 cm matala, muumin näköinen pirkkosuominen vaatii kuinka miehen on oltava vähintään 2 metrinen, rikas, ahkera käymään työssä mutta silti paljon vapaa-aikaa omaava, komea mies joka ei pane vaan rakastelee. Muu ei kelpaa, ja kyllä suomalainen mies haisee! Kyse on siis solidaarisuudesta, joka koskee vain toista osapuolta.

Samoin tietysti on mamujenkin laita, jolloin on aivan tavallista suvakkilogiikkaa, että näitä puolustellaan noilla naurettavilla, perseestä revityillä tekosyillä. Kyllähän Astrid "Suomen onnettomuus" Thorskin osoitti tuota selittämällä että "on surullista, jos maahanmuuttajat oppivat huonoille tavoille Suomessa".Nimim. Raiskaus on rikkaus!

Vaan mitä tulee näihin raiskaajiin, niin eiköhän nämä kaksi sosiopaatia (?) voida pistää takaisin sinne missä kameli kusee, kunhan ovat päässeet täyteen ikäänsä?

Ei tietenkään, hehän ovat nyt "suomalaisia" siitä huolimatta että he ovat säilyttäneet nimestä ja pitäisikö sanoa tavoista, saakka ne tyypilliset piirteet joista ei voida sanoa "kuin maassa maan tavalla" - eikö koko reagointi ole osoittanut sen miten tämä muslimeille tyypillinen "suomalainen nainen on huora, jolta saa helpolla tai väkisin" näkynyt tuossa ryhmässä?

Lainatakseni myös erinomaista kommenttia henkilöltä nimeltä Peter Kreisler:

Niin, ulkomaalaisten positiivinen syrjintä aiheuttaa suomalaisissa köyhissä vihaa, reaktio on aivan luonnollinen ja oikeutettu. Kaiken kukkuraksi suomalaisia köyhiä nöyryytetään lisää syyllistämällä rasismista jos ei suvaitse "pakolaisten" lorvailua ja valtion kustannuksella elämistä. Toki köyhiä pidetään tyhminä ja sivistymättöminä, erityisesti jos sattuvat kannattamaan perussuomalaisia, tämähän on hesarista jo moneen kertaan luettu.
Tuntuu, että valtion ja valtionvirastojen johdossa on kansamme todelliset sivistymättömät barbaarit ja kusipäät.
PS. Kun olin jo kirjoittanut tämän tekstin, niin törmäsin vielä pariin uuteen uutiseen asian pohjalta. Ensinäkin heille, jotka moittivat näiden raiskaajien nimien paljastamisesta sen tehneitä tahoja - eikä se toki moittimiseen jää, jotkut ovat mamusympatioiden ajamina ja syyllisten suojelemisen hegemonioissaan menneet niinkin pitkälle, että ovat alkaneet uhkailla nimien levittäjiä oikeustoimilla! Joka tapauksessa, tässä heille; internet-komisario Fobban mukaan, asiassa ei ole mitään laitonta. 

PPS. Osallistuin Anne-Mari Bergin "naamakirjaseinällä" keskusteluun tästä asiasta, siinä kyseinen nainen oli ottanut asian puheeksi melko suoraviivaisella tavalla (mutta ei asiattomalla) - tämä tapahtui lauantaina. Nyt, maanantaina, sain kuulla että Facebook on poistanut koko keskusteluketjun, ja jopa uhkaillut tilin poistamisella!

Voidaan siis sanoa, että kyseessä on erityisen räjähdysherkkä aihe.

JA että nyt on osuttu sinne missä tuntuu.

Joten nyt suosittelenkin että levitätte esim. tätä blogia ja parhaaksi näkemiänne kirjoituksia aiheesta, niin paljon kuin mahdollista!

Ei kommentteja: