keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Maamme Raiskaajat

Sanotaan, että epämiellyttävän totuuden myöntäminen etenee linjassa:

Raivostuminen > Naurunalaiseksi vastapuolen &/ tämän argumentin tekeminen > Myöntäminen.

Eli primitiivireaktioiden kautta voittoon. 

Viimekertainen teksti sai huomattavan suosion, ja se levisi sairaudenlietsojia raivostuttaen pitkin internettiä. Kiitos siitä. Olin kehottanut tekemään niin, sillä nyt osuimme juuri erääseen tälläiseen ns. epämiellyttävään totuuteen. Ja tietämäni mukaan sain sillä tekstillä aikaiseksi edellisen myöntymisketjun osasten ilmenemisiä, mutta myös huomattavaa suosiota ja kunnianosoitusta.

Murtaa hiljaisuuden koodi, jonka olemassaolon vuoksi viattomat joutuvat kärsimään, on ollut ja tulee olemaankin Fundamentin taistelun ja tiedottamisen päämäärä. 

Tämänkertainen teksti on sille jatkoa, lähinnä huutomerkki sen totuuden joka on epämiellyttävä, perään. Kertausta voisi myös sanoa.

Tänään Aamulehti julkaisi tutkimustulokset raiskauksista, jotka myös julkaistiin muissa medioissa kuten:

Raiskaukset Suomessa: ”Tämä on ongelma”


Sen mukaan, "rasistien" (käännös: maahanmuuttokriitikoiden) järkyttävät väittämät siitä, että kulttuurimme rikastajat muka tekisivät rikoksia, vieläpä suhteellisesti enemmän kuin valtaväestö, ovatkin totta.

Ja nyt sitten vain odottamaan, kun joku suvakki kiirehtii paikalle ulisemaan:

"No mut kylhän suomalaiset raiskaavat myös!111!" . 

Siis joo, meillä on itse asiassa niin paljon pulaa omista raiskaajista, että back up todellakin on tarpeen.

Muuten en ole koskaan ymmärtänyt tuota argumenttia - mitä väliä sillä on?

Vastaus: Ei mitään väliä.

Toiseksi, hyvä ystäväni, sanonpa vielä senkin että suomalaisilla ja Suomen valtiolla ei ole minkäänlaisia (erityis-)velvollisuuksia pakolaisiaan tai maahanmuuttajiaan kohtaan. He eivät ole siinä asemassa, jossa ruvetaan asettelemaan ehtoja ja vaatimuksia.

Jos jollakin on se asema, on se nimenomaan MEILLÄ. 

Viitaten viimekertaiseen tekstiin, tulin joutuneeksi pienimuotoiseen debaattiin niiden kahden raiskaajasomalin jutun pohjalta. Vastapuolena oli somali. Sanoisin että hän oli silti fiksummasta päästä, mutta hänkin kehtasi ottaa esiin sen kortin "no mutta kyllähän suomalaisetkin.."

Mitä väliä sillä on? Ei se ole mikään oikeutus, eikä se myöskään ole sen edellytys että suomalaisten pitäisi häpeillä maahanmuuttokriittisyyttään tai selitellä maahanmuuttopolitiikan kiristämistä. Se on meidän politiikkamme se, ja siitä päätämme me. Jos omassa maassa ei viihdy, niin kannattaa valita tulevaksi maaksi sellainen missä viihtyy, tai jäädä sinne missä on.

Mutta nyt hiljaisuuden koodi on alkanut murtua: 

Niemi on myös sitä mieltä, ettei raiskaustilastoista saisi vaieta.
-Tätä (tilastoa) ei ole mitään syytä peitellä. Tosiasiat kannattaa tunnistaa ja yrittää niiden pohjalta rakentaa, Niemi sanoo Aamulehdessä.

Sitten toinen uutinen, joka liittyy tähän osittain, mutta on osana myöskin lainsäädäntökysymystä sekä rikolliskysymystämme.

Se vanha ongelma, jossa hyvinkin suvakkilainen maailmanhalaaja-asenne takaa sen, että jotenkin kaikkia rikolliset nähdään "no mutta tavallaan sekin on uhri"-filtterin läpi, ja heidän rötöksensä on aina muka jotenkin vahinko. Rikoksia ja rikollisia on monenlaisia, mutta nyt puhun näistä jotka oikeasti ovat törkeitä, ja tapaus jonka otan esille, on sellainen jossa on ehkä pahin mahdollinen esimerkki tästä epäkohdasta.

Rajua kidutusta - naisen silmät uhattiin puhkoa


Nainen joka puolusti itseään, sai pahoinpitelysyytteen?! Ryöstäjiä vastaan jotka 1. yrittivät tyhjentää tämän tilin; 2. uhkasi puhkoa tämän silmät; 3. pahoinpiteli tätä sitä ennen!

"Naiselle syyttäjä esittää 1 vuoden ja 2 kuukauden mittaista ehdotonta vankeustuomiota." 

Itseään puolustanut nainen on nyt saamassa suuremman tuomion, kuin nämä paskiaiset joita vastaan hän puolusti itseään!

 Luulen kyllä, että jos minulla olisi landella joku vaikkapa farmi. Ja sitten nämä sosiopaatit saisi päähänsä "hei mennään ryöstään, ja kiduttamaan tota". Niin itsepuolustukseni olisi varmaan sitä luokkaa, että tekisin heistä human centipeden, ja hakisin vielä EU:sta tukirahaa "eksoottisten eläinten farmille". Se olisi ainakin toimintaa johon valtiomme meitä rohkaisee, ellen sitten valitsisi olla kiltisti ryöstettävänä, kidutettavana ellei jopa tapettavana. 

Ei ole häävit vaihtoehdot. 

Mitä maahanmuuttajakysymykseen tulee, niin tämän luulisi viimein herättävän naiset joiden on nyt tiedettävä, että mitä tapahtuu jos he vaikkapa puolustautuvat raiskaajia vastaan. 

Etenkin jos tämä raiskaaja on ns. suvakkien lemmikki, ja täten nauttii "syytesuojaa."

Meidän maassa ollaan niin humaaneja ja vieraskoreita, että kohtelemme jopa raiskaajia dipolomaattisella koskemattomuudella! 

Suvakkien poliittiset tahot luultavasti ovat liian kiireellisiä syyllistäessään suomalaisia (miehiä), joten he eivät ehdi auttamaan.  Etenkin kun viimeisimpien tutkimusten perusteella, heillä on vielä aikapaljon kehiteltävänään selityksiä ja puolustuspuheita lemmikkiensä kolttosia korjaamaan.


Mutta minä sanon, että yhä useampi on yllästynyt tähän. Oli kyseessä sitten mies tai nainen. Ei kukaan mies halua nähdä hänelle läheistä naista raiskattavan, puhumattakaan siitä mitä mieltä naiset ovat siitä, että joku tulee rikastuttamaan hänen vaginansa!


Yhä useampi alkaa heräämään siitä massakontrollista, joka pitää heidät toinen toistaan vastaan käännettynä kansalaisena, liharobottina joka puolustaa sairauteen perustuvaa politiikkaa, jonka myrkkyhedelmiä saavat satunnaiset kansalaiset syödä. 


Ja se on oleva mahtava päivä, kun porukka saa tarpeekseen. 


Mitä nyt on tehtävä, on jatkettava asian viemistä eteenpäin. Oli se sitten äänestämisen muodossa, protestointien muodosssa, tai tämän tekstin levittämisen muodossa (informoiminen yleisestikin).

He omistavat maan, ja he omistavat taivaan, mutta maa ja taivas eivät ole heidän puolellaan, he tietävät sen ja siksi he varustautuvat sotaan, he tuhoavat maan ja taivaan mieluummin kuin luopuvat omistuksestaan. 

En usko heidän voittoonsa, sillä heitä on yhä vähemmän, ja yhä enemmän on niitä jotka eivät odota toimettomina, meitä on yhä enemmän, heidän asuntojensa ahtaudessa, heidän kouluissaan, heidän tehtaissaan, meitä on yhä enemmän, yhä enemmän he tarvitsevat meitä, yhä vähemmän me tarvitsemme heitä, me olemme jo kyllin kauan kantaneet heitä harteillamme ja sietäneet heidän epäkelpoa hallitustaan, heidän huonoa taloudenpitoaan, heidän vääriä oppejaan.

Me kannamme heitä harteillamme, eikä meidän tarvitse muuta kuin suoristaa selkämme, ja he putoavat, eikä meidän tarvitse muuta kuin avata suumme, ja he vaikenevat, lintu laulaa taas, puu viheriöi.  - Pentti Saarikoski (koko runo täällä)

Ja tiedä, kun puhun maamme raiskaajista, puhun siitä monella tasolla.


Ei kommentteja: