torstai 19. huhtikuuta 2012

"Laillistakaa Huumeet ja Murha"

Tätä on vanhustenhoito Suomessa: Alleen laskeneille nauretaan, tv:stä "liikaa vaivaa"


Näin siis Suomen valtio antaa opetuksen, joka on seuraava:

Tekemällä rikoksia, rikkomalla yhteistä lakia ja toimimalla itsekäästi pääset vankilaan.

Siellä saat oman yksiön, jossa on mukana lämmin vesi, lämmitys ja pleikkari.

Mutta olemalla vanhus, et selviäkään niin helpolla, vaan kohtalonasi on joutua olemaan mahdollisesti nälässä, hyvin todennäköisesti lamaannutettuna lääkkeillä, ja odottamassa kuolemaasi omaa kusta ja paskaasi täynnä olevissa vaipoissa.

Tätä komeutta kutsutaan hyvinvointivaltioksi.

Syylliset?

Ne ovat sillä suunnalla johon tähdätessään Fundamentti vetää löysät taakse, ja laskee surutta täyslaidallisen.

Toisaalta meillä on oikeiston nilkit, joidenka mielestä yhteiskunnalliset palvelut - etenkin ne jotka eivät tuota - pitää ajaa alas, on köyhien oma vika jos he ovat esim. kapitalistin voittoa ikänsä kartuttaneita duunareita, jotka eivät enää vanhuuttaan pysty pitämään itsestään huolta.

Sitten meillä on nämä viherpunaiset hipit, joiden mielestä on kunnia pitää huolta että toisaalta syyllisiä ei vain suojella, vaan että heille järjestetään humaanin kohtelun ja suvaitsevaisen hyvinvointivaltion nimissä inhimilliset oltavat - sellaiset oltavat jotka tulisi järjestää sille pienimmälle ja tavallisimmalle oman kansansa edustajalle ensimmäisenä!

Ainoat julkiset laitokset joista maassamme pidetäänkin huolta, ovat vankilat.

Tämä sairas hyysääminen, joka aina keskittyy ennemmin siihen, että syyllinen "sopeutetaan" päänsilittelemisen avulla yhteiskuntana, sillä se "ennaltaehkäisee" rikollisuutta, on jotain mikä on todellista sairauden lietsontaa (toki, hoito- & ennaltaehkäisypuolta ei tulisi unohtaa, mutta kohtuus kaikessa!). Terve yhteiskunta pitää huolta kansalaisistaan, ja täten estää sen, että he ajautuisivat rikollisuuden poluille.

Nyt, on ymmärrettävä että on olemassa aidosti pahoja ihmisiä, eikä ole väliä mitä nämä todellisuuspakoiset humanistit väittävät, mutta minä sanon näitä tulee kohdella asiaankuuluvalla tavalla. Aivan kuten myös heitä, jotka eivät pysty enää pitämään huolta itsestään ja jotka ovat heikoilla (vanhukset ynnä muut). Mikä nyt onkin ongelmana, on se, että nämä tavat ovat menneet keskenään täysin sekaisin!Taannoin Norjaan rakennettiin luksusvankila joka on jo huippuhotellin tasoa. Siellä esim. vartijat eivät kanna aseita, sillä "se voisi häiritä vankeja". Lisää kuvia täällä.

Norjalainen "rangaistuslaitos" - johon myös Breivikin epäillään "joutuvan", voi toista!

Ehdotankin että lakkautamme parit vanhustenhoitolaitokset, laitamme kylmästi mummot ja vaarit hankeen ja pistämme paremmaksi.

Tuo oli tietysti sarkasmia.

Täytyy sanoa että tälläisistä asioista lukeminen ja kirjoittaminen saa minut tilaan jossa vitutus on sitä luokkaa, että meinaa veret purskahtaa ulos korvista.

Samalla sarkastisella linjalla jatketaan myöskin lopetusbiisin kanssa, joka on kauan odottamani Electric Wizardin 7" single (mukana myös B-puoli).  Ja se myöskin selittänee otsikon.

Ei kommentteja: