torstai 3. kesäkuuta 2021

VIhervasemmiston viikkokatsaus (kuin Sannalle aamiainen)

Kieltämättä takanamme on lupaava kaksiviikkoinen ajanjakso, mitä tulee globalistipetturien tempauksiin - joko kansa vihdoinkin herää näkemään mistä on kyse? 

Ensimmäisellä viikojaksolla ahneiden nuljuilijoiden puolue kokoomus taas kerran muistutti meitä siitä mikä se todellakin on - elpymispaketin hyväksyminen ja kuhertelu muiden globalistipetturipuolueiden kanssa jos jokin muistuttaa meitä siitä, ettei kyseessä ole enää oikeisto vs. vasemmisto, vaan globalismi vs. nationalismi. Tämä tarkoittaa sitä, että globalismista on tullut pääagenda, ja muista voi joustaa sekä neuvotella (onhan kyseessä käytännössä yhden globalistisen puolueen oikeisto- ja vasemmistosiivet). 

Sitä seuraava viikkojakso olikin sitten vihervasemmiston aikaa. 

Vihreille lentely ympäri maailman ei ole iso juttu, sillä onhan se joukkoliikennettä kuten taksimatkailukin. Myös suurkulutuksellisilla vanhoilla autoilla ajeleminen on "siis niinku ihan fine", koska "auton päästöissä tulee huomioida auton koko elinkaari, ja sen aiheuttamia päästöjä voi kompensoida." (Cityvihreys on uskonto, ja anekauppa tuo anteeksiannon). 

Vihreiden vaaliauto herättää ihmetystä – kulutus 42 litraa satasella

Sanna "get over it" Marin puolestaan otti vähän liian kirjaimellisesti  "demari syö muiden pöydässä" -sanonnan.

Ja koska vihervasemmistolaisuuteen kuuluu narsistinen ylimielisyys ja uskomus, että mikään väärä ei ole väärää heidän tekemänään - ei asiaa tietenkään edes yritetä hoitaa kunniakkaasti, vaan turvaudutaan tuttuihin keinoihin, kuten huomion kiinnittämiseen johonkin toisaalle (voidaan tosin sanoa, että aamiaisgate oli jäävuoren kärki, ellei hämäysliike jo itsessään) tai tiuskimiseen kuten Marin tapaa tehdä - mutta kun totuus on päässyt häkistä karkuun, ei auta vaikka on aiemmin olisikin selvitty selitettyllä. Päinvastoin, se on sama kuin laulaisi itse itsensä suohon:

Mitä esim. Marin meinaa tehdä seuraavalla asialle? Mennä lattialle vetämään itkupotkuraivarit ja poliisi pyytää anteeksi ajattelemattomuuttaan? 

Aamiaiskohu: Nyt alkoi poliisin esiselvitys pääministerille myönnetystä edusta

Tosin, tämä - kuten kaikki muutkin vastaavat - ovat aina muiden kuin Sannan syytä. Lienee siis vain ajankysymys, milloin tämä kaikki raamitetaan patriarkaatin salaliitoksi ja naislapsihallituksen sikalu voi jatkua entiseen malliin?

Vihreissä puolestaan on paritettu. No, heidän naisten etujen ajaminen nyt muutenkin on ns. omalaatuista, sillä islamin maahantuominen on kaikkea muuta kuin naisten etujen ajamista, joten siitä näkökulmasta tätä voisi kutsua työperäiseksi maahanmuutoksi jossa vihreä sulaa ihmisrakkauttaan järjesti mahdollisuuksia:

Vihreiden kuntavaaliehdokasta epäillään romanialaisten parituksesta: kirjoitti tekaistuja työsopimuksia, vuokrasi asuntoja

Vasemmistoliitossakin on "irroteltu":
Ja sitten tietenkin tämä ihmisrakkauden ja tasa-arvon osoitus:
Summa summarum:

Ei kommentteja: