torstai 10. kesäkuuta 2021

Ohituskaista asuntojonossa - totta vai tarua?

Perussuomalaiset saivat taas kerran aikaan suvakkikilarit, koska heidän vaalimainoksensa oli vähän turhan realistinen orwellilaisen puheenparren omaavien makuun.

Vai oliko sittenkin niin, että suvakit puhuivat tässä asiassa totta ja persut eivät?

Esim. seuraava lehtijuttu antaa ymmärtää, että jälkimmäinen skenaario pitäisi paikkansa:

Asiantuntijat: PS:n vaalikampanjan vihjaukset eivät pidä paikkaansa – ”Virheellistä, jopa loukkaavaa”

Mutta totuus on toisenlainen, sillä on totta, että jo muutenkin ylikuormitetuissa asuntojonoissa ollaan kohta vielä enemmän jumissa: 

Oleskeluluvan saaneista heti asunnottomia – Helsingin vuokrajonoon tulossa suuri piikki

Kuten edellä olevassa jutussa kerrotaan, niitä on tulossa ja taistelevat samoista resursseista kuin kantasuomalaiset. Jutun perusteella emmitään ohituskaistan suhteen, mutta ei tarveharkinnan - mikähän tämä ero sitten käytännössä päätyy olemaan? 

Lisäksi nämä tulokkaat tietävät arvonsa ja kaupunkikuva esim. pääkaupunkiseudulla paljastaa sen mitä artikkelissa sanotaankin - he haluavat (ja saavat) Helsingistä kämpän. Kaupungista, jossa on tuskaisen pitkät asuntojonot. Maahanmuutto on nollasummapeliä, ja siitä ei rajallisten resurssien maailmassa päästä yli eikä ympäri - vihervasemmisto on kova puhumaan rajallisista resursseista ja loputtoman kasvun mahdottomuudesta, miksi ne eivät halua ymmärtää sitä tässä kysymyksessä?

Tässä(kin) jupakassa nähdään Fundamentin esiintuoma globalistipetturien tapa toimia. Anti-kansallisen kokoomuksen oikeistomulkerot pilkkaavat suomalaista asunnotonta asuntojonottajaa "ämpärin jonottajaksi", vihervasemmisto leikkii taas vaivaisten toivoa ja Robin Hoodia, mutta on joko haluton tai kyvytön ratkaisemaan ideologisen umpisolmunsa, ja vain pahentaa suomalaisen asuntojonottajan tilaa - sekä totta kai päästää eturyhmänsä eli mamut näiden ohitse, jos vain silmä välttää. Se, että näet suomalaisia kodittomia, muttet koskaan näe kadulla mamuja, ei ole sattumaa vaan tilanne on poliittinen päätös. 

Niinpä tämän globalistisen takapirun kumpikaan siipi, ei välitä meistä muuta kuin resurssipankkeina, ja siksi meidän tulisi tunnistaa vihollisemme tulevan molemmilta laidoilta. 

Ne molemmat kiistävät sen faktan, että - annetaan YLE:n sanoa se:

"Helsinkiin saapuneiden turvapaikanhakijoiden odotetaan lähitulevaisuudessa ruuhkauttavan pahasti kaupungin jo ennestään pullistelevan vuokra-asuntojonon.

Asunnottomina oleskeluluvan saaneet menevät asuntojonossa suoraan kärkeen."


Ei kommentteja: