torstai 24. kesäkuuta 2021

Feministien kesäriehassa kaikki sukupuolet voivat osallistua sikailuun

MeToo-junassahan ideana on jo aiemmin mainittu pimeän triadin naisten strategia sosiaalisten pisteiden saamisessa - sama pätee hyvesignalointiin.  (Asiasta on tehty tutkimus ja se on esitelty tässä.) Tähän vielä voisi lisätä, että ekstraa saa siitä tulleesta julkisuudesta, etenkin jos itse on julkisuuden henkilö. (Hypergamian lakeja noudattaen, pitää tällaisen MeToo:n uhriksi joutuneen miehen mielellään olla naista itseään ansioituneempi). 

Siitä puheenollen, ehkä maamme huomionkipein feministi, Miisa Nuorgam, on kunnostautunut MeToo-maalittamisessa - tulta munille, kuten miesvihaaja asian ilmaisisi ja sen tasa-arvolla perustelisi:

Miisa Nuorgamilta kovia ahdistelusyytöksiä koomikkoja vastaan – Sami Hedberg kiistää kaiken, Zaani ei muista tapahtuneen

No hän ei ole ennenkään alastomuutta häpeillyt, ainakin mitä on nähtävissä hänen someissaan. Päinvastoin, jos alastomuudelle toisen altistaminen on väärin, on hän tässä kova likka projisoimaan, sillä sitä hän suoranaisesti hieroo muiden naamaan omien somekanaviensa välityksellä - nyt sitten hän kertoo sellojen soidessa kuinka joutui näkemään alastoman miehen, tosin itse ensin ängettyään itse itsensä tämän miehen taukotilaan.  

Lisäksi hänen keinojen kaihtamattomuutensa nähtiin Diilin eräässä jaksossa, jossa hän teki temput kilpailevalle diilille - mitä tällainen kertoo henkilön integriteetistä? Niinpä tämäkin metoo-uhriutuminen on hataralla pohjalla oleva, oletetusti vuosia vanha juttu, jota ei nähty niin akuutin suureksi rikokseksi ihmiskuntaa kohtaan kuin vasta nyt.

Sitten ns.miesten sarja.

Alkaa olemaan jo jonkinlainen sääntö, että suvakit, femakot yms. itsensä hyviksiksi brändänneet ovat erityisen kovia projisoimaan - eli muita syytetään siitä mitä tehdään itse. 

Miesfeministit puolestaan ovat äkkiseltään yhtä outo ilmiö, kuin juutalaiset jotka liittyisivät natseihin Onko kyseessä itseinhoa tihkuva masokismi, vai onko end game jossain muualla?

Niinpä jälleen kerran yksi miesfeministi päätyi myöntämään, että onhan niitä naisia tullut ahdisteltua. 

Onko siis miesfeministien end game räyskyttää naisten helmoissa muille miehille, ja luikerella itsensä naisten suojausten ohitse tällaisellä "avulias reppana" -taktiikalla ja iskeä heti kun tilaisuus koittaa? (Tämä johtaa noidankehään, kun jo entuudestaan sekaisin olevat feministit saavat vahvistusharhaansa lisää kokoa, kun heitä ympäröi tällaiset miehet.)

Ai niin, etenkin mediassa tämä Juho Pylvänäisen tapaus voi helposti näyttää siltä, että miesasiamies olisi tehnyt jotain tällaista, sillä onhan kyseessä Miehet Ry:nkin jäsen. Mutta se ei poista sitä faktaa, että kyseessä on miesfeministi. Päinvastoin, sillä Miehet Ry on feministinen järjestö, eräänlainen valeoppositio feminismille, jonka tarkoituksena ei ole miesten asioiden parantaminen lainkaan. (Tämän "mitättömän pikku seikan" Fundamentti paljasti heti kun kyseinen vappukulkue tuli julkisuuteen.) 

Niin joo, ja sitten vielä ns. muunsukupuolisten sarja - feministi taas kerran kyseessä:

Summa summarum

Ei sillä, että tässä olisi ollut mitään uutta ja odottamatonta. Näiden naamiot ja kulissit ovat tulleet yhä enenevissä määrin alas, mutta he silti jatkavat tätä sosiaalista teatteriaan. 

Mutta ironista tässä on se, että jos he saisivat sen mitä sanovat haluavansa - oikeudenmukaisuutta ja tasa-arvoa - se olisi heidän loppunsa. 

Miksi?

Kaksoisstandardit eivät suojelisi heitä silloin enää.  

Vaan, eiväthän ne nyt oikeasti tee muuta kuin paketoivat sairaat tavoitteensa nätisti, jotta he voisivat jymäyttää ihmiset auttamaan heitä niiden saavuttamisessa. 

Ei kommentteja: