torstai 17. kesäkuuta 2021

Uuspuhe on globalistipetturin puhetta

Kun ajankohtaisia poliitiikan kiemuroita seuraa, voi vain todeta sen, että uuspuheesta on tullut globalistien tapa kommunikoida.

Raamatun mukaan valehtelijoita kuuntelevan kuninkaan osana, on olla tilanteessa jossa kaikki hänen palvelijansa ovat pahoja. 

No, jos periaatteessa demokratiassa kansa on kuningas, joka päättää palvelijansa, on näiden valehtelijoiden ja kieroilijoiden kuuntelemisen seurauksena se, että palvelijamme ovat pilalla kaikki tyyni. 

Mutta niinhän se on pakko tehdä, sillä demokratian heikkoutena on massakontrolli, jossa massat tekevät valinnan, mutta tähän valintaan voi vaikuttaa kieroillakin tavoilla - tämä oli ehkä allekirjoittaneen ensimmäinen oivallus, kun aikoinaan mietti, että mikä tässä touhussa on vialla. Orwell ja Huxley puolestaan työssään toivat ilmi, että mitkä ovat kaksi näennäisen vastakohtaista tapaa ohjata massoja ja käyttää niitä hyväkseen, ja toinen niistä on ominainen vasemmiston totalitaristeille ja toinen oikeiston liberaaleille. Nyt - kuten näemme - on globalistisen takapirun liekassa oleva oikeisto ja vasemmisto kumpainenkin omaksuneet jo saman puheenparrenkin. Eikä tämä tule jäämään tähän, vaan kuten Fundamentti on asian ilmaissut, on päämääränä näiden kahden sulauttaminen globalistisen takapirun yhden puoleen kahdeksi siiveksi. Mikä katala illuusio valinnasta!

Ja siksi kansan tulisi löytää oma, kolmas tiensä, jossa se on yksi ja voimakas tuota katalinta vihollistaan vastaan ja neutralisoida se ja sen tuottama loputon mädätys, koska muuten kansalta loppuvat huomiset. (Eikö valehtelijat sakota totuudesta, sillä se on heidän loppunsa?)

If we don’t neutralize decay

We may run out of tomorrows

Time tryeth truth

And truth was found and fined

Let’s break bread together

Our honesty moves more than lies

Ei kommentteja: