tiistai 29. kesäkuuta 2021

Koronarajoitteisesta elämästä ollaan tekemästä uutta normaalia

Tiedätkö mitä yhteistä on koronarajoituksilla ja autoverolla? Molempien piti olla tilapäisiä, mutta jäivät uudeksi normaaliksi. 

Niinpä myöskin nyt valtioneuvoston tiedotteen mukaan sulkutilapelleily jatkuu 1.7. aina 31.12. asti. Eli kohta uutta normaalia mennään, niin että posket tutisevat.

Asiaan lisää oman painonsa se fakta, että koronasta pukkaa uutta variaatiota toinen toisensa perään, joten jo entuudestaan tehottomat ja sivuvaikutuksiltaan runsaat rokotteet ovat hyödyttömiä/niitä pitää ottaa ja odottaa jatkuvasti.

Ja koska karkeasti kuvaillen korona on yhtä yleinen kuin flunssa ja yhtä vaarallinen kuin kausi-influenssa, on näillä asetuksilla tämä asiantila uusi normaali.

Kuten kuvaan kuuluu, on myöskin korona pahimmillaan talvikaudella, ja heikoimmillaan kesäaikaan - tämä on ilmiönä kuin ilmastovouhotus, eli aivan kuten ilmasto menee sykleittäin, menee koronakin. Tätä ei massoille kerrota, vaan sumutetaan niitä ns. olan takaa - lammaskatras saa keppiä ja porkkanaa kuin aasilauma. 

Myöskin tämä suunnitelma on ilmoitettu selkeästi valtionneuvoston toimesta:

Näyttöä olisi puolestaan sille, että ihmiset, jotka ovat äärimmäisen sopeutuvia eläimiä, tottuvat uusiin käytänteisiin eli ns. uuteen normaaliin. Uuteen normaaliin sopeutuminen vaikeutuu, jos välillä annetaan mahdollisuus kuvitella paluusta vanhaan normaaliin, puhumattakaan mahdollisuudesta toimia jälleen vanhan normaalin tavoin

Ilmeisesti suoraan ei viitsitty käyttää termiä lammas, vaan käytettiin kiertoilmausta "sopeutuva eläin". Vaan tämähän on muutoin täysin suora ilmaus siitä, miten meitä massakontrolloidaan Virallisen Totuuden alaisina - ja alaisiksi. 

Ei kommentteja: