tiistai 8. kesäkuuta 2021

Jussi Halla-aho paljasti kokoomuksen bluffin!

Varmastikin jokainen Fundamentin lukija on immuuni kokoomuksen loputtomille valheille, eikä pidä näitä tuplavähemmistöterroria (rikas vähemmistö + vihervasemmiston eturyhmät) kannattaville globalistipettureille juurikaan luottoa. 

Eli, mitä on tapahtunut?

Jussi Halla-aho haluaa kaikille Suomeen töihin tuleville palkkarajan 3000 €/kk – Kokoomuslainen hämmästyi: ”Täysin mahdotonta”


Ja kukapa muukaan kuin kokoomuslainen asiasta olisi älähtänyt!

Kokoomuksen kapitalistisena maalina on ajaa Suomeen halpatyövoimaa, jotta se rikastuttaisi pientä kapitalisteja, ja polkisi työvoimaa sekä työn arvoa. 

Ne myöskin ovat vastuussa siitä, että Suomen sähkönsiirto on yksityistetty ja kansainvälisen kapitalistin omistuksessa - tässäkin mukana oli vihreitä. Globalisteja kaikki tyyni, ja jos heiltä kysytään, kaikki voidaan ja pitää yksityistää, oli kyseessä sitten pohjavetemme tai heidän oman perheensä myymisestä pornoteollisuuden käyttöön. Kapitalistille voiton maksimointi on kaikessa sen nihilistisyydessä sen ainoa arvo.



Vihervasemmisto totta kai suostuu tähän, vaikkakin se tuo Suomen työläiselle kilpailua joka lopulta syrjäyttää sen, sillä näin vihervasemmistolainen maailmanparannushuttu toteutuu. - Ja voihan sitä aina perustella marxilaisella "maailman työläinen" -doktriinilla. 


Nyt, nykyinen asetelma on seuraava: horisontaalisen vasemmisto-oikeisto-jaon lisäksi on vertikaalinen nationalismi ja globalismi -asetelma. 

Siispä kun puolueesta tulee globalistipuolue, ei ole väliä onko se oikeistolainen vai vasemmistolainen (oikeistoon ja vasemmistoon on tosin tämä sisäänleivottuna - vasemmistolle se on internationalismi ja oikeistolle globalismi, ja nyt molemmat ovat omaksuneet oikeiston globalismin), sillä pääintressi on globalistisessa agendassa, jota sitten sekundäärisesti seuraa perinteisemmät vasemmiston ja oikeiston teemat.




Ei kommentteja: