torstai 4. kesäkuuta 2020

Takapiru ja Black Lives Matter - kun palaset loksahtelevat kohdilleen

Jo viime vuoden puolella Fundamentti toi esiin teorian takapirusta, eli kolmannesta osapuolesta, joka saa kaksi muuta - usein jo valmiiksi vastakkaista (muttei aina) - osapuolta ns. napit vastakkain.




Johdanto

Black Lives Matter -liikehdintä ei ole muuta kuin mustan ylivallan ajamista, yhdistyneenä antifan - oikeutetusti terroristiorgasaatio - valkoiseen itseinhoon ja psykopaatinomaiseen tuhoamisvimmaan, ja tämä mellakointi on seurausta siitä, kun tämä yhdistelmä sai tekosyyn riehumiselleen. Tätä sitten tukevat Harmaat voimat, sinipilleröidyt ja tietämättömät massat. Kaaos on valmis.

Vuosi on edennyt ilmeisen vitsauksenomaisesti, sillä maailmalla on nähty jo tappaja-ampiaisia, ja Suomessakin on vieraillut uusi rutto nimeltä koronavirus - nyt sitten on rotusodan vuoro.

Jos koronan kohdalla ajateltiin että taustalla on vilunkipeli, niin viruksen alkuperän ja erityisesti siihen liitettyjen varotoimien perusteella. Mutta BLM-riehumisessa epäilys nousee vielä korkeammalle, ja meidän on nostettava takapiruteoria jälleen mikroskoopiksi ja tutkittava jälkiä.



Todellakin, jos tällä ei saada kolmatta maailmansotaa alkamaan, on hyvesignaloivat suvakit, ja muut mustan ylivallan kannattajat (BLM on mustaa ylivaltaa - "All Lives Matter" olisi tasa-arvoa - älä anna suoranaisten valheiden höynäyttää sinua) sekä peräpukaman tavoin mukana kulkevat harmaat voimat saavat aikaan uuden koronakriisin - mikä puolestaan johtaa uuteen lukotukseen, mikä taas vaikuttaa etenkin kesällä ihmisen psyykkeeseen. Takapiru ei voi hävitä tällä asetelmalla, mutta kansa voi.


Kolmas maailmansota

Fundamentin näkemys kolmannesta maailmansodasta on tuotu esille jo kuukausia sitten, ja se on lyhyesti seuraava: Kolmas maailmansota ei ole samanlainen kuin kaksi edellistä, vaan joukko sisällissotia kautta maailmaan.

Tämä arvio on tällä hetkellä toteutumassa, ja on kaksi tekijää jotka sen aiheuttavat:
  1.  Leviääkö tämä mustan ylivallan liekkimeri muualle.
  2.  Kun vastareaktio muodostuu, konfliktin huipentuma - sota - on valmis



Entä sitten se takapiru?

Takapiru on taas kerran se sama kansoja vedättävä, globalistinen taho, joka hyötyy ajamalla ihmisiä keskinäiseen tuhoon. Niin myöskin nyt. On ilmeistä että tämä aluillaan oleva rotu- ja sisällissota ovat takapirun kiihotuksen ja ylläpitämisen seurausta.

Todisteita alkaa putoilla, ja jäljet johtavat jälleen sylttytehtaalle:







Summa summarum

Paha saa hallita ja riehua maailmassa, jotta sen rangaistus olisi sitä kovempi kun se tulee.
Kaikki Fundamentissa esitetyt teoriat kolmannesta maailmansodasta ja takapirusta on jo toteutuneet tai toteutumassa.

Tämä kaikki on samalla Suuren Heräämisen etsikkoaikaa - senkin Fundamentti on ilmoittanut edeltä, ja täten, jos tämä herääminen tapahtuu, sitä seuraa yhdistyminen, ja sitä seuraa Lopullinen Voitto.

Tällöin, ne jotka jäävät kahdesta ensimmäisestä askeleesta paitsi, jäävät Feenixin tuhkaksi, mutta he jotka ovat siinä mukana, ovat mukana lopullisessa voitossa ja heistä tulee se noussut Feenix.

- Kohti Lopullista Voittoa, Suomi ja Suomen kansa!



PS. Lopuksi vielä mietittävää legendaarisesta Illuminati-korttipelistä - onko kaikki asetettu näkyviin jo ennalta?

Ei kommentteja: