tiistai 9. kesäkuuta 2020

Identiteetti

YLE:n propagandakoneisto on julkaissut tyypillisen osatotuuksiin ja hämmentämiseen perustuvan artikkelin sinänsä mielenkiintoisesta aiheesta. Esim. ajatus siitä, että identiteetti on mielikuvitusta, voisi hyvin myöskin laittaa muotoon, että mielikuvitus on identiteettisi. Mutta tämä johtuu siitä, että meillä on aito* ja kuviteltu identiteetti, tai väärä identiteetti.

Vasemmistolaisessa ajatusmaailmassahan kaikki on tätä ns. väärää identiteettiä, ja täten aina muutettavissa, mutta se ei ole totta, koska epigenetiikka on oikea vastaus. Meillä on näet  myös oma geneettinen puolemme, kuin myöskin se ympäristön kautta muutettavissa oleva osa. Jälkimmäinen on se, mitä muut ihmiset sinulle iskostavat, jolloin seurauksena on tieltään eksynyt harmaan voiman edustaja, jota identiteetti rajoittaa, ja jonka identiteetti perustuu tuplakompulsiolle.

Mutta myöskään massakontrollin toteuttamaa Virallisen Totuuden(TM) iskomista emme voi olla toteamatta tässä yhteydessä, kuten Tapio Puolimatka asian ilmaisee kirjoituksessaan - täysin vastaansanomattomalla tavalla:

Tarkoituksena on saada lasten identiteetti horjutettua niin, että he päiväkodista asti kyseenalaistavat oman sukupuolensa ja ohjautuvat seksuaaliseen kokeiluun perustuvaan elämäntapaan. Tällaiseen elämäntapaan tottuneina heidän on vaikeampi luoda eheitä ja vakaita avioliittoja ja perheitä, jotka tarjoaisivat lapsille turvallisen kasvuympäristön.
Professori Douglas Farrow kiteyttää asian ytimen; Kun kehon merkitys mitätöidään ja sen sijaan asetetaan subjektiivinen kokemus, menetämme yhteisöllisen kykymme erottaa toisistaan todellinen ja haluttu, objektiivinen ja subjektiivinen, tosiasiat ja epätotuudet, totuus ja erehdys. Tällainen yhteisö ei pysty enää puolustautumaan mielikuvien ja epätotuuksien avulla toteutettua manipulaatiota vastaan.
(*Ensimmäinen tie autentiseen identiteettiin, on kysyä: Kuka olen. Mikä johtaa puolestaan oman autentisen vision löytymiseen, joka taas johtaa etsintään, jossa alat löytämään vision elementtejä - siis ihannetapauksessa, mutta se edellyttää vapautumista, ja sitä, että olet aidon visiosi kanssa linjassa, joka on myös se aito identiteettisi. Itsekuva taas voi hyvinkin olla täysin poissa tuosta linjasta, johtuen ympäristön vaikutuksesta).

Mutta tästä lisää edellä.




Ei kommentteja: