maanantai 29. kesäkuuta 2020

Tuplakompulsiot - syy miksei suksi luista sen enempää työssä kuin rakkaudessakaan

Seuraava avoin ja yleinen kysymys johti allekirjoittaneen antamaan vastauksen, joka pitää sisällään psykologisen totuuden, ja joka vastaansanomattomalla tavalla miksi niin moni ihminen on onneton, kuin heiluvilla pyörillä varustetulla kärryllä matkustaja, vaikka heillä olisikin ns. kaikki mitä on pakko olla.

Salaisuus löytyy kysymyksestä: kompulsiot ovat pakkojen poikasia, ja niitä meidän yhteiskuntamme tukee ja ruokii, koska se on suunniteltu koululaitoksesta alkaen olemaan harmaiden voimien kontrolloimisella pyöritetty eliitin juhla.

Mutta, sillä on oma psykologinen "takapotkunsa", ja sen me avaamme alkeiden osalta tässä:


Liite: lisäykset ja selitykset 

  • Tuplakompulsion (tai kaksoiskompulsion) keskinäinen motivointi siis toimii siten, että negatiiivisen kompulsion ("en halua tätä") läsnäolo saa positiivisen ("suostun tähän") kompulsion motivoituneeksi, mutta samalla negatiivinen aiheuttaa itsesabotaasin. 
  • Paskatestejä käsittelevä ja kohtalaisen eräs suosituimpia Fundamentin tekstejä ratkaisee paskatestikysymyksen, mutta se on lähes aina ajanpeluuta. Vastoin Sinisen Pillerin Deittailuteollisuuden väittämiä, paskatestit eivät ole hyvä asia, vaan se yksinkertaisesti on osoitus siitä, että nainen sabotoi kyseisten testien avulla suhdetta (eräänä syynä se, ettei hänen hypergamiansa ole saanut täyttymystä, jolloin miehen tehtävänä on ns. täyttää paikkaa). Osatotuus jonka SPDT tarjoaa on se, että paskatesti on kiinnostuksen merkki - tavallaan - sillä siinä nainen on juuri sen verran kiinnostunut, että pestaa itselleen elättäjä-betan. Tämä pohjimmiltaan tuhoontuomittu suhde on täten viritetty siten, että mies on täyttämässä siinä paikkaa, ja sen eliminoiminen on täten myöskin lavastettu näyttämään onnettomuudelta. (Tästä syystä allekirjoittanut koki tähdelliseksi antaa tämän "disclaimerin" annettuaan ensiksi ohjeet paskatestien ratkaisuun).


Summa summarum


To be a beast among human sheepI am fearI am your hereticI am your doomWaiting for the number7 on 7To the 6 on 6Bring it on to me

Ei kommentteja: