tiistai 2. kesäkuuta 2020

Testi Tinderissä: Kun incelit olivatkin oikeassa

Virallisen Totuuden(TM) narratiivi inceleistä on se sama, mikä sillä on yleensäkin miehistä, eli se feminismistä omaksuttu "valkoinen etuoikeus öyh öyh" -mantra, jolla selitetään kaikki yhteiskunnan epäkohdat ja syyllistetään uhrit, jos he sattuvat olemaan syntyneitä väärään sukupuoleen.

Sama pätee pariutumiseen, jostain syystä feministeille on ylivoimaisen vaikeaa myöntää tätä epäkohtaa, ehkäpä siksi, koska he ovat miehiä vihaavia naisten ylivallan kannattajia, jotka eivät oikeasti ole kiinnostuneita tasa-arvosta.

Fundamentin punapilleröidyt opetukset naisten hypergamiasta ja kansakunnan itsekkäästä tappamisesta sukupuuttoon - aivan kuten myös incelien valituksen aiheet naisten täysin käsistä karanneesta hypergamiasta - saavat jälleen todisteen, kun nainen pistetään miehen housuihin.

Tämä video sai aikaan runsaastii kognitiivista dissonanssia ja rationalisointihamsterien juoksemista niin naisten kuin simppien keskuudessa. Eikä ihme, totuus on narratiivia ihmeellisempi.


Lojaalille Fundamentin lukijalle, tai vaikkapa ihan modernia deittailulkulttuuria kokeneelle miehelle tässä ei ole mitään uutta, mutta onpahan tässä ainakin taas kerran väkevä todistus siitä, mikä on pielessä.

Niille joiden mielestä tämä on pieni epäkohta, tai ei ole lainkaan epäkohta, on sanottava että he eivät näe asiaa nenäänsä pidemmälle, sillä torjunta ja torjutuksi tuleminen jatkuvalla syötöllä, ei vain satu neurologiselta pohjalta, vaan se on tappavaa - naisten hypergamia on tappava epäkohta, niin yksilön kuin kansan jatkumon kannalta. Eikä tämä ole spekulaatiota, vaan tutkittu fakta.


2 kommenttia:

J. Jörgensen kirjoitti...

Niin no, naisten etulyöntiasema on voimassa verraten lyhyen aikaa, semmosen 10, max 15 v. Sen jälkeen myyntiarvo on jo pudonnut merkitsevästi, ja putoaa jyrkästi edelleen. Etulyöntiaseman jälkeen ne ovat täysin mitoin ansainneet kaiken sen paskan, mitä naamalle kyllä tulee. Miehillä sen sijaan tilanne on aivan toinen.

XeimA kirjoitti...

Pitää paikkansa 100%.

Naisilla, ja tässä tapauksessa erityisesti feministeillä, on pahana tapana yrittää tehdä omista ongelmistaan miesten ongelmia, eli tästä syystä miehiä yritetään aivopestä siihen, että heidän MA laskisi kuten naisten - se ei ole totta!

Vaan asia on kuten sen sanoit olevankin.