torstai 1. elokuuta 2019

YLE (A-studio) ja valemediakulttuuri

Seuraava aihe, ei tarvitse juurikaan kommentaareja, ei ainakaan jos olet vähänkään punapilleröitynyt /& Fundamentin lojaali lukija.

Hienostunteinen vihjaus ja pisteiden yhdistely riittänee.

Vaarantaako vihapuhe demokratian?

Onko Suomessa syytä pelätä poliittista väkivaltaa? Poliitikkojen häirinnästä keskustelemassa vihreiden eduskuntavaaliehdokkaana ollut historiantutkija Oula Silvennoinen ja perussuomalaisten kansanedustaja Riikka Slunga-Poutsalo. Mitä oikeusvaltioperiaate tarkoittaa ja miksi se on niin tärkeä? Asiaa pohtimassa europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen (kok.), eurooppaoikeuden professori Juha Raitio ja Ylen EU-erikoistoimittaja Susanna Turunen. Juontajana Satu Miettinen. #yleastudio

Mistä ihmestä tuo tummennettu nimi olikaan tuttu?

Muistin virkistykseksi:

MTV3 ja valemediakulttuuri

Oho!

OHO!!!!

Kuinkas tässä taas näin pääsi käymään, että (vale)medialla on "asiantuntijavieraanaan" tämä samainen "puolueeton tutkija" - joka on todellisuudessa poliittinen aktivisti? Ei vain poliittinen aktivisti, vaan joku, joka oli jopa kansanedustajaehdokkaana vihreille! (Asia mikä sentään mainittiin - ihme. Liekö lisätty jälkeenpäin.)

Edellisen tekstin pointteja ei ole syytä nyt toistella, sen sijaan otetaan tuosta illasta eräs esimerkki, kuinka käy kun poliittiset aktivistit päästetään esiintymään auktoriteetteina - disinformaatio, ja suoranaiset valheet seuraavat:





Että sellainen tapaus- Tässä ei tarvinne edes erikseen mennä niihin käsittämättömiin väittämiin siitä, miten 20% suosion maassamme saava puolue on äärioikeistolainen, ja täten kyseinen kansanosuus automaattisesti "rasisminatsifasismeja" - se on sitä samaa kuolaleukaista öyhöttämistä, johon uskotaan vain ruskeassa kuplassa.

Tässä vielä kivaksi vaihteluksi ruskealle totuudelle:


Ei kommentteja: