torstai 8. elokuuta 2019

Kohti kulminaatiopistettä

Allekirjoittaneella on vahva tunne siitä, että nämä tapahtumat, jotka ovat nyt hetki sitten tapahtuneet, ovat niitä jotka osaltaan johtavat vääjäämättä kohti kulminaatiopistettä.

Aloitetaan kotimaasta. Abdirahim "syö paskaa ja kuole" Husseinia ei kohdannut syyte, vaan suojavärin ja Virallisen Totuuden (TM) eturyhmään kuuluminen, toi hänelle juuri sen "kuin somali veräjästä" -poispääsyn.

No, tätä tässä vähäsen osattiinkin jo odottaa.

Mutta tämä kuitenkin on omiaan viemään isoa kuvaa kohti kulminaatiopistettä, sillä jos suomalaisia syytetään ja sakotetaan siitä, että he kutsuvat terroristi-ideologian kannattajia terroristeiksi, niin onhan se tällöin nyt "vähän epäreilua", jos Suomen kansallista itsenäisyyttä ja kansan etua kannattavia kutsutaan rasisteiksi, eikä siitä seuraa mitään.



Perussuomalaisten kannatus on ollut kasvussa, ja tämä ei sitä tilannetta ainakaan huononna. Voisi jopa sanoa, että tämä on omiaan kypsyttämään kansaa entisestään.Etenkin kun Husu osoittaa todellista reiluutta, alkamalla ilmoittelemaan poliisille saamastaan rankastakin kritiikistä - tämä on näiden hyville ihmisille tyypillisen crybully-taipumuksen demonstraatiota parhaimmillaan; haasta riitaa, saa se, uhriudu.

Sitten ulkomaan uutisia.

Ulkomailla on paukuteltu ihmisiä kuoliaaksi - Amerikan iskuihin nyt viitaten.

Tässäkin asiassa massakontrolli - jonka aseita tuplastandarditkin edustavat - yritti vanhaa kikkaa, ja alkoi välittömästi hakea syyllisiä, valkoisista heterorasisminatsimiehistä (nämähän ovat Virallisen Totuuden mukaan aina sama asia).

Sitten narratiivi meni hieman pieleen, kun selvisikin, että 2/3 räiskijöistä olivat kollektiivisesti ottaen ruskeistoa - toinen kovan luokan kommunisti ja satanisti, ja toinen ilmastoahdistustaan kanssaeläjiin purkanut viherterroristi (asia jonka allekirjoittanut ennusti jo hyvän aikaa sitten - on vain ajan kysymys, milloin nämä ilmastokultin heikkohermoisimmat edustajat sekoavat lopullisesti).

Allekirjoittaneen ennustus kolmannesta maailmansodasta oli siis se, että silloin maat eivät sovi keskenään, vaan maissa soditaan maailmanlaajuisesti keskenään - nationalistit vs. globalistit.

Mitä luulet, onko tämä kulminaatiopiste kohti sitä?

Jep.

Mutta tässä tapauksessa on myös toinen kulmionaatiopiste.

Ja se on massakontrollin narratiivi.

Se meni hieman plörinäksi, kun selvisi että omat purivat, kun valtaosa terroristeista olikin ruskeistolaisia terroristeja - heitä, joiden piti olla hyvänä.

Kulmionaatiopistettä tiivistää se, että tämä on samalla johtanut siihen, että mädättäjistön rintama vastaa tähän näyttäen todellisen, petollisen luontonsa, heittämällä omansa pedoille, samalla kun osa heistä totta kai on täysin tuomitsematta näitä tekoja, sillä ne ovat "erilaista, sitä parempaa väkivaltaa".

Esim. Feministit ovat täysin epäröimättä tehneet tästä äärivasemmistolaisesta Connor Bettsistä incelin - feministit eivät vain vihaa kilttejä ja kunnollisia miehiä, mutta myös heitä, joita naiset ovat seksuaalisesti syrjineet - ja melkeinpä natsin (mies tappoi siskonsa, ja feministit esittävät syyksi sen, että hänen siskonsa oli mustan miehen kanssa).



Eli, tässä on käymässä metoo:t, sadat, elleivät sadat tuhannet naiset todistavat että tämäkin incel (siitä huolimatta että sillä oli tyttöystävä) on aina ollut vaarallinen misogyni ("pelkkä väkivaltakin naista kohtaan vastaa terrori-iskua, jossa kuolee kymmeniä tai satoja") ja totta kai rasisminatsifassmi (vaikka oli äärivasemmistolainen ja anti-Trump kannoiltaan).

(Toisaalta, jos kyseessä tosiaan oli misogyni, niin mistä vetoa, että tässäkin tapauksessa hänen julkisivunsa oli 100% miesfeministi ja naisten BFF?)




Ei kommentteja: