perjantai 23. elokuuta 2019

Kevyehkö viikkokatsaus

Tämän viikon aiheet saivat koomisia piirteitä, vaan niinhän sitä tuppaa käymään parodiahorisontin ylittäneissä järjestelmissä.

Se alkoi kun Junes Lokka päätyi kopitetuksi poliisien toimesta, vain siitä hyvästä, että mies oli seuraamassa mitä tämä lapsiystävällinen hyvien ihmisten tapahtuma piti sisällään.



Se, ettei kyseinen tapahtuma ottanut kantaa Suomen ensimmäisen terrori-iskun uhrin muistoa kunnioittaakseen, vaan demonisoidakseen heitä, jotka sitä kunnioittivat, on toki lukunsa erikseen.



Fundamentti ei ole positioltaan sen enempää oikealla kuin vasemmallakaan, vaan oikeassa. Ilmastokultista on kirjoitettu jo vaikka millä mitalla, kun taas työaikauudistuksesta vain kerran, mutta molemmissa asioissa allekirjoittanut on samanaikaisesti niin edistyksellinen kuin konservatiivikin.
Sitten taas kahden hyvesignaloinnistakin tutun kapitalistin välissä iski pienempi, ja suomalaisuuden ideaalia pitävä firma peliin ns. jauhoituksen (joka kannatti).
Finlaysonistahan on Fundamentti on jo aiemmin uutisoinnut, mutta voimme vain kauhulla ajatella mihin tämä nokittelu vielä johtaa.

Edellistähän Finlayson voi käyttää nokituksenaan myös tässä skabassa. Allekirjoittanut myöntää tässä yhteydessä sille luvan.

IKEA puolestaan voisi tuoda markkinoille koottavan cuckshedin, joka maksaa miehille 20% enemmän naisen euro -myytin mukaisesti.

Että minkä? 

Vajan, johon tiedostava soijapoika/uusuros, menee siksi aikaa kun hänen vaimonsa viettää makkarissa laatuaikaa Abdin tahikka Muhammedin kanssa - aisurivajassa on hyvä taputtaa itseään olalle, ja todeta että minäpä sitä tiedostankin oman valkoisen etuoikeutukseni, ja sen ettei ketään voi omistaa. Olen totisesti vapaa toksisesta ja hauraasta maskuliinisuudesta")."

Kuvassa tiedostaville viherpunaisille miehille suunnattu "aisurivaja". Siellä voivat myös (feministi)vaimon lapset leikkiä´, etenkin jos kyseisellä vaimolla on kiireitä "hoitaa sotalapsia", jotka kuitenkin ovat aina tärkeämpi kuin ne omat.
Tämä on parempi päättää glamrock parodikkojen uuteen biisiin. Hyvää viikonloppua.


PS. Tämän julkaisunsa myötä, allekirjoittanut todennäköisesti pitää nyt pienen kesäloman, ja palailee sitten"syssymmällä". HUOM! Todennäköisesti - saa nähdä miten malttaa pysyä poissa. Huomaat sen sitten siitä, jos ei ole hetkeen kuulunut mitään julkaisurintamalta. (Myös kompromissi on mahdollinen, jolloin voi julkaista "vielä yhden jutun" - käytäntö, mitä allekirjoittanut on harrastanut tässä muutenkin viimeiset pari kuukautta. HAH!)

Ei kommentteja: