perjantai 16. elokuuta 2019

Suvakismi ja feminismi hoidettavia degeneratiivisia sairauksia?

Allekirjoittanut jakoi seuraavan "kuin kaksi marjaa" -yhtäläisyyden twitterissään tällä viikolla  (samaten tästä tekstistä piti tulla alunperin kevennys tältä pohjalta, mutta toisin kävi, lue eteenpäin niin tajuat miksi):

 Ja kun edellistä vertaa alla olevaan kuvaan, eroa tuskin huomaa:


Näin ollen voisi sanoa, että ruskeistolaisuudesta, on mahdollista tehdä hoidettava tila, jos vain osataan käsitellä nämä infektiot ja kehon ulkopuoliset invaasiot.

Hieman samaa kaavaa noudattaa myöskin kissoilta tarttuva loinen, joka voisi hyvin selittää sen, miksi useimmiten feministit ovat hulluja kissatätejä. Nimittäin, kyseinen loinen, saa aikaan hulluutta, ja laskee hieman myös älykkyyttä - enemmän alla olevassa jutussa:

How Your Cat Is Making You Crazy


Vaan, kuten joidenkin vitsien kohdalla, niin myöskin tässä on hienoinen totuuden siemen.

Mietitään nyt vaikkapa tuota etanaa. Miten se eroaa vaikkapa Priden sateenkaarivärit omaavasta osallistujasta (tällä infektiolla ei tosin ole mitään tekemistä seksuaalisen suuntautumisen kanssa, ja Pridessä on monenlaista hiihtäjää, joita jokaista yhdistää poliittinen vakaumus)? Täsmälleen samanlainen degeneraation riemukulkue, kirkkaissa väreissään, siinäkin on kyseessä. Etanan päävärit painottuivat vihreään ja punaiseen, ja se todellaikin alkoi toimia loisen tahdosta, omaa parastaan vastaan. Se taas ei eroa mitenkään tyypillisestä ruskeistolaisesta, joka näyttää tervejärkiseltä joltakin, jolla on draivi ainoastaan laajennettua itsetuhoa kohden.

Mitä tulee kissan kantamaan virukseen, niin katsotaanpa nyt niitä oireita joita siitä tulee - seuraavassa ne oireet, jotka ovat ekslusiivisia juurikin naisille:
  • Ahdistus (pelkotilat ja sosiaalinen ahdistus)
  • Skitsofrenia
  • Hitaantuneet refleksit
  • Tyhmentyminen
  • Ekslusiivisesti naisilla on sosiaalinen "bondaaminen" (miehillä sisäänpäinkääntyneisyys)
On jo wanha vitsi, että luonto on merkinnyt toksiset olennot varoitusväreillä, ja tunnetusti feministit esimerkiksi käyttävät varoitusvärejä. Siinä missä miesfeministit ovat niitä, jotka saalistavat naamioituneena uhriensa väreihin. Yhtäläisyys on suorastaan hätkähdyttävä.

Punaviherzombeus, ruskozombismi, yms. kaikki puolestaan jäljittelevät zombietanalle ominaista kaavaa: punaviherpohjaiset, jopa sateenkaaren kirkkaat värit, infektoituneella yksilöllä jolle on ominaista toimia itselleen haitallisella tavalla. Näet, zombietanalle on ominaista hakeutua itselleen hengenvaarallisiin tilanteisiin, sillä loiselle on olennaista, että lintu syö kyseisen zombietanan, jolloin loinen pääsee lisääntymään. Suvakismi, feminismi, ruskeistolaisuus - sanalla sanoen degeneratiiviset aatteet, ovat tämä mielenvirus, ellei jopa seurausta kirjaimellisesta loisesta joka on uhrin aivoissa - tällöin ed.mainitut mädätysaatteet ovat vain oireilua kyseisestä infektiosta.

Esim. oletko koskaan huomannut, miten näille ed. mainituille ihmislajin degeneraattizombeille on hyvin ominaista joukkosieluisuus? Ne käyttävät tätä jopa jonkinlaisena perustelunaan - heille on kauhistus kuulla siitä, miten "äärioikeiston" uhka, eli heidän suosionsa, lisääntyy.

Mistä tämä johtuu?

Joukon suojiin meneminen on seurausta oireilusta, johon kuuluu naisilla sosiaalinen bondaaminen, ja molemmilla sukupuolilla sosiaalinen ahdistus. Kyseessä on tällöin yksiselitteinen sairauden oireilu, jolloin sairastuneet menevät joukon suojiin ja saavat kaikesta ei-komformistisesta käyttäytymisestä primitivireaktioita, mikä saa heidät vaatimaan että kaikki joukkoonsa sopimattomat vaiennetaan..

Siispä, lopputuloksen voi arvata, kun otetaan joukko hukassa olevia, auktoriteettiuskoisia ja vähäsen reppanoita sekä tietämättään sairaita ihmisiä, ja laitetaan ne psykopaattien ja narsistien johdettaviksi.

Heidän oireita ei suinkaan lievitetä heidän johtajiensa toimesta, vaan päinvastoin niitä pidetään yllä massakontrollilla, johon kuuluuvat asiat kuten ilmastosta johtuvalla maailmanlopulla sekä rasisminatsifasismien nousulla uhkaileminen.

Entä mikä on todennäköisyys tälle diagnoosille?

Arvioiden mukaan, tätä kissasta lähtöisin olevaa loista (Toxoplasma -> Toxoplasmosis) on maailmalla 30-50% ihmisistä - eli pahimmassa tapauksessa, se voi olla joka toisella ihmisellä. Ruotsissa sitä tosin on arvioitu olevan 20%, mutta jos katsot maan tilaa, voit huomata tulevasi siihen tulokseen, että nämä kaikki ihmiset ovat mukana maan politiikassa.

Lisäksi, emme saa unohtaa että on jo saatu viitteitä siitä, että tämä loinen saattaa käyttää seksiä leviämiskeinonaan:
The neurobiologist Ajai Vyas, after working with Sapolsky on this study as a postdoctoral student, decided to inspect infected rats’ testicles for signs of cysts. Sure enough, he found them there—as well as in the animals’ semen. And when the rat copulates, Vyas discovered, the protozoan moves into the female’s womb, typically infecting 60 percent of her pups, before traveling on up to her own brain—creating still more vehicles for ferrying the parasite back into the belly of a cat.
Could T. gondii be a sexually transmitted disease in humans too? “That’s what we hope to find out,” says Vyas, who now works at Nanyang Technological University, in Singapore. The researchers also discovered that infected male rats suddenly become much more attractive to females. “It’s a very strong effect,” says Vyas. “Seventy-five percent of the females would rather spend time with the infected male.”
Kun miettii miten (lievästi sanoen) liberaalisti degeneraatioaatteiden kannattajat suhtautuvat seksiin ja seksuaalisuuteen, voidaan jälleen kerran puhua infektion rationalisoidusta oireilusta.

Kybalionin universumin lait muistaakseemme: Eräs universumin laki on laki siitä, että se mikä on ylhäällä, on myöskin alhaalla, se mikä on suuressa, on myöskin pienessä. Niinpä ei ole ihme, jos punavihreys on uhrille vaarallinen sairaus niin etanassa, kuin ihmisisessäkin.

Fundamentti on käyttänyt aiemmin näistä termiä: sairauden lietsojat, jotka ovat myös itse sairaus.

Nyt se lausunto saa tieteen tuen ja täysin uuden tason.

Tätä kaikkea sietääkin nyt miettiä seuraavan, hyvin oivaltavan Tom Waitsin kappaleen Army Ants parissa:


The Whirligig Beetles are wary and fast with an organ to detect the ripples
The Arachnid Moths lay their eggs inside other insects along the borders of fields
Or roads in clusters of white cocoons
The Ribbed Pine Borer is a longhorn beetle
Their antennas are half the length of their body and they feed on dead red pine
Robber Flies, with their immobile heads, inject a paralyzing fluid into their prey
That they snatch from life in mid-air
The Snow Flea's mode of locomotion, strange and odd
With a spiny tail mechanism with hooks and a protracted tube from the abdomen
To enable moisture absorption
The female Praying Mantis devours the male while they are mating.
The male sometimes continues copulating even after the female has bitten off his head
And part of his upper torso
Every night wasps bite into the stem of a plant, lock their mandibles into position
Stretch out at right angles to the stem and, with legs dangling, they fall asleep
If one places a minute amount of liquor on a scorpion
It will instantly go mad and sting itself to death
The Bombardier Beetle, when disturbed
Defends itself by emitting a series of explosions
Sometimes setting off four or five reports in succession
The noises sound like miniature popgun blasts
And are accompanied by a cloud of reddish-coloured, vile-smelling fluid
It is commonly known that ants keep slaves
Certain species, the so-called Sanguinary Ants in particular
Will raid the nests of other ant tribes and kill the queen and then kidnap many of the workers
The workers are brought back to the captor's hive where they are coerced into performing menial tasks
And as we discussed last semester, the Army Ants will leave nothing but your bones
Perhaps you've encountered some of these insects in your communities
Displaying both their predatory and defense characteristics
While imbedded within the walls of flesh and passing for
What is most commonly recognized
As human

Ei kommentteja: