torstai 9. toukokuuta 2019

Mikä vialla? Te halusitte islamia ja al-Taee antoi sitä teille

Eikö tämä Hussein al-Taeen tapaus ala olemaan jo suorastaan järisyttävän ironinen?

He, jotka väkisin haluavat muuttaa Suomen muslimimaaksi, missä seurataan vain Rauhan Uskonnon (TM) tapoja, ottavat hoiviinsa muslimeita, jotka laittavat toteuttaen islamia niitä piirteitä myöten, "joita ei pitänyt olla olemassakaan"?

Jo, edellisessä tätä aihetta käsittelevässä, hyvin suositussa tekstissä havaitsimme, miten Juice ennusti tarkasti sen, miten allah soluttautuu vihreiden ja demarien avulla mukaan päivittäiseen elämäämme, ja sen piru totisesti tekikin!

Mitä islamin - poliittisesti epäkorrekteja - piirteitä, sitten "Rauhan Taee" on esitellyt meille?

No, tämä valehtelu ei ole suinkaan valehtelua, se on vain taqiyyaa, eli hurskasta valehtelua - näin orwellilaisittain todettuna - eli se on 100% valehtelua omaksi ja islamin edistämisen eduksi.


Taqiyya on sitä, että pulaan joutuessaan muslimit saavat valehdella vääräuskoisille pelastaakseen nahkansa. Se menee niinkin pitkälle, että he saavat jopa kieltää uskonsa allahiin! Tällöin tällaiset pienemmät valheet ovat täysin yhdentekeviä, jos noinkin suuri valhe saadaan kertoa.

Entä sitten tämä viimeisin?

Al-Taeen exän mukaan mies on ollut väkivaltainen.

Voi voi, se kuulkaa on "part and parcel" tässä tulevassa suomalaisessa kalifaatissa.

Ei kai nyt joku rasisti vain syytä hurskasta muslimia Koraanin tunnollisesta noudattamisesta?

Tätä on islam, niin totta kuin koraani on sen pyhänä pidetty kirja!

Koska ruskeistohallitus tekee tästä maamme virallisen uskonnon, on parempi totutella jo nyt tähän.

(IL on vaihtanut otsikkoa. Alunperin siinä siis kerrottiin suoraan että tuon ex pakeni tämän väkivaltaisuutta suojakotiin. Nyt kyse on vain "huoltajuusliistoista" - muistakaa siis jatkossakin metoo, ja se että naisen tervehtiminen hymyllä on raiskausyritys, mutta jos taas kiskot Rauhan Uskonnon™ nimissä naista kuonoon, se on vain huoltajuuskiista ja muutenkin yksin naisen vika.)


Feministit ovat varmasti jo innoissaan, koska he orwellilaisina sen tietävät: kaikki on oikeasti päinvastoin, miten ne on, joten siksi sota on rauhaa, vapaus on orjuutta ja muslimimiehelle alistuminen on vain sitä todellista feminismiä:





Islamisaatio, jokainen sen vuoksi pahoinpidelty nainen on feministien tahto. Soijapojat ovat ihmiskarjaa, jotka ovat epäonnistuneet paskatestissä, ja heitä feministit käyttävät kuin vampyyrit. Muslimit ovat heitä, jotka tietävät miten feministejä kuuluu kohdella.

Mikä parasta, al-Taeehan on selvinnyt tästä kaikesta kuin koira veräjästä. Sillä kuten on Fundamentissa aiemminkin kuultu, on tuplastandardit massakontrollin ase, siispä on erityisen tärkeää, että toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset. Niinpä kun kansakunta myrkytetään ja puukotetaan siihen kuntoon, että se tippuu polvilleen ja kohta on kuolinkorinoissaan maassa, on että eturyhmä saa tehdä sitä, mitä muut eivät lainkaan saa tehdä. Tässä tapauksessa, se olet sinä, arvoisa Suomen kansalainen, jota laki velvoittaa, muttei suojele. Ketä se sitten suojelee?

Ei kommentteja: