perjantai 17. toukokuuta 2019

Orwelluksen täyteinen viikonloppu Suomessa ja maailmalla - Jessikka Aro on valtakunnan kympin tyttö ja Heartiste bannattu Wordpressista!

Viime viikonloppu oli taas näitä orwellilaisuudesta nauttivien märkiä unia, ja painajaisia heille, jotka arvostavat puolueettomuuteen ja totuudellisuuteen tähtävää, oikeudenmukaista yhteiskuntaa. Mutta minkäs tee, kun olemme maassa, johon ollaan perustamassa orwellilaista totuuskomissiota (tunnetaan nimellä vihapuhetyöryhmä).

Kotimaan uutiset: Jessikka Aron tapaus

Twitterissä tapahtui jotain, mikä sai monet epäilemään omia silmiään:Ylikomisaario Taponen muina miehinä valkoritaroi Jessikka Aroa tekemään rikosilmoituksen siitä, että hänen itse esiintuomansa menneisyytensä huumeidenkäyttäjänä, mainittiin tiettävästi kansallismielisen toimesta.

Mitä helvettiä nyt taas?

Miten on sen laita, että poliisi johdattelee tällä tavalla, vai onko tämä vain oikeuksien kertomista kansalaisille? Jos on, niin miksi vastaavaa käytäntöä ei olla aiemmin nähty? Juuri hiljattain Johanna Vehkoo sai tuomion rasistiksi nimittelystä, vaan missä silloin olivat nämä taposet kyselemässä uhrilta, että kirjataanko rikosilmoitus, kun Vehkoo solvasi heitä? Tällöin uhrin piti itse hakea oikeutta.

Eikä tuo esimerkki ole edes mikään yksittäistapaus: on hyvin yleinen ilmiö somessa, että lauma suvakkeja kirkuu autistisesti kaikkia kuplansa ulkopuolisia, ja sairaiden aatteidensa kanssa eri mieltä olevia, rasisminatsifasismeiksi. Siihen kuuluu myöskin tämä rinkirunkkaus, joka siis tapahtuu painelemalla hullunkiilto silmissä, tykkäsnappia toistensa viesteille - ei väliä miten idioottimaista öyhöttämistä lajitoveri pitää, mutta siitähän tykätään!Ihan vertailun vuoksi:


Antti Jokinen siis tuumaa, että Jessikka Arolla olisi ollut huumeaddiktio.

Entä, mitäs itse neiti Aro sanoo?

MV-julkaisu otti myös esille Aron vuosia sitten saaman huumetuomion, joka tuli huumausaineiden käytöstä. Aro sanoi, ettei hän haluaisi puhua asiasta julkisessa oikeudenkäynnissä, mutta siitä huolimatta suostui avaamaan tapausta osittain.
- Olin silloin nuori ja tyhmä. Käytin amfetamiinia ja jäin koukkuun. Silloin lähti mopo pikkuisen käsistä ja se oli ahdistava elämänvaihe, Aro sanoi.
Oliko tuo Antin toteamus siis jotain, joka:
1. Ei ole totta
2. mistä asianomainen ei itse julkisesti puhuisi tai toisi sitä itse kaikkien tietoon?

Niinpä.

Arosta ollaan tekemässä valtakunnan omaa "kympin tyttöä", jota hänen sanojensa mukaan myös "opettajat" paapovat:


Niinpä, periaate ja kirjoittamaton sääntö on: Jos Aro ei tiedä vastausta, koko luokka saa jälki-istuntoa.

Herää kysymys, miksi juuri Jessikka Aro on valittu Virallisen Totuudden (TM) lähettilääksi, jolla on koskemattomuus ja omat vallanvahtikoirat?

Taustalla on sama psykologinen mekanismi, kuin seuraavassa:

Kadonneen valkoisen naisen syndrooma (engl. missing white woman syndrome) tai kadonneen kauniin tytön syndrooma (engl. missing pretty girl syndrome) on termi, jota media- ja yhteiskuntakriitikot käyttävät kuvatakseen traagista katoamistapausta. Yleensä tapaukseen liittyy nuori, viehättävä valkoihoinen tyttö tai nainen. Tapauksen seuranta on mediassa usein ylimitoitettua suhteessa kadonneisiin miehiin, eri etnistä alkuperää oleviin naisiin tai vähemmän viehättäviin henkilöihin verrattuna (Lähde)

Jessican jatkuva (laskelmoitu?) uhriutuminen osaltaan lujittaa tätä haettua efektiä - itse asiassa, uhriutuminen aktivoi kyseisen efektin, sillä juuri valkoiset naiset nauttivat suurinta uhripääomaa sekä etuoikeutusta mediassa, ja juuri sen tuomalla psykologisella silmänkääntötempulla haetaan näkyvyyttä ajetulle agendalle:Lukija, sinun on syytä tietää: kuka tahansa oltaisi voitu valita tuohon rooliin, mutta 100% psykologisen manipulaation ja massakontrollin vuoksi, siinä on juurikin nti. Aro, joka sattumalta on valkoinen nainen, joka on jatkuvasti uhri, ja toisaalta myöskin ainoa toivomme kaikkialla vainoavia ja pahojaan tekeviä "ryssätrolleja" vastaan - heidän vuoksi Trump on presidenttinä, vain koska meidän Jessikka ei ehtinyt estämään heitä! Niinpä tässä roolissa ei oisi koskaan voinut olla joko valkoinen mies, tai edes musta nainen: tämän homman voi hoitaa vain se, ken laukaisee psykologisia triggereitä massoissa.Sitten vielä ulkomaan uutisia.

Viime viikonloppuna tapahtui myös muilla mailla.

Ulkomaan uutisia: Chateu Heartiste vs. Wordpress

Nimittäin Red Pill Communityn (Punaisen pillerin yhteisön) kuuluisa bloggaaja Heart0iste on bannattu ja saanut kenkää Wordpressistä. Eli siltä alustalta, jossa hänen bloginsa oli. Voidaan siis sanoa, että näillä näkymin Wordpress-blogipohja, on vallattu. (Nyt odotetaan suvakkien öyhöttämistä siitä, kuinka se on yksityinen yhtiö - se on hyvä esimerkki suvakkien tekopyhyydestä. Heillä ei tule moinen mieleenkään, kun puhutaan esim. palkkauspolitiikasta ja kiintöistä, sekä kuvitteellisesta naisen eurosta).

Allekirjoittanut ei liiemmin arvostanut tai kannattanut Heartisten aikaisempaa, degeneraatioitunutta sinisen pillerin deittailuteollisuutta promotoinutta sanomaa - siinä totta kai oli osatotuuksia, mutta, se oli käytännössä sama kuin että hän antaisi sinulle punaisen pillerin, mutta kun hänen tarjoamansa pillerin pintaa raaputti, paljastuikin punaisen alta sininen. Esim. hänen 16 käskyä naisten saamiseen, oli pääosin pöllitty/lainattu David Deidan kirjasta The Way of  the Superior Man. Ne olivat hyviä ohjeita  juuri näiltä osin, mutta mukaan oli sekoitettu hänen omia lisäyksiä, jotka lähinnä olivat manipulaatiota, jolla karkotat hyvän naisen pois, mutta jolla saat ylläpidettyä dysfunktionaalista suhdetta, erittäin huonon naisen kanssa.

 (Sama pätee muuten myöskin Roosh V:hen. Aiemmin hänkin edusti sinisen pillerin deittailuteollisuutta ja pro-degeneraatiota, mutta kun hän nyt on siirtynyt tekemään tuloksellista yhteiskuntakritiikkiä, on  vastahyökkäykset alkaneet.  Huhujen mukaan, myös häntä sensuroitiin viime viikonloppuna, mutta siitä allekirjoittanut ei ole saanut sen tarkempaa vahvistusta - joten, se mainittakoon tämän pääjutun lisänä.).

Vaan, kun tuo disclaimer on nyt annettu, menkäämme nykyhetkeen.

Heartiste alkoi tulla lähemmäksi oikean punaisen pillerin maailmaa, alkaen ottamaan kantaa yhteiskunnallisiin ja poliitiisiin kysymyksiin, ja niiltä osin hän kyllä tykittelikin täysin oikeansuuntaisesti (no pun inteded) - ja vasta tällöin hänet bannaamalla vaiennettiin! Annahan se marinoitua hetken, ja tee matemaatiikkasi.

Punaisen ja sinisen pillerin yksinkertainen ja paras määritelmäSumma summarum

Mitä tästä kaikesta opimme?
  1. Mielikuva ei ole mitään.
  2. Älä anna eksyttää itseäsi, vaan usko ainoastaan se, mikä on totta. 
  3. Vastapuolemme valehtelee ja manipuloi, mutta tiedä, että vain se manipuloi, jolla ei ole todellista valtaa. 
  4. Vaientamisyritys on paras osoitus siitä, että olet vaarallisen oikeilla jäljillä näissä asioissa.

Ei kommentteja: