keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Ilmastouskonto - tuo muodinmukainen uususkonnollinen kultti, osana suurta jatkumoa

Orwell esitteli termin "uuskieli", se on koko orwellilaisen hallintametodin, ehkä eräs tärkeimpiä instrumentteja. Sen avulla kehitetään termejä ja sen avulla puhutaan yhtä ja tarkoitetaan toista.



Se on kokenut evoluutiota, sillä nyt on syntynyt myöskin uususkonto.

Ja se on ilmastouskonto tai paremminkin ilmastokultti, sillä se on alkanut kristallisoitua nuorille marketoitavana Extinction Rebellion -liikkeenä.

Kyseinen, ilmastonmuutoksella ihmisiä säikyttelevä ideologia, muuttui siis hiljaksiin uskonnoksi - vai muutettiinko se sellaiseksi tarkoituksella?

Välipohjustus: Narratiivin takana on agenda, ja agendan takana on sylttytehdas

No, massakontrolli tunnetusti pakottaa ihmisille kulttien tapaisia oppirakennelmia ja asenteita - hallitsee kansaa, juuri kuten kyseessä olisi yksi iso kultti. Näin se pakkosyöttää Virallista Totuutta (TM) - sitä, josta on nyt myös tullut tämän uuden uskonnon taustalla oleva totuus.

Ns. Virallisen Vasemmistoaatteeseenn, eli viherpunaiseen (ruskeistolaiseen) aatemaailmaan puolestaan kuuluu pakko-ateismi ja sekularismi - näin ihmisen ydin, joka on aina hengellinen, autioitetaan sen uutta jumalaa varten. Ihminen on näet luotu olemaan hengellinen, ei välttämättä uskonnollinen, mikä on ns. hengellisyyden lihallinen applikaatio - siihen mennään jossain toisessa kirjoituksessa sitten syvemmin. Vähän kuten subversioprosessissa, on aluksi tuhottava jotta voitaisi korvata, niinpä myöskin tämä uskonnon puuttuminen tulee korvata jollakin. Tähän Isoveli tarjoaa nimenomaan uususkonnon.

Kommunismi ensimmäisenä uususkontona, ja oikeistolainen taikausko talousjärjestelmänä

Aikoinaan uususkontona oli kommunismi, mutta nyt sen on korvannut ilmastouskonto. Todellakin, kommunismi oli aiemmin se promoitoitava uususkonto, ja yhä vieläkin se on sitä esim. Pohjois-Koreassa, joka ei eroa maana mitenkään jostain takapajulan itsemurhakultista. Kommunismin kultissa tosin käytännössä hallitsijat eivät vain ole profeettoja, vaan he ovat myös sen jumalia. Kommunistinen valtio on se myyttinen, Marxin lupaama paratiisi maan päällä - ei väliä minkälainen paskakolo se on objektiivisesti ja käytännön tasolla katsottuna.

Kommunismin uskonnollista olemusta hyvin kuvaa se, miten uskonnollisten fanaatikkojen yksinoikeudeksi nimitetty mustienlistojen tekeminen "saatanallisten säkeiden" soittajista, eli (oletetusti) väärän ideologian omaavista bändeistä, oli myös tämän neuvostojen uskonnon perinne - joka vieläkin näkyy maamme ruskeiston taipumuksena kieltää äärimetallimusiikki:


AC/DC Got Banned for Spreading Neofascism, And Here's a List of Western Bands Banned on Soviet Radio in 1985

Vielä enemmän taaksepäin mentäessä, ollaankin jo pakanallisessa historiassa, jossa hallitsijat olivat jumalia - oli se sitten ihmisen sisäinen, hengellinen kaipuu tai kollektiivisen sekä geneettisen tason muistin ryöstyviljely, on kommunismi hyvin pitkälti mallinnettu sitä ennen olleista, joko kristillisistä ja/tai pakanallisista perinteistä.

Kun taas oikeistolainen versio tästä uususkonnollisuudesta tai kulttilaisuudesta on kapitalismi, ja sen panteistinen jumala, joka osallistuu tähän maailmaan "Markkinoiden Näkymättömänä Kätenä joka korjaa kaiken". Riittää vain, kun vapauttaa markkinat, jolloin kaikki todelliset kapitalistit rikastuvat ja saavat elää maanpäällisessä, kapitalismin profeettojen lupaamassa ikuisen rikkauden ja loputtomasti kasvavan voiton maassa.  Kapitalismi on nihilismiin ja ahneuteen pyhittävä järjestelmä, jonka nimi tarkoittaa kirjaimellisesti pääoma-ismiä - täten se on sanalla sanoen 100%  materialismiin perustuva järjestelmä - aivan kuten kommunismikin. 


Tämä kaikki osaltaan johtu siitä, että oikeisto ja vasemmisto ovat jo lähtökohtaisesti ääriliikkeitä.



Niinpä tämä kulttilaisuus elää väkisinkin näissä ääriliikkeissä, koska oikeisto ja vasemmisto molemmat myöskin tykkäävät keskittää vallan ja pääoman eliitilleen. Siksi niitä pidetään elossa, ja ainoina meille markkinoituina järjestelminä - mitään muuta syytä ei ole. Paitsi korkeintaan massojen tietämättömyys paremmasta!

Kolmannen tien näkökulmasta voisi sanoa, että joskin kommunismi ja kapitalismi ovat kaikkea muuta, kuin minkälaisina ne meille marketoidaan, on myös sanottava, että markkinatalous tulisi puhdistaa kapitalismista ja sosialismi kommunismista, jolloin kolmannelle tielle ominaisessa sekataloudessa ne antavat sen minkä lupaavat - ne järjestelmät, joiden avulla kansa luo hinnat ja pitää itse itsensä yllä. - Tästä voisi kirjoittaa joskus pidemminkin, sillä se menee jo yli tämän varsinaisen aiheen.



Vaan, tämän pienen välipohjustuksen jälkeen pääsemme itse asiaan, jossa voimme havaita tämän poliittisiksi ideologioiksi naamioituneiden, materialististen kulttien uuden tulokkaan:

Ilmastokultin oppi ja sen ulkoiset tuntomerkit



Kyseisellä uskonnolla on oma symbolinsa:


Se kuvaa tiimalasia, koska tämä uskonto on erityisen eskatologinen. Eli uskonto joka vakuuttaa maailmanlopun olevan ihan ovella, ja jos ihmiset eivät porukalla käänny kulttiin, kuollaan kaikki. Ja pian, mutta hitaasti ja tuskallisesti!

Profeettamme ovat ilmoittaneet 100% tarkan maailmanlopun ajan!
Ilmastouskonnolla on myös omat juhlapäivänsä. Kuten tässä tekstissä havaittiin. Tällöin kyseisen uskonnon seuraajat tosin eivät juhli, sillä tämän synkempää uskontoa ei yksinkertaisesti ole - joko elämme askeesissa tai kuolemme jokainen. Siinä se. Sitä he öyhöttävät yhdessä, nostaen itkuvirren, samalla päälleen tuhkaa ripotellen - jotkut ovat unohtaneet päälleen kapitalistisen teollisuuden tuottamat merkkivaatteet, mutta pointtina ei olekaan itse tehdä asialle mitään, etenkään jos on korkealla hierarkiassa - siitä pian lisää!

"Tuomme teille totuuden(valheen)"
"Herätkää, sillä loppu on lähellä".
Näet myös ilmastouskonnolla on omat pappinsa ja profeettansa. Kun allekirjoittanut toi esiin sen, miten vihreät ovat pikkutyttöjen (ja sen mielisten) puolue toisille pikkutytöille, selvisi seuraavaksi että todellakin eräs tämän ilmastouskonnon profeetoista on 16-vuotias tyttö. Parodiahorisontissa liihottelemme.

Kyseinen tyttö, Greta Thunberg, sai esim. aikaan sen, että koulujen ilmastolakosta tuli trendi.

Ja kuten kaikissa kunnon kulteissa, niiden johtajat ovat yleensä heitä joille keskittyy kaikki varallisuus ja heidän tyyliinsä kuuluu, että älköön muut tehkö mitä he tekevät, vaan tehköön muut mitä he sanovat - esim. he harrastavat yläluokkaista elämäntyyliä, johon kuuluu outo intohimo lentämiseen, siksi ilmastokultin papistolla on oltava yksityisjetti, kun taas tavan kulttilaiset itse joutuvat käyttämään samoja koneita, kuin "vääräuskoisetkin":
While I was industriously digging away at my lawn this weekend, Emma Thompson was giving up her valuable time being a wealthy movie actress to fly 5,437 miles from Los Angeles to London in order to tell people to stop driving cars. I am already ahead of the game here, as I have always refused to drive my own car. Father’s chauffeur takes me and my chums wherever we wish, which is more environmentally friendly. Or we use my family’s private jet which is much smaller than a commercial flight. There are ways to reduce pollution, people. Make the effort. If multi-millionaire Emma Thompson looking righteously concerned in a pink yacht in Oxford Circus, surrounded by middle-class beatniks doesn’t make you want to reduce your own carbon-footprint, I honestly do not know what will.
Tärkein yhtäläisyys muiden kulttien kanssa kuitenkin on se, että on 100% yksilön uskosta kiinni, uskooko sen mitä tämä kyseinen ilmastokultti opettaa ja lupaa. Käyttännössä se lupaa vain tuhoa. vaihtoehtoisesti jos sille antaa täyden vallan, vältytään kyllä maailmanlopulta, mutta päädytään elämään askeettista ja 100% ilotonta elämää - vähän sitä samanlaista, kuin mitä elettäisi heidän ennustamansa tuhon seurauksena. Tosin sillä erotuksella, että heidän (harhaan)johtajansa voivat joka tapauksessa hyvin, ja heidän (väärät)profeettansa lihavasti, eivätkä varmasti tee jatkossakaan kuten opettavat - kunnon huumediileri kun ei koskaan haksahda omaan myrkkyynsä.

Nyt, mikä biisi sopisi tähän lopuksi paremmin kuin seuraava - mitä muuta näiden ilmastokulttilaisten esim. julkinen toiminta on, kuin pelkkä zombirituaali?


PS.  Se ettei ilmastokultissa ole nimettyä jumalaa, ei muuta asiaa miksikään: ei ole buddhalaisuudessakaan ja se on silti luokiteltu uskonnoksi. Joskin buddhalaisuus* on kauempana uskonnosta, kuin mitä tämä panteistis-naturalistinen uususkonto, eli ilmastokultti on. Sen jumala on luonto ja ideologia, joka kostaa jokaiselle sitä vastaan rikkoneelle - tämä idea on luultavasti nyysitty Raamatusta, jossa sanotaan, että maa oksentaa pois ne, jotka sen saastuttaa.

(*Allekirjoittanut luokittelee buddhalaisuuden buddhan omia sanoja ja oppia kunnioittaen: filosofis-psykologiseksi ajatusmalliksi. Buddha kielsi olevansa jumala ja ottavansa muutenkaan mitään kantaa moiseen kysymykseen (jotkut tosin tulkitsevat buddhan vaikenemisen ateismiksi, mutta yhtälailla "hiljaisuus merkitsee myöntymistä"). Buddhalaisuus vain tuli uskonnoksi, koska se otti kantaa kysymykseen mokshasta, johon aiemmin vastausta tarjosi hindulaisuus. Buddhalaisuus tarjosi mokshan, eli vapautumisen eri reittiä - samoin kuin yllättävän lähellä ilmastouskontoa oleva jainalaisuus**, joskin buddhalaisuudesta tuli näistä se tunnetumpi vaihtoehto. Tästä saisi isommankin jutun, mutta sen vielä allekirjoittanut lisää tähän yhteyteen, että buddhalaisuuteen vasta myöhemmin lisättiin sen mytologiat ja yli-luonnollinen aines. Jopa jälleensyntymä voidaan tulkita 100% sekulaarista näkökulmasta - energian kiertona ja elämät elämänvaiheina, jolloin aiempi elämänvaihe ja sen karma määrää minkälainen on seuraava elämänvaihe.
 ** Jainailaisuudessa eläinsuojelu viedään jo masokismin ja misantropian rajamaille: heidän on pyhä martyrismin ihanne kuolla nälkään, ja hurskaat jainalaiset kulkevatkin lappu suun edessä ja tietä harjaten, etteivät vahingossakaan astu elävän olennan päälle tai etteivät nielaiset ötökkää, jos sellainen ottaa suuhun lentääkseen - tämä sopisi heittämällä jonkinlaiseksi veganismin seuraavaksi asteeksi ja sulautettavaksi ilmastokulttiin.)

Ei kommentteja: