perjantai 5. huhtikuuta 2019

Tänään on ilmastouskovaisten suuren synnin katumisen juhlapäivä

Tänään on se uus-uskonnollinen juhlapäivä päivä, kun Jussi Halla-ahon lisäksi, myös jokainen muu ilmastosyntinen suomalainen on tehnyt synnin ja kuluttanut 3,8 miljoonaa maapalloa per naama.



Tämä ko.kultin opinkappale rakentuu sille, kun laskeskelee teoreettisesti, miten monta maapalloa kuluisi, jos jokainen maailman ihminen eläisi kuten suomalainen.

No, entäs sitten? Jokainen voi jossitella ja tehdä laskelmia, jotka eivät koskaan toteudu käytännön elämässä. 

Tuo on ihan sama, kuin jos joku sanoisi, että "jätit osan syömättä, et sitten tullut ajatelleeksi että Afrikassa on nälkäisiä lapsia?! Laskes paljonko menee rahaa hukkaan sadassa vuodessa, jos joka kerta lautaselle sitä jää syömätön peruna?!" Eli logiikkana on: vatsasi on afrikkalaisen lapsen vatsa, joka ei täyty kun sinulle ei ruoka maita? Lisäksi oletuksen mukaan, syöt tuon saman annoksen, seuraavan sadan vuoden (tai edes vuoden, tai edes viikon!!) ajan. Näitä ja tuota maapallolaskelmaa yhdistää se, ETTEI MIKÄÄN NIISTÄ TOTEDU TAI OLE EDES KÄYTÄNNÖSSÄ MAHDOLLINEN. 

Fakta: Suomi on maailman ekologisimpia maita, ja vaikka jokainen suomalainen lopettaisi kaiken saastuttamisesta hengittämiseen, ei maailma pelastuisi ilmastouskonnon apokalypsiltä. Ei ennen kun Intia ja Kiina, sekä parit isot länsimaat tekee jotain. Näin siis oikeassa maailmassa, jossa ilmastopapisto myy luonnonjumalansa aneita, joilla tuota ankaraa Gaiaa lepytetään. Mutta niistä ei ole apua. Ei mitään. Jos ne joilla oikeasti on valta muuttaa menoa eivät tee mitään, on meidän hyödytöntä miettiä mennäkö puskaan vaiko huusiin - se on jo housuissa.

Summa summarum

Joten, jos nyt ollaan menossa kohti ilmastokulttilaisten saarnaamaan maailmanloppua, niin tehkäämme ainakin tästä maasta viihtyisä ajoneuvo loppureissun ajaksi. Me emme ole ohjaamossa kumminkaan. Se on ohi. Luovu kontrolliharhastasi. Vaihda housusi. Äänestä kansallismielisiä. Kiitos.

Lue myös:

PS. Mitä tulee profetitoihin, niin Deathtin Symbolic on niitä albumeita, joiden kappaleet näemmä yksi toisensa jälkeen manifestoituvat ajassamme. Siksi tämä teksti päätetän seuraavaan, joka muistuttaa meitä toteutumattomista pelotteluista, jotka ovat treenattujen mielien suoltamaa retoriikkaa. Tyhjiä sanoja.

When visions that should be
Are tattooed in your mind
The power to let go
Is sometimes hard to find

The answer cannot be found
In the writing of others
Or the words of a trained mind
In a precious world of memories
We find ourselves confined
Claws so razor sharp
Ripping at the spirit
Promises a potential to hurt
Is anything real?

When forever is to be until
Deep inside, in the world of empty words...

No escaping from those haunting
Empty words...

Ei kommentteja: