perjantai 19. huhtikuuta 2019

Kevennys: Ja parodiahorisonttiin matkamme vie - taas

Nyt, pitää sanoa, että allekirjoittanut arvostaa Pirkka-Pekka Peteliusta koomikkona, ja paljon! Mutta allekirjoittanut voisi ajatella, että niinkin idealistinen mies kuin hän, voi joutua pettymään pikkutyttöpuolueeseen, jossa huomaa olevansa kuuntelemassa lähes päivittäistä, irrelevanttia hourimista ja "itsenäisten vahvojen naisten karjumista".

Mitä taas tulee parodiahorisonttiin, ja parodian muuttumiseen todellisuudeksi jossa elämme, on tämä hänen seuraava tuotoksensa kieltämättä hauska, ja myöskin erittäin osuva parodia siitä, mitä tänä päivänä mm. juurikin hänen puolueensa, eli vihreät ovat. Puhumattakaan siitä, että juuri tällaista menoa - vakavalla naamalla -  harjoitetaan maassamme ns. Virallisena Käytäntönä (TM), siinä missä tuon sketsin kirjoittamisen aikaan, se oli jokaiselle yksiselitteisesti liioitteluun perustuvaa huumoria.Toisaalta, PPP:n lähes jokainen sketsihahmo on tuonut mieleen pärinäsuvakin.

Seuraavassa keskivertovihreä, kun kysyt häneltä miten ilmastonmuutos näkyy Suomessa, ja mitä me muka voimme tehdä sille - etenkin jos höystät sen faktoilla ja analyyseillä. Tuo konttaaminen karkuun, menee myös täysin nappiin:


Ei kommentteja: