keskiviikko 17. huhtikuuta 2019

Vaalit2019 aftermath: Miksi juuri nyt näyttää hyvältä?

Vaalikyselyjen mukaan, Perussuomalaiset olivat ankarassa nousussa, ja muut puolueet jämähtäneet paikalleen. Mutta oliko se tämä tai tämä loistava vaalitulos nyt yllätys jollekin?

No, agendajournalistien tuottama valemedia jo vaalien aikaan yritti raamattaa tilannetta ruskeistolle (punavihreälle) otolliseksi. Allekirjoittanut laittoi tämän heti merkille:



Mutta se todellinen ja täysin ylivoimainen vaalivoittaja olivat perussuomalaiset ja ainoastaan perussuomalaiset - 22 uutta paikkaa, kun seuraavilla oli vain naurettavat 5 per puolue:


Tämä ei ole hyvä asia, vain siitä ilmeisimmästä syystä: Perussuomalaiset vihdoinkin - hyvin todennäköisesti - pääsevät hallitukseen. Nämä agendajournalistien valemedian tilanteen raamittamiset eivät ole muuta kuin toiveajattelua. Ihan jo siksikin, että perussuomnalaiset ovat olleet siellä aiemmin, vaikka kuinka piti olla arvopohja. Sellaista on elo demokratiassa, mikä totalitaristisen, sairaan suvakkitotalitaristifantasian täydellinen vastakohta.

Lisäksi, jo vuosia sitten, tämä juuri nyt käsillä oleva tilanne (joka oli aika samanlainen silloin, kuin nyt) oli mainittu Fundamentissa: parhain hallitusyhdistelmä olisi SDP ja Perussuomalaiset (keskustakin olisi ok kolmanneksi). Näet, tämä yhdistelmä mahdollistaa erinomaisen ja dynaamisen kehityskelpoisen, kolmannen tien mallin mukaisen hallituksen nousun.

SDP vastustaa kapitalismia (muttei suoraan markkinataloutta - näillä on ero) - ja globalismihan on nimenomaan oikeistolainen internationalismin malli (internationalismi vasemmiston) - ja perussuomalaiset globalismia. Näin kansallismielisyyttä, sekä kolmannen tien talousjärjestelmää (ylivoimaisesti tehokkainta, sekataloutta, jossa kansan ääni ja istestään huolenpitäminen, näkyy sosialismin ja markkinatalouden yhdistämisessä) yhdistelevä hallitus on mahdollinen. Näin myös kansainvälinen kapitalisti, joka on globalisminkin takana, saa näpeilleen. On näet ymmärrettävä seuraava: politiikka on tällä hetkellä tilanteessa, jossa vihervasemmistossa, eli ruskeistossa ovat naiivit ja narsistiset pikkutytöt (tai sen mieliset) ja oikeistossa ovelat, liikemiehet, jotka osaavat myydä ruskeistolle omaksi edukseen valheita. Molempia yhdistää se, että ne ovat globalistieliitin talutusnuorassa.
Kuten tässä tekstissä tuotiin esiin, oli se vasemmistoliiton Anna Kontula, joka ensimmäisenä kirjoitti 100% kokoomushenkiseen tarveharkintalappuseen nimensä. Kyseinen lappunenhan sai aikaan sen, että nyt "ihmisyyden velvoittama", Suomen kansan suurin yhteiskuntaluokka, eli työläiset, laitettiin kilpailemaan 7 miljardin ihmisen - pääosin halpatyövoiman - kanssa. Sellaisesta hyötyy vain ja ainoastaan kapitalisti, globalistinen eliitti, eikä yhdenkään sosialistisen työväen puolueen olisi tullut kuuloonkaan moista kannattavansa, mutta ajat nyt ovat tällaiset suuren eksymisen ja luopumisen aikoja.




Näet, juuri nyt SDP on ristipaineessa. Se on vasemmistopuolue, joka on kuitenkin maahanmuuttokriittinen niin Tanskassa kuin hieman Ruotsissakin. He jo kerran yrittivät sitä lähestymistapaa Suomessa, mutta heihin soluttautunut ruskeistolainen (punavihreä) aines, ja valemedia nostatti siitä älläkän, minkä seurauksena he luopuivat aikeistaan.

Mutta nyt tilanne on toinen.

Kuinka niin?

Ruskeisto on jumahtanut paikalleen - tästä hieman perusteellisempi kirjoitus myöhemmin, ehkä jo huomenna.

Eli tahtoo sanoa sitä, ettei sen ilmastobluffi toiminut. Kansaa ei kusetettu, vaikka siihen yritettiin vetää lapsetkin mukaan. Hyvä niin.



Ja nyt ei saa päästää itseään valemedian aivopesemäksi. Vihreiden ilo näissä vaaleissa, on sama kuin jos kannustettaisi jotakin kehitysvammaista osallistujaa, joka osallistui ei-kehitysvammaisten kisoihin - hän ei tullut ensimmäiseksi, mutta tilaansa ja olosuhteisiin nähden hän pärjäsi oikein hienosti. Tällä allekirjoittaneen ei ole tarkoitus loukata kehitysvammaisia, hän pitää niistä enemmän kuin matelijoista nimeltä vihreät - liskojen tunnusväri sopii heille.  (Paljon ennemmän!)

Summa summarum

SDP pääsi vain siksi eteenpäin, koska ei lähtenyt ruskeiston öyhötyslinjalle, vähän kyllä lähti, muttei se ollut sen ainoa teema (he edustivat enemmänkin vanha-vasemmistolaisuutta). Pohjimmiltaan SDP:tä äänestettiin kolmannen tien kannattamisen vuoksi - muuten se olisi kuin sinisten edustajat: eivät mitään ilman perussuomalaisia. Heidän eronsa ääni- ja paikkamäärissä perussuomalaisiin oli käytännössä mitätön, eli kansa haluaa anti-globalismia, jota juuri perussuomalaiset ja demarit (kun tuosta vielä vähäsen ryhdistäytyy) tarjoavat.

Kansa ei halua ruskeaa, haisevaa kasaa, jossa on koristeena lakastunut ruiskukka. Sellaisen aika on jo ohi. Se on jäämässä taakse kuin harmaa ja kalsea talvi. (Ruskeisto on kommunismin jäänne, kokoomus kapitalismin, kansa haluaa eroon molemmista, jaaivan yhtä paljon kuin globalismista).

Niinpä SDP siirtyy nyt tilanteeseen, jossa niin sen hallituskumppani, kuin myös sen ulkomaalaiset vastineet muualla pohjoismaissa, ovat molemmat maahanmuuttokriittisiä. Samalla kun ruskeistokoalitio pelaa itsensä ulos (puheista huolimatta, kokoomus taas ei koskaan tule kieltäytymään vallasta joten he suostuvat kyllä), ja on vain aiempaa suurempi oppositiopuolue.

Tämän seurauksena saamme potentiaalisesti  maahanmuutto- ja globalistikriittisen hallituksen - se kaikki vie meidät Kohti Lopullista Voittoa.


1 kommentti:

J. Jörgensen kirjoitti...

Valitettavasti tuo vika kappale taitaa vain olla toiveunta - varsinkin globalistikriittisyyden suhteen. Ei mahda löytyä sellaista mahtia maan päältä tai muualta, joka pysäyttäisi EU liittovaltion etenemisen. No, täysimittainen sota itäisen Euroopan maiden, ja Saksa-Ranskan välillä, ehkä, mutta ei liene kovin todennäköinen. Suomen eduskunnan vaikutusvalta asiassa, älkää nyt jätkät naurattako vakavassa asiassa!