perjantai 26. huhtikuuta 2019

Kevennys: Tulossa on haastava (hermoja raastava) eduskuntakausi

Jos jotain, niin ruskeisto (punavihreät) on kyllä lähes loputon kaivo, mistä ammentaa parodian tahatonta komiikkaa. Sen hinnaksi tosin tulee rasahtalelutaajuuden lisääntyminen - näiden kanssa kun et tiedä, pitäisikö itkeäkö vaiko nauraa.

Juuri kun viime viikon kevennyksessä selvisi, että Pirkka-Pekka Peteliuksen vanhat sketsit olivat nykyisen vihreistön modus operandi, on vauhdissa tällä kertaa juuri he, jotka tekevät todellisuudesta parodiaa - ruskeiston naiset - aivan kuten PPP-kevennyksessä todettiin:

Nyt, pitää sanoa, että allekirjoittanut arvostaa Pirkka-Pekka Peteliusta koomikkona, ja paljon! Mutta allekirjoittanut voisi ajatella, että niinkin idealistinen mies kuin hän, voi joutua pettymään pikkutyttöpuolueeseen, jossa huomaa olevansa kuuntelemassa lähes päivittäistä, irrelevanttia hourimista ja "itsenäisten vahvojen naisten karjumista".

Mistäkö siis on kyse?

No, tästä:




Jos siis PPP teki koomikkovuosinaan parodiaa, siitä mitä ruskeisto on tänään, ovat nämä siskokullat juuri niitä puuteripyllyjä, joita on asiasta syyttäminen. Samalla voidaan sanoa, että tämä tulee olemaan hermoja raastava hallituskausi jokaiselle osapuolelle - myös ruskeiston naisille itselleen - nyt kun pikkutyttöjen (ja sen mielisten) edustajistoa on noinkin paljon eduskuntatalossa harhailemassa. Joten tämä luultavasti ei ole viimeinen kevennys aiheesta, ellei sitten pöyristyjille käy kuten Toivolan Janille, joka lopulta lähti vihreään tapaan, taksilla sairauslomalle. Mutta koska (ruskeiston) naiset osaavat uhriutumisen, jo parissa päivässä nämä hysteeriset puuteripyllyt ovat ajaneet itsensä (ja muut) lähes hermoromahduksen partaalle. Siihen eivät edes vihreiden miehet pysty.

"Näin valkoisen heteromiehen, joka puhui/ei puhunut minulle"

Summa summarum

Tämä osoittaa jokaiselle, ettei ainakaan feministillä ole oikeita ongelmia, vaan he ovat malliesimerkkejä siitä, miten ihminen alkaa valittamaan turhasta ja keksimään ongelmia, silloin kun elämä on liian helppoa - ja sitähän se on juurikin maailman etuoikeutetuimmalla ihmisellä, eli valkoisella naisella. On helppoa olla shokeerattuna tuollaisilla lähtökohdilla, joilla ollaan vältytty kaikilta elämän oikeilta ongelmilta.

Toisaalta, kärsimys on heille ihan oikein, sillä feministit ovat pääosin pahoja ihmisiä. Jos taas oikeasti loukkaantuu noin helposti, kannattaa hakea varhaiseläkettä, tai ainakin miettiä, sopiiko oikeasti päättämään yhteisistä asioista - vieläpä edustustasolla. Esim. jos saa sydärin siitä, kun joku vieraan maan miespolitiikko neuvottelupöydässä yskäisee, niin onhan se nyt vähäsen noloa - ei vain itselleen, vaan myös edustamalleen kansalle.

Suomi ei tarvitse feministejä - ei feministejä eduskuntaan, ei feministejä minnekkään!


PS. Laittakaa näiden öyhötysten twiittien jokaiseen miehiin viittaavaan kohtaan (yleensä miehiin viitataan haukkumasanoilla, kuten sedittelyllä), jokin vähemmistö tilalle. Se on oivallinen tupalstandarditarkitus.

Ei kommentteja: