maanantai 20. toukokuuta 2019

Seksilakko, ja muita uhkailuja jotka eivät tule onnistumaan

Valtatripille MeToon johdosta päässyt Alyssa "crazy bitch" Milano, on keksinyt taas uuden idean. Se on antiikin draamasta (Lysistrata) varastettu idea seksilakosta. Mikäpä olisi tuota parempi toksisen feminiinisyyden ilmentymä, kuin seksilakko, jossa naiset kiristävät ja käyvät kauppaa seksillä? Mikä kiusallisinta, se on myöskin samalla feministien osalta tunnustus, että naiset käyttävät seksiä vallankäytön aseena. Puhumattakaan siitä feministien valheesta, etteikö naisilla muka olisi seksuaalista valtaa.

No, miksi näin ei tule koskaan tapahtumaan?

Meidän pitää mennä naisen psykologiaan ja pariutumiskäytökseen.

Naisen strategiana on vangita ylemmän tason mies (YTM) seksillä.

Seksin säännöstelyyn hänellä taas on varaa alemman (ATM) ja keskitason (KTM) miesten kanssa, joihin hän käyttää säännöstelyä ja lupausta seksistä, nyhtääkseen näiltä beta-aisureilta ja muilta elättäjä-luokan miehiltä näiden resursseja sekä sitoutumista.

Tosin, pariutumisluokat ATM ja KTM alkavat olla näinä hypergamian aikoina jo toistensa synonyymi.

Miksi?

Nainen on pariutumisen kapitalisti, ja YTM se jolla on rahaa ja lisää tulee, samalla kun köyhät (ATM ja KTM) vain köyhtyvät.
Tähän vielä kun lyödään mukaan kullikarusellin kautta kullikoukkuun jääneet naiset, jotka eivät voi lopettaa tuota miehissä käymisen riippuvaisuuttaan, ja joille yksi mies ei koskaan voi riittää (olivat nämä suhteessa tai eivät) niin on aivan selvä, ettei heidän(kään) kohdalla tule seksilakosta yhtään mitään. Nämä naiset ovat muuten hieman kuten Molag-Balin*, Coldharbourin vampyyrit. Kyseiset vampyyrit osallistuivat orgioihin tuon daedran kanssa, ja ne jotka jäivät henkiin, tulivat vampyyreiksi, joilla on pysyvä verenhimo. Ne naiset, jotka taas ovat osaltaan selvinneet kullikarusellista suhde-elämään, ovat näiden suora vastine. Jos siis vampyyreilla on loputon verenhimo, on näillä kullikoukku. (*Kyseinen daedra on niin dominoinnin, kuin myös kuolevaisten orjuuttamisen daedra, joka vaanii ja juonii, saadakseen vietyä näiden sielut omaan Kadotuksen valtakuntaansa - tämä yhtäläisyys sopii vertauksen analogiaan, sillä kullikoukku on sielunsa menettämistä ja orjana olemista - nämä naiset ovat olleet YT-miesten ja alempien himojensa dominoimina, joskin omasta halustaan).

Mutta, missä vika, siellä myös ratkaisu.

Abortiin ei ole olemassa hyvää syytä

Ainoa syypää tässä on nainen itse . Jos hän itse muistaisi, että vapauden mukana tulee myöskin vastuu, hän tällöin tajuaisi että ainoa joka seksissä tulee raskaaksi on nainen itse, niinpä vähin mitä tämän itsenäisen ja vahvan naisen tulisi tehdä, on ehkäisy. Sitä ennen ei voi paukuttaa tissejään, ja julistaa vapautta sekä oikeuttaomaan kehoonsa, jos ei ota siitä vastuuta. Tällöin hänen ei myöskään tarvitsisi tapattaa lapsiaan, joita tulee ikävänä kullikarusellin sivutuotteena.

Naisella on seksuaalinen valta, mutta myös vastuu.

Miehillä sitä ei ole maassa, jossa miehistä 90% ei koskaan pääse lisääntymään.

Miksi heidän pitäisi taistella itsekkäiden murhaajien puolesta?

Eikö sekään vielä riitä, että he epäsuoraan elättävät heitä ja heidän lapsiaan?


Entä ne muut höpöhöpöjutut?

Missouri college: Man asking out smaller woman could be harassment

Naiset ajavat tämän alas huutoäänestyksellä, kun tajuavat, että #metoo-aktivistit ovat tulleet tällä tapaa pelotelleeksi pois kaikki ne yli 195cm pitkät miehet, jotka ovat ainoita persejalkaisen "suomisen pirkon" arvoisia miehiä, ja täten ainoita joilla on lupa heitä lähestyä.

Emma Kari: Polttomoottoreille viimeinen myyntipäivä


Tota noin, Emma, mites sitten käy teidän city-vihreiden vuotuisten maailmanympärysmatkojen, jotka tehdään lentokoneilla, eikä ekologisesti kävellen tai pyörällä?

"Öö...polttomoottorit eivät ole se ongelma, vaan valkoisten heteromiesten lihansyönti!"  

Mitä taas tulee tuohon viimeiseen huomioon, niin se hieman liittyy tähän seuraavaan, kerrassaan loistavaan pätkään - löydät sen kyllä, kun katsot:

Ei kommentteja: