keskiviikko 22. toukokuuta 2019

Kun kissanpentujen hakkaaminen kuoliaaksi ja emokissan polttaminen elävältä on OK ja sitä parempaa eläinrääkkiä

Aloitetaan kysymyksellä: Herättääkö seuraava kuva, sinussa murhaavaa raivoa, jossa voisit tappaa nämä hakkaamalla ja elävältä polttamalla?


via GIPHY

Entä tämä kuva?


via GIPHY


Entä hyväksytkö seuraavan verityön ja sen sallimisen:



Tässä entisen vihreän ja nykyisenkin julkifeministin ulostulo:

No, arvovalintojahan nämä.

Tämä osoittaa hyväksyntää sille mitä tämä on tehnyt - jopa sen suoranaista puolustelua - mutta ei koskaan siitä irtisanoutumista tai sen tuomitsemista.

Lisää feministien ja humanistien ulostuloja:


Ei mutta, "paras" on toki vielä tulossa, odotas kun he tajuavat että kyseinen nainen - jonka kissat siis tapettiin - oli puoliromani (todellakin, termi hevosmies tarkoittaa kiertoilmausta romanille.), jota oltiin tästä syystä kiusattu jo aiemminkin. Kiusaamiseen kun kuului myös säännöllinen väkivalta hänen eläimiään vastaan - mitä se tarkoittaakaan tässä tapauksessa? Oliko tämä poikien vuotuinen traditio? Aina kun puoliromani hankkii kissoja, me tapamme ja kidutamme ne kuoliaaksi - like a boss?

Pojathan tässä vain tekivät selväksi, että heillä päin ei puoliverisiä eikä eläimiä katsella! No, ilmankos Näkkäläjärvi on Risto Rohkea. Jos ei vihaa juutalaisia, on syytä vihata edes romaneita. Niin, ja kissoja - erityisesti vasemmiston perinteeseen kuuluu kissoihin kohdistuva julmuus, ja totta kai heidän työllistäminen ja tukeminen, jotka tekevät ns. likaisen työn!
 Sitten minä vasta tajusin, että mitä oli tapahtunut, kun löysin emokissan kituvana palavasta nuotiosta. Siinä vaiheessa soitin poliisit paikalle. Silloin oli minun 50-vuotissyntymäpäiväni. Siitä tuli surujuhla – otin sen todella raskaasti.
Rouvan mukaan mökki oli myös tuhottu. Saman todistavat poliisin kuvat rikospaikalta.

- Astiakaappi oli vedetty alas sekä uuni oli laitettu päälle, jotta mökki palaisi. Onneksi olin katkaissut sähköt ukkosen takia edellisenä iltana.
- Lähde
Summa summarum

Jos jotain hyvää tässä allekirjoittaneen veren kiehumaan saavassa tragediassa on, on se, että nyt ainakin nähdään kuka on kuka, koska nyt on lyöty teot ja sanat tiskiin.

Tämä myös herättää kysymyksen feminismin ja suvakismin perimmäisestä motiivista, ehkä se onkin puhdas pahansuopuus?



Todellakin, älkääköön kukaan kehdatko vedota mihinkään nuoruuden tyhmyyteen, nämä ristorohkeat ja niiden puolustelijat kyllä tiedetään:




Will you make it slow, pure evil makes it slow
I know you're brandishing the sign
Dare I take a chance? In this circumstance
Or will I leave without a hope
When you seal my fate sorrow turns to hate


Ai niin, se alun kysely.

Jos vastasit kaikkiin kohtiin "ei", onnittelut: Olet ihminen.

Joten, katso peiliin ja kysy:

Tekisitkö sinä samoin?

Puolustelisitko tällaista?

Tekivätkö nämä ihmiset todellakin parhaansa, ja jos tämä on heidän parhaansa, mitä he oikeasti ovat?

Ei kommentteja: