maanantai 29. huhtikuuta 2019

Jussi Halla-aho ja Hussein "Rauhan" (al-)Taee eivät ole tasoissa




Media teki taas perinteisen post-jytky-traumansa mukaisen tempun, ja kävi Halla-ahon blogiarkistojen kimppuun.

Se oli sitä kiusallisen tuttua "joo joo, me tiedetään toi jo" -huttua.

Paljon suurempi skandaali löytyi sen sijaan SDP:n rivien kiintiörodullistetun teksteistä, joissa yhdistyi antisemitismi, salaliittoteoriat ynnä muu sellainen, josta nimenomaan syytetään kaikkia kuvalaudoille ja keskustelupalstoille, someen ja lehtien kommenttiosioihin kirjoittelevia kantasuomalaisia, mielellään miehiä, ja totta aina heteroita.

No, miksi nämä eivät ole sama asia?

Ensinäkin, jos mainostat itseäsi hyvänä ihmisenä, sinun pitäisi myös olla sellainen.

Tässä hyvä esimerkki, miten mitä ilmeisin väriltään vihreä, ja aatteeltaan feministi teki, kun allekirjoittanut vaati vihreitä tilille epätasa-arvosta ja täten valehtelusta:

"Perussuomalaisten syy!!!"



Mutta, koska perust eivät ole milloinkaan mainostaneet itseään "hyviksinä", kuten vaikkapa ruskeisto - päinvastoin, he ovat virallisen narratiivin mukaan tarinan "pahis" - ei heillä ole näin ollen mitään vastaavia odotuksia, kuten ruskeistolla, eli punavihreillä.  Mutta niitä on sitäkin enemmän ruskeistolaisilla - soijapojilla, jotka kivensenkokoinen käsi nyrkiin kohotettuna huutelevat NPC-iskulauseita, samalla kun heidän yläpuolellaan, karvaiset feministit paukuttelevat tissejään kuin gorillat. Heidän on vastattava omaan huutoonsa, mutta heillä ei ole mitään oikeutta odottaa että muut noudattavat heidän sääntöjään. Esim. samoin on laita ilmastouskonnon suhteen, sillä eihän muiden kuin vain kyseisen uskonnon edustajien, tarvitse noudattaa kyseisen uskonnon sääntöjä.

Lisäksi, on vielä yksi toinen juttu.

Tämä seuraava Halla-ahon "paha sana" kun kerran syvästi loukkasi näitä, piston sydämessään kokeneita, länsimaiden - tässä tapauksessa Suomen - mädättäjiä.

Halla-aho kun kerran toivoi että kaikista potentiaalisista uhreista, juuri vihreät naiset joutuisivat tänne haalimiensa raiskaajien raiskaamiksi.

Mikä siinä muka on vialla?

Allekirjoittanut ainakin oli eräs heistä, jotka pitivät oikeutettuna ja "karman potkaisuna" sitä, kun norsu ja leijona antoi kuolettavasti salametsästäjälle runtua.

Sitä voisi melkein lyödä vihreiden kansainvälisten puhemiesten yksityisjetin, tai edes yhden city-vihreän lentoloman verran vetoa, että nimenomaan nämä luontoihmiset olivat myöskin kyseisestä tapauksesta mielissään. Juuri nämä Ihmisyytensä Velvoittamat City-Vihreät (TM), mutta erityisesti heidän edgyn misantrooppiset edustajansa.

Miten se muka eroaa Jussi Halla-ahon "toiveesta"?

Molempia yhdistää se, että paha saa palkkansa - toisessa se sai, ja toisessa sitä toivotaan.

Suomessa on jo myönnetty, että haittamaahanmuuton "riskit on tiedetty". Sitä ennen valistuneet varoitukset ovat jääneet noudattamatta. Nämä, jotka vaarantavat suomalaisten elämän, ovat heitä, joiden käsissä on niin Turun terrori-iskussa kuolleen veri, Oulussa itsensä tappaneen raiskatun teinin veri ja kaikki se muu, mikä on heidän tänne tuomaa.

Nyt nämä samat tahot - heidän poliittiset aktivistit toimituksissa - kehtaavatkin loukkaantua, Halla-ahon oikeudnemukaisesta toiveesta, vaikka heidän omat sydämensä ovat täyttä pikeä ja kädet tahmeina hurmeesta! (Tai, ehkä juuri siksi).

Toinen karman potkaisuun liittyvä juttuun on seuraava:

Maria Veitola pohtii Hussein al-Taeelle antamaansa tukea: ”Kysyin häneltä, mitä luurankoja hänellä on kaapissaan”

Samainen Veitola itse tonki paskaa Metsäkedosta Facebookin uumenista, ja nyt sitten sen itsensä tukema - jännittävän tumma mies, jota voi feministikin tukea esim.kotimaisen naisehdokkaan sijaan - on pulassa juuri sen FB-kirjoittelun johdosta. Samalla hän itsekin nyt kyseisen miehen tukijana on hieman samassa lirissä. Elämme voiton aikoja.

Lopuksi vielä aiheeseen sopiva, opettavainen anekdootti:

Opettavainen anekdootti: Furore Teutonicus

Allekirjoittanut tuntee erään saksalaisen naisen. Tämä nainen on ex-vihreä. Hänen kanssaan on tullut juteltua pitkät tovit, myös politiikasta - allekirjoittanut on yleensä aika avoin näkemyksistään, muttei tuputa. Selvisi, että vihreät Saksassa ja Suomessa ovat toistensa täydellinen kopio. Keskustelu sai koomisen käänteen, kun nämä yhtäläisyydet alkoivat paljastua - NPC-meemi tulee väkisinkin mieleen. Entä miksi sitten kyseinen nainen on ex-vihreä? No, hän edelleenkin pitää luonnosta, on kasvissyöjä yms. mutta syy löytyy edellisestä havainnosta: vihreät ovat osa ruskeisto (punavihreitä)  ja täten heidän prioriteettinsa on täysin muualla kuin luonnossa - hän itse sanoi leikillään, että voisi hakea Suomesta turvapaikkaa, sillä Saksa on niin vaarallinen ja ahdistava paikka elää ja asua nykyään.

No, miten tämä liittyy siihen, että suvakit tietävät mitä ovat tekemässä, mutta vihaavat ajatusta vastuusta?

Teutoonitar kertoi eräästä suomalaisesta kaveristaan, naisesta, joka on suvakki. Samainen nainen puheissaan kyllä puhuu kaikki tunnetut lorut maahanmuuton ihanuudesta, mutta pelkää itse esim. liikkua pimeällä kaupungissa, johtuen siitä samasta porukasta, jota hän itse valkopesee.

Suvakismin peruspiirre on tekopyhyys, farisealainen muiden yläpuolelle asettuminen ja toisten määräily: "Älä tee mitä minä teen, vaan tee kuten sanon".

Niinpä tässä tämän kertaisessa pöyristymisessä on kyseessä vain se, että "kalikka kalahti". Suvakit vihaavat ajatusta siitä, että he joutuisivat kantamaan vastuun. Se kun on jotain, mikä on luontaista vain selkärankaisille.  

Summa summarrum

Niinpä Jussi Halla-aho ja Hussein Taee eivät tasoissa, ei puolueiden lupausten eikä yleisen moraalin suhteen.

Toki, joku voi ajatella että Taeen toiveet ja puheet ovat oikeudenmukaisuuteen perustuvia myös - että, se olisi "näkökulmakysymys". Mutta onko todellakin?



Mitä Jussi Halla-aho näissä "fantasioissaan" esitti, oli vain oikeudenmukaisuuden toteutuminen. Haittamaahamuuton lieveilmiöt, ovat suvakkien - etenkin niiden jotka ovat olleet niistä päättämässä - vastuulla. Tällöin on vain oikeudenmukaista, että he ovat niitä, jotka saavat siitä maksaa.

Siksi he eivät ole tasoissa: vain toinen näistä teki väärin, jopa omien standardiensa suhteen.



Lopetetaan tämä Juicen kappaleeseen, joka oli harvinaisen kaukonäköinen:

Kun Allah saapuu kaupunkiin,
hän ensin soluttautuu Vihreisiin.
Ja pariin demariin,
he tunkee päänsä turbaaniin:
näin yhtä päätä rukoillaan
ja perseet osoittavat Uumajaan!

Ei kommentteja: