tiistai 3. huhtikuuta 2012

666

Palauttaessani "hyvin palvelleen" (kesti käytössä pari kuukautta) tehosekoittimen takaisin myymälään, sanoin aistilliset huulet omaavalle myyjättärelle että valitsen aina nämä laitteet tyyppinumeron perusteella (tyyppinumero oli 6669).

Siispä, jo kuten johdannossa puhuttiin Raamatun numereettisesta puolesta, me katsomme kyseisestä aiheesta otanta, ehkä erään tunnetuimman esimerkin kautta. 

Kyseessä on siis Pedon merkki, tai tarkasti ottaen tämä on Pedon merkin suure, lukuarvo. Lukuarvo puolestaan lasketaan gematrisin metodein. Eräs tunnettu väärinkäsitys on se, että 666 on se kyseinen merkki, vaikka tuo kyseinen luku on kirjaimellisesti "ihmisen luku".

Miten tämä pitää käsittää?

Se meinaa siis sitä, että tavallaan luku 666 on neutraali, ihmisen luku, mutta salaisuus piilee siinä että se toimii lukuarvona jonka avulla voidaan tunnistaa se, että uhka on ilmeinen.

Raamatussa alleviivataan sitä, että tarkat ajankohdat ovat "vain Isän tiedossa" ja aikoja ynnä muita ei voida laskea tai tietää. Mutta pointti näiden merkkien antamiseen on siinä, että joka on niihin tutustunut, on se jota nämä profetiat toteutuessaan eivät yllätä.

Eli, mistä tulee lukuarvona 666?

Tämä tuntuisi liittyvän erittäin voimakaasti kapitalistiseen yhteiskuntaan ja sen kehitykseen. On selvää että se liittyy rahaan, ja että se on tapa yhdistää valuutta henkilöön ja massakontrolliin.

Menetät henkesi ja kansalaisoikeutesi, kykysi ostaa ja myydä jos et ota tätä merkkiä.


13:15 Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.
13:16 Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
13:17 ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.
13:18 Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.

Tämän hetkinen kehitys suuressa maailmassa on ilmeinen kyseiseen suuntaan.

Pahuuden uskonto Islam toisaalta pitää huolta, että kapitalistinen USA saa enemmän syitä kytätä kansalaisiaan. Esim. FBI ehdottaa jo, että kahviloissa välteltäisi käteisellä maksamista!

Ironia, joskin hieman synkkä sellainen lepää siinä että USA on maa joka luultavasti eniten tehtailee Ilmestyskirjallisuutta, ja lähes poikkeuksetta esittää asian niin, että syyllinen on joku muu maa ja Amerikka taas säilyy vapauden ja oikeuden mantereena.

Samalla se ylläpitää talousjärjestelmää joka mahdollistaa että yritykset ovat henkilöitä, ja sattumoisin eräs näistä yrityksistä on PositiveID, joka markkinoi tuotetta nimeltä Verichip.

Melko vaivaannuttavaa tuossa merkintälaitteessa on se, että se asennettiin vieläpä oikeaan käteen, ja se luonnollisesti täyttää kaikki potentiaaliset Pedon merkin merkit.

Huomattavaa muuten on se, että Täydellinen Järjestelmä vastustaa ns. Pedon molempia siipiä, niin kapitalismia kuin kommunismiakin. Moderni, uus-kommunismin liike kuten Zeitgeist-liike on hyvänä esimerkkinä utopiassa joka kollektiivisesti hallinnoi ihmismassoja, näiden resusseja ja kykyä hankkia hyödykkeitä (sirun kanssa se olisi periaatteessa "rahaton yhteiskunta") - joka tapauksessa todennäköisimpänä modus operandina olisi kapitalismi ja Zeitgeist-liikkeen alkaessa jo olla poissa muodissa ja olemassaolonsa todennäköisellä loppusuoralla, voidaan sanoa että Fundamentti käsittele sitä tämän enempää (jos haluat nähdä liikettä käsitteleviä tekstejä klikkaa tästä).

HUOM: Tuossa puhutaan Pedon kuvasta. Se on mielenkiintoista, ja en ole havainnut yhdenkään ilmestyskirjanpitäjän kiinnittäneen siihen seikkaan huomiota. Miksi se on huomionarvoinen asia? Siksi, että Raamatussa ihminen on Jumalan kuva, kun taas tuossa kohdassa on kyse Pedon kuvasta. Kuva on siis jäljitelmä aidosta asiasta, hieman kuten valokuva joka häviää aidolle kolmiulotteiselle mallille, sellainen on kuvankin laita. Pedon kuva siis viitannee siihen, että se on ihminen, joka liittää nimensä Pedon merkkiin, ja mehän tiedämme jo nyt, miten rahaan liitetään vallitsevan hallitsijan nimi! 

Törmäsin myöskin väitteeseen että 666 olisi käännetty väärin, ja että arameaksi se viittaisi Jeesukseen, uhrilampaaseen aka. karitsaan joka uhrattiin.

Ja toisaalta myös olen törmännyt väitteeseen että oikea Pedon merkki olisi 616.

Nyt, vastataan. Ensimmäinen väite on väärä, sillä se on väärinkäsitys.

Jeesuksen (jonka nimi kirjoitetaan Uudessa Testamentissa muotoon "Iesou6", eli todellakin, viimeisenä kirjaimena on numerona käytetytty merkki) nimen lukuarvoon viitaa 888, eikä suinkaan 777 (kuten jotkut myös ovat käsittäneet) - joka tosin on tietyissä yhteyksissä toistuvana, myönteisenä, lukuarvona.

Ja Jumalan karitsaan viittaa eräät katolilaisten "valtaistuintekstit" esim. "VICARIVS FILII DEI" (5 + 1 + 100 +1 + 5 + 1 + 50 + 1 + 1 + 500 + 1 = 666)  "Jumalan Pojan sijainen". Nimittäin heidän kristinuskossa on milloin mitäkin merkkejä jotka hämmentävät. Tuossa kyseisessä valtaistuimessahan on esim. risti alaspäin (Pietarin risti, jota mm, blackmetallia harrastavat nuoret käyttävät koska haluavat osoittaa että he eivät ole kyllin hyviä edes kuolemaan kuten Jeesus?) .

Helvetin esikartano ja mustan messun koti vaiko kirkko? Usko tai älä, mutta tämä luterilainen kirkko löytyy Suomesta, Veitsiluodosta!
Toisaalta heidän opinkappaleisiin kuuluu, että papilla on niin mahtava voima että hän voi loihtia itsensä Jeesuksen Kristuksen messussa takaisin krusifiksiin ja että toisaalta he voivat transsubtaantion opissa muuttaa kirjaimellisesti viinin vereksi, ja leivän lihaksi. Jeesus itse ei ihan tälläistä luvannut, vaan toisaalta viittasi siihen että hän on uhrilammas (joka siis tarjoiltiin normaalisti pääsiäisenä) ja toisaalta sanoi että tulevaisuudessa tämä ehtoollinen nautittaisi hänen muistokseen.

Loppujen lopuksi itse 666 merkitään yksinkertaisesti numeroilla tekstiin, tyyliin: 6, 60, 600.

616 taas kutakuin pitää kutinsa. On totta että joissakin käsikirjoituksissa käytetään tuota muotoa. Mutta nämä tekstit ovat vähemmistöä. Joten tämä on niitä juttuja joita on tällä tiedolla mahdontoa sanoa täysin varmaksi.

Mitä taas tulee erääseen vaihtoehtoiseen Ilmestyskirjantulkintaan, voidaan sanoa että tämä osaltaan vahvistaa heidän tulkintaansa. Sen mukaan Ilmestyskirjan profetiat osittain, tai kokonaan ovat jo toteutuneet alkuseurakunnan aikoihin. Tällöin merkki 616/666 liittyy keisari Neroon, jonka nimestä voidaan laskea molemmat lukemat. Itse uskon, että juuri vastaava koodi tuossa numerossa on kyseessä, ja se että tarkoittiko se Neroa on jotain mitä pidän osittain varmana, mutta en täydellisenä selityksenä. - Todellakin, yleensä ajatellaan, että on vain yksi antikristus, ja se on tuo Pedon promotoima tyranni, todellisuudessa Raamatussa niitä on monia.

1.Johanneksen kirje:
2:18 Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika. Ja niinkuin te olette kuulleet, että antikristus tulee, niin onkin nyt monta antikristusta ilmaantunut; siitä me tiedämme, että nyt on viimeinen aika

On olemassa ns. antikristuksen henkiä, monikossa olevia entiteettejä joita voidaan sanoa antikristustietoisuuksiksi, jotka valtaavat niille otollisen henkilön. Tällöin kukaan ei synny "omaa pahuuttaan pahemmaksi."

Vaan nyt, toivottavasti tämä valaisi, sillä tämän kertainen pääsiäisviikon teksti olisi sitten tässä.

Jos vielä haluat aiheesta 666 vieläkin syvällisempää analyysia, niin silloin suosittelen tätä erinomaista Moshe Zew:n sivua aiheesta. Se menee syvälle, ja on tyhjentävä analyysi!- Myös tarkimmat huomaavat, että päätösbiisi on uusintaesitys, mutta sattumoisin hyvin tähän aiheeseen istuva!

Ei kommentteja: