tiistai 18. huhtikuuta 2023

Uutiskatsaus: Suomea tapetaan sukupuuttoon, syyllinenkin tiedetään

Tätä aihetta vain ihmetellään, ja oikeaa syytä kierretään kuin kissa kuumaa puuroa. Olisihan poliittisesti epäkorrektia myöntää se. 

Tämä ylpeys tosin käy lankeemuksen edellä jo heilläkin, joiden agendana tämä on:

Se on heille ihan oikein, mutta ongelma on kansan kohtalonkysymys, sillä jos Suomen suku sammuu, meiltä loppuvat huomiset.

Kyseessä on se sama tuttu ilmiö, eli hypergamia. 



Kyseessä on universaali ilmiö, ainakin länsimaissa:

Women on Tinder prefer highly educated men





Jos mikään ongelma johtuisi näin räikeästi yksin miehistä, heidät olisi jo pakkotoimin ja ankarin massakontrollikampanjoin pakotettu muuttamaan se. 

Jostain syystä feministit, jotka siis ajavat kaikkien tasa-arvoa, eivät puhu miesten kumppanin puutteesta johtuvasta lapsettomuudesta tai miesten seksuaalisesta yksinäisyydestä. Siitä kuinka body countilla ei pitäisi olla merkitystä osa heistä jaksaa paasata, mutta miehiltä perinteisesti odotettuista asioista eivät paasa vastaavasti, ettei niillä tulisi olla väliä.

Feminismi on normalisoinut tämän kaiken, ja erityisesti sen, että naisille on OK nauttia tasa-arvon oikeuksista ja siitä, kun se koskee yksin heitä - mutta ei koskaan toisinpäin! Milloinkaan heitä ei kiinnosta heidän velvollisuudet.

Mutta mitä enemmän naiset nousevat yhteiskunnallisessa hierarkiassa ylöspäin, sitä vaikeampi heidän on löytää itselleen miestä, koska miehen tulee olla vielä ylempänä! Ahneella on paskainen loppu, mutta valitettavasti tämä loppu koskee meistä jokaista, koska he ovat puolet kansastamme!

Aiheeseen liittyviä tekstejä, alkaen ohjeista joilla pääsemme tästä syöksykierteestä:

10 varmaa ratkaisua syntyvyyspulaan

5 syytä miksei moderni nainen saa miestä ja kuolee vanhanapiikana

10 Parannusta - Kuinka Olla Parempi Nainen


Ei kommentteja: