maanantai 24. huhtikuuta 2023

Uutiskatsaus: Kanalassa massiivinen raivo!

Taas on maamme kanalassa paska ja höyhenet pölisseet; miten paljon sitä saakin mahdutettua hysteriaa yhteen viikkoon.

Aloitetaan uutisella, jossa Only Friends (paljon kuvaavampi nimi - onhan kyseinen projekti on keino rahastaa kaverialueella. ) - tuo modernin naisen syöksykierteen viimeisin tavoitettu pohja - herätti tuohtumusta heissä, jotka sen avulla putsaavat epätoivoisilta miehiltä lompakon. 

(Moderni nainen ei tarvitse miestä, eikä halua tämän huomiota - ja mitä näitä valheita nyt onkaan.)

Mistä se oikein kertoo, että tässäkin tapauksessa on taas nämä vanhat tutut ja äärimmäisen lapselliset vapaudu vankilasta -kortit käytetty? Onko se, että naiset joutuvat noudattamaan lakia, on nyt kateellisuutta, katkeruutta ja jopa naisvihaa - tuo kateellinen ja misogyyninen verottaja!

Ei. 

Tämä vain kertoo jälleen kerran karua kieltään modernista naisesta, joka uskoo minkä tahansa päähänpistonsa olevan aina ok ja eritoten voimaannuttavaa. Tällaiset lapselliset vastalauseet tulevat aina esiin, koska naiset ovat niin etuoikeutettuja, että uhriutuminen jo itsessään on riittävä syy saada tehdä mitä haluaa. 

Ja totta kai näiden naisten lisäksi suuttuivat myöskin simpit, eli nämä niitä rahoittavat elukat, vässykkämiehet jotka eivät ilmeisesti näe ilman maksua naisen genitaaleja, tai edes osaa etsiä niiden kuvia netistä, joka on niitä täynnä ja vielä ilmaiseksi. Ironista tässä onkin se, että juuri tällaiset heitä rahastavat naiset ovat tehneet näistä miehistä inceleistä, jotka nyt joutuvat maksamaan seksistä ja nyt myös sen virtuaalisesta muodosta. 

Tästä pääsemme taannoiseen lapsien groomaus -operaatioon, eli dragia lapsille -tapaukseen. 

Myös se sai suunniltaan syylliset. Ne, joiden mielestä mekkoeinarien pitää päästä lapsien keskuuteen. Sattumalta tämä on sitä samaa porukkaa, jonka mukaan mekkoeinarien kuuluu päästä myöskin naisten pukuhuoneisiin. Minkälaiselle ihmiselle tämä "edistys" voi olla niin sydämen asia, jota puolustaa henkeen ja vereen? Niinpä!

Kolumni: Drag tuhoaa lapset ja palvelee pedofiileja – Hävetkää, aikuiset!

Sitten vielä tämä pöyristystä herättänyt antivoimaantuminen, kun Teemu Keskisarja, joka on kaiken lisäksi vieläpä persu, totesi ettei käytä pesu- tai pyykkikonetta.  Tämäkin tapaus arvatenkin sai veltot ja miesten hyväksikäyttöön tähtäävät feministit ja siihen alistuvat vässykkämiehet suunniltaan.

Kyseessä oli siis jälleen tämä klassinen "feminismi on vapautta valita, mutta vain siten kuinka feminismi määrää" -tapaus. 

Samalla herää kysymys, että onko naiset sittenkin liian tunteellisia politiikkaan, etenkin kun vasemmistolainen Minja Koskela suutuspäissään alkoi tämän tapauksen johdosta vihjailemaan jo sitä, että naisten tulisi vallan siirtyä lakkoon jos tätä pöyristymistä ei oteta tosissaan? No, se ei päättyisi kovin hyvin, sillä pian miehet näkisivät miten pärjäävät hyvin ilman naisia - ja jos miehet kostaisivat tämän, yhteiskunta pysähtyisi ja naiset kuolisivat. Feministien elintasopurnaus ei muuta sitä faktaa, että he ovat miehistä riippuvaisia. 

Ja lopultahan tässä on menty täysi kierros, sillä feminismi "vapautti" naiset kapitalistin hyväksikäytettäväksi - myös OF-naiset, jotka nyt ovat suuren kasvottoman, mutta miesomisteisen yrityksen, itselleen parittajaksi ottaneita. 

Hieno voitto ja vapautuminen, feministit ja modernit naiset!

Summa summarum

Allekirjoittanut on kepeämielisesti sanonut, että vuonna 21.12.2012 maailma ei loppunut fyysisesti, vaan ajautui pelledemonien maailman kanssa konjunktioon, jonka seurauksena kyseisen koomisen painajaismaailman asukit tekivät invaasion maailmaamme, ottaen ihmisen muodon. Niinpä tämä on nykyään elämää sirkuksen takapihan ja helvetin esikartanon välimaastossa. Tähän voisi lisätä vielä kuvauksen kanalasta, joka on muuttunut avokanalaksi.


Ei kommentteja: