maanantai 3. huhtikuuta 2023

Tilapäisesti nolostuneet miljonäärit saivat haluamansa

Tämä oli looginen lopputulos. Ei nyt siis siten, että kokoomuksen voitossa olisi sinällään mitään logiikkaa, vaan loogisuus on viitekehyksessä.

Seuraavaksi analysoimme asiaa, joskin vielä tässä vaiheessa on mahdotonta antaa mitään pidemmälle meneviä arvioita, kun hallitusneuvottelujakaan ei olla vielä käyty.

Kaiken kaikkiaan näimme miten ylimielisyys ja linjattomuus kostautuu - ylpeys käy lankeamuksen edellä yhä meidän päivinäkin. Vasemmistoa on Fundamentissa moitittu jo pitkään ensimmäisen rakkauden laiminlyömisestä, tietenkin myös keskustakin tekee niin ja kokoomuskin joka ei enää edes yritä pysyä kodin, uskonnon ja isänmaan puolueena vaan niiden vastakohtana - tämä globalistipuolueiden käytös on selitettävissä muodostumassa olevalla globalistisen eliitin kolmannella tiellä. Mutta kuten on myös kirjoitettu, osataan kokoomuksessa opportunismi ja markkinointi, niinpä liskonäyttely otti taka-askeleen - pelisilmä pelasi ja paikka saatiin. 

Mitäkö tällä tarkoitetaan?

Kuten Fundamentti asian ilmaisee, on suomalaiselle äänestäjäin harmaille massoille taipumusta juosta oikeiston ja vasemmiston välillä, etsien niistä vastauksia. Eli jos toinen epäonnistuu, juostaan toisen laumaan. 

Niin kävi taas nytkin. 

Kokoomus markkinoi perinteisempää oikeistolaisuutta taas vaihteeksi - vihervasemmistolaisen hallituksen taas ollessa taas esim. aktiivimallien ja muiden sellaisten kanssa epävasemmistolainen. 

Tietenkin myös näiden naisjohtoinen nelivuotissekoilu on ihan oma lukunsa, ja oli täysin selvää ettei se ollut kansan mieleen - tästäkin on kirjoitettu niin paljon, ettei liene syytä mennä siihen nyt uudestaan. 

Todellakin, mennyt hallitus menetti lähes 20 paikkaa. Eräs syy tälle oli varmasti vihreät, kyseessä on seinähullujen marginaalipuolue, joka on kasvanut suotuisissa olosuhteissa pois mittasuhteistaan - joihin se nyt on palaamassa ja se on suurenmoisen hieno asia ja muutos terveempään suuntaan. 

Vihreät ja kokoomus on pahin syöpä, ja nyt toinen kasvain on aloittanut degeneraatioprosessinsa, vaikka toinen onkin kasvanut - molempia yhdistää se, että kun ne pääsevät kasvamaan, käy kansankehon immuniteetti niiden kimppuun tajuttuaan mitä on tapahtunut, eikä niille enää syötetä kehon verta. 

Myös Rydman sai kostonsa. Näytti myös siltä, että hän tosiaankin vei äänestäjät mukanaan; ääniä ei tullut yhtä paljon, mutta riittävästi kuitenkin. Jälleen kerran ylpeät ja ylimieliset juonittelijat epäonnistuivat. Vastaavasti myös monet kovan luokan hörhelöt tippuivat tai eivät pääseet sisään. 

Entä sitten ne Demariinit? Jos Rinne olisi ollut lähtemättä mukaan Marinin kelkkaan, hän ei olisi pudonnut ja demarit olisivat pistäneet pystyyn kansallissosialistisen hallinnon perusuomalaisiin? No, ehkä. Marin kylläkin edustaa vasemmistolaisten paradoksaalista henkilökulttia - se sotii heidän poliittisia periaatteitaan vastaan, mutta aina siinä käy niin, että he nostavat jonkun henkilön kuninkaakseen. 

Myös naiset ovat heränneet, ja liittyneet fiksuihin. Yhä enemmän. Fundamentin viisaudet ovat totta - naiset joukkosieluja, ja siten he heräävät yleensä viimeisinä. Naisen psykologia mukailee joukkojen psykologiaa, ja naiset menevät sinne missä on viimeisin trendi, odottelemaan voittajaa maalinauhan läheisyyteen - Virallinen Totuus(TM) on se mikä on heidänkin totuutensa. 

Perussuomalaisten nousu jatkui ja hyvä niin. Se on lähimpänä ihanteellista kolmannen position puoluetta ja siihen asetamme realistisen toivomme. 

Todellakin, kansallismieliset puolueet ovat perinteisesti saaneet paljon kannatusta vasta kun kansalta alkavat loppua leipä ja sirkushuvit. Globalistit elävät omissa elitistisissä maailmoissaan, ja aina aika ajoin saavat kansan uskomaan että he kuuluvat samaan maailmaan. Mutta karuksi muuttuneella todellisuudella on herättävä ominaisuus. '

Onko sitten muita syitä miksi kokoomus pärjäsi? 

Mamutus, suomalaisen kansallisen yhteiskuntaluokan korroosio, valtion rahan lahjoittaminen EU:n elitistisiin hankkeisiin, vaiko Suomen luonnonvarojen sekä myynti ulkomaille eivät ole asioita joita kukaan järkevä kansalainen voisi haluta. 

Sen äänestäjät eivät kuulu sen eturyhmään, mutta he ajattelevat pääsevänsä näin siihen omistavaan eliittiin jota edustaa 1%.  Erityisesti tätä tekevät "korkeakoulutetut" miehet, siinä missä heidän naispuoliset vastineensa vannovat vihervasemmiston nimiin, ja tolkun ihmiset epäilevät joutuneensa asumaan maailman suurimmassa avohoitolassa edellä mainittujen toilailuja todistaessaan. 

Ilmiön nimi on "tilapäisesti nolostuneet miljonäärit". Ilmiön määritteli ja nimesi John Steinbeck, jonka mukaan amerikkalaiset eivät koe olevansa niinkään riistettyjä työväenluokkalaisia, vaan tilapäisesti nolostuneita miljonäärejä. Suomessa on myös tätä ilmiötä. Sitä propagoimalla ja ryöstöviljelemällä kokoomus menestyy, suomalaiset eivät. Tästä syystä se duunari ja nakkikioskin pitäjä uskovat olevansa kapitalisteja, ja tarjoilevat näiden herrojen pöytään, sillä uskovat näin pääsevänsä itsekin vielä jonain päivänä samaan seuraan - tätä päivää ei milloinkaan tule. 

Entä sitten tuleva hallituskokonaisuus?

Mitä tahansa voi tapahtua, sen kertoo jo vaalituloskin. Mikä lienee odotettavaa nyt monen kohdalla, on periaatesignaloimisen vaihtuminen hillotolpan makeuden voittoon. 

Kokoomus ja demarit molemmat kannattivat tukipakettia jossa suomalaiset maksoivat italialaisten remontit, jos se ei ole vielä kyllin absurdia, muistutettakoon että nyt nämä molemmat palkittiin äänestämällä ne isoimmiksi puolueiksi. On siten myöskin vähemmän yllättävää jos he päättävät lyödä hynttyyt yhteen. Näin globalistisen takapirun molemmat siivet on samassa kokonaisuudessa. Parhaimassa skenaariossa tämä saa ne kumoamaan toisensa, jos ne jäävät kiistelemään jostain sekundäärisestä, mutta toisaalta, eihän se estäisi primäärejä tavoitteita toteutumasta. 

Me jäämme seuraamaan tilannetta, ja raportoimme siitä tarvittaessa lisää. Nyt kuitenkin Fundamentti alkaa valmistautua pääsiäisviikon teemajuttusarjaan, katsotaan asiaa tarvittaessa uudestaan sen jälkeen. 

Ei kommentteja: