maanantai 25. maaliskuuta 2019

Tämä data on loppu lasten hyväksikäytölle ja ilmastovaalipropagandalle! (Se niistä ilmastovaaleista - kiusallinen grafiikka)

Olet voinut kuulla ns. joka tuutista, aina mediasta aivopestyihin ja/tai "vastahakoisen kiinnostuneisiin" lapsiin (nämä ovat niitä samoja tahoja, jotka uskottelevat että patriarkaatti on aivopessyt lapset omiin näkemyksiinsä, onneksi nämä itse ovat muutos tähän asiantilaan) ns."pärinäsanoja" kuten "ilmastonmuutos" ja "ilmastovaalit".

Fundamentti jo aiemmin selitti, miksi näin tehdään, mutta näin lyhyesti ilmaistuna se johtuu siitä, että ne tahot jotka ovat osaltaan vastuussa haittamaahanmuutosta, ovat tajunneet että kansakunnat ovat alkaneet herätä ja vaatia muutosta. Niinpä on ollut pakkoa keksiä harhautusliike ja agenda jolla nokittaa nämä kriittiset äänet, ja mikäpä olisi siihen parempi kuin huoli maailmantilasta, ympäristöstä ja ennen kaikkea ilmastonmuutoksesta.

(Ilmastonmuutoksesta uliseminen on 100% punavihreä, eli ruskeistolainen narratiivi, ja narratiivia puolestaan edeltää agenda ja agendaa taas sylttytehdas. Kuten edellä mainittiin, yrittää he näin, Monikulttuurinen Unelma (TM) -projektin epäonnistumisen jälkeen yhä relevantteina - vaikka se tarkoittaisi länsimaiden saastuttamisen maksimoimista, tuomalla tänne yhä enemmän ihmisiä, etenkin sellaisia jotka eivät pystyisi näihin lukuihin lähtömaissaan, joissa saastuttamisen hoitaa pääsääntöisesti kapitalistit).

Mutta seuraava infograafi, joka perustuu unelmien sijaan ikäville faktoille, saattaa hautaan ilmastovaalit:

Klikkaamalla saat suuremmaksi

Kuten näet, suurin osa saastuttamisesta johtuu muista kuin suomalaisista - joilla ei ole sen enempää mitään velvollisuuttta kuin hyötyäkään kiristää vyötään.

Kyseinen graafi on selkeä todistus siitä, miten paljon meidän ilmastovaaleista oikeasti olisi hyötyä, ja kuinka paljon maailma hyötyy siitä, että me "äänestämme oikein".

Ei mitään.

Samalla me saamme tästä suuremman mittakaavan opetuksen, muista Fundamentin ydinaiheista, jotka on syytä kerrata tässä:
  1. Suuret vähemmistöt.
  2. Nationalismi on parempi (ja realistisempi) vaihtoehto kuin internationalismi 
Perustelut:


  1. Suurista  vähemmistöistä on kerrottu jo Fundamentin varhaihisimmissa teksteissä, esim. supersolmuteoria ja Pareton periaate paljastaa, että ajatus siitä että "mitä haittaa niistä voisi olla, kun niitä on niin vähän" on naurettavan lapsellinen ja kuvaa täydellistä elämänkokemuksen ynnä sivistyneisyyden puutetta. Esim. Eikö SETA paraateineen ja agendoineen ole osoittanut, että porttiteoria on totta, ja pieni sopeutumaton vähemmistö pysyy sopeutumattomana, vaikka pistääkin yhteiskunnan hyppämään pillinsä mukaan? Eikö etnisuskonnollinen vähemmistö vastaa suhteettoman suuresta osasta (seksuaali)rikoksia? Eikö muutama hassu maa vastaa koko maapallon saastuttamisesta? Sitähän allekirjoittanutkin!
  2. Edellä olevaan faktaan nojaten, nationalismi on parempi kuin internationalismi, sillä jos ihminen ei voi kontrolloida mitään määräänsä enempää omien henkilökohtaisten rajojensa ulkoopuolelta, sitä ei voi tehdä mikään maakaan. Toki sitä on yritetty, mutta siitä on yksilötasolla seurauksena pahimmassa tapauksessa tappelu, maiden tasolla sota. Niinpä nationalismi on käytännöllistä ja realistista, siinä missä internalismi naurettavaa pelleilyä, mielenosoituksia ja joukkosieluisten sekä itsetärkeiden NPC-lampaiden yhteisiä hetkiä.  
 Joten ei muuta kuin bileet pystyyn ja ns. pitkät ilmastovaaleille:



Allekirjoittaneen paria suosikkikirjoittaa lainaten: Se, joka moittii, yllyttää kaikin voimin! (- Abu Nuwas). Siltä varalta taas, jos muut eivät saa hallintaan, voidaan aina tokaista hirtehisellä optimismilla: Yhden kuolema on tragedia, mutta kun lähetään porukalla, niin se suorastaan naurattaa. (- Veikko Ennala).

Ei kommentteja: