keskiviikko 13. maaliskuuta 2019

Feministipuolue - sensuurin ja orwelluksen puolesta

Mädätysaatteiden, kuten suvakismin ja feminismin päätavoitteena on orwellilainen totalitarismi, jossa kaikki väärät mielipiteet ja ihmiset sensuroidaan 100%. Kun taas Virallinen Totuus (TM) on, että nämä aatteet ajavat tasa-arvoa ja kaikkea muuta "sivistyneen länsimaalaista" sekä "edistyksellistä".

Niinpä taas kerran oli hyvin ironista, mutta silti hyvin parodiahorisonttiin sopivaa, kun feministipuolueen Johannes Koski - joka muuten on blokannut allekirjoittaneen, ilman että allekirjoittanut tietää edes kyseisen tyypin olemassaoloa - voimafantasioi Ylilaudan sulkemisella ja sensuroimisella.
Tämä ulostulo nyt on jo itsessään niin ilmeinen, ettei se jätä mitään tulkinnanvaraa näiden motiiveista ja päämääristä.

Tämä ulostulo kertoo selvästi sen, mikä on näiden "liberaalien" suhtautuminen oikeasti sananvapauteen; silloin kun kyseessä on jonkun toisen kuin heidän sananvapaus. Sitä ei silloin yksinkertaisesti ole. (Sen tilalla on orwellilainen "sananvastuu", eli suomeksi "varo sanojasi!")


Tästä feministien toimintatavasta nyt on kautta aikan saatu esimerkkejä:

Esim. Kun Erin Pizzey aikoinaan teki sen radikaalin havainnon, että väkivalta on väkivaltaa, ja miehet voivat olla sen uhreina ja naiset jopa sen tekijöinä. Feministit todistivat moiset jutut pötypuheiksi, mm. tappamalla tämän koiran, ja lähettämällä hänelle tappouhkauksia.

Sitten tämä sama porukka itkee vaientamisesta? Sehän on heidän oma, luonnollinen tapa, toimia!

Moniarvoisuus on kivaa? Eikä ole - älä kysy, vaan katso mitä suvakit tekevät - niin näet, ettei voi olla kerralla kuin vain yksi dominoiva aate ja arvomaailma.

Niinpä tämä sama wanha opetus toistuu taas kerran: Tuplastandardit on massakontrollin ase.

Mikä on tässä tapauksessa (oikeana) päämääränä ja motiivina?

Yritys riisua vastapuoli aseista (vastapuoli, joka voi jopa lyödä takaisin ja antaa näiden crybullyjen maistaa omaa lääkettään -  tosin, normaalisti tämä vastapuoli pääsääntöisesti keskittyy vain olemaan omissaoloissaan, ja eri mieltä näiden kanssa), samalla kun itse pitävät visusti omista aseistaan kiinni. 

Jos nämä oikeasti olisivat huolissaan "vihayhteisöistä", he itse poistuisivat twitteristä ja omista hämäristä some-yhteisöistään, joissa he mm. keräävät laittomia henkilörekistereitä "rasistinatsifasismeista", suunnittelevat ja toteuttavat ihmisten doxxaamisia ja he yrittävät järjestää ongelmia esim. potkujen muodossa, ihmisille jotka vain ovat heidän kanssaan eri mieltä - ihmisiä, joita nämä eivät ole tavanneeta tai joita eivät edes tunne. (Puhumattakaan siitä, että kaikki nämä edellä mainitut "suvaitsemisen keinot ja muodot", ovat moraalisesti ja juridisesti erittäin kyseenalaisia asioita harrastaa).

Ai niin. Sinun on myös hyvä ja hauska tietää, että Piraattipuolue on vaaliliitossa Feministipuolueen kanssa. Ironia on melko suuri, kun Piraattipuolue nimenomaan oikeuttaa olemassaolonsa sillä, että tiedonvälitys- ja kulku on vapaata ja tieto on ilmaiseksi jokaisen saatavilla. Niinpä tukemalla heitä, tuet myös feministejä jotka haluavat tukkia suusi ja alistaa sinut täydellisesti.

Don't speak to me about freedom 
Don't speak to me about being free 
Don't speak to me about freedom 
Don't speak to me about being free

My mind is mine. 
Amputate my mind 
You just want to 
My mind is mine. 
No one else's

Lue myös: Tarkastelussa: Miehet Ry

Ei kommentteja: