perjantai 8. maaliskuuta 2019

Kevennys: Tämä laite on ratkaisu MeToo-kysymykseen

Näin naistenpäivän kunniaksi meidän hyvä keventää tätä feministijuhlan raskasta ja ahdistavaa ilmapiiriä, tällä pienimuotoisella, käytännön kevennyksellä.

Nyt kun MeToo:t ja kaiken maailman naisten haippiringit  ovat vieneet juoruämmäilyn ihan uudelle tasolle, johon kuuluvat niin henkilöassasinaatio (character assasination),uhrin itsemurhaan ja julkiseen lynkkaamiseen johtaminen, on meidän mietittävä ratkaisuja tälle sosiopaattiselle käyttäytymistrendille.

No, kuten me hyvin tiedämme, on ns. muinaiset sukupuoliroolit ja naisen asema johdannollisia puhtaasti biologista sekä käytännöstä. Näet, feminismin noustessa, me todellakaan emme enää erehdy pitämään naisia enkeleinä ja miehiä demoneina, vaan pimemminkin me ymmärrämme miksi aikoinaan naiset pistettiin kuriin - heille ei sovi vapaus.

Eräänä tuon ajan aplikaationa, nimenomaan MeToo:n kaltaisia ilmiöitä varten, oli laite nimeltä  Scold's bridle:

Kyseinen laite asetettiin naisille, jotka juoruilivat ja lietsoivat pahaa verta, levitellen valheita ynnä huhuja. Tästä tulee termi kielikello, sillä tähän naamariin kuului kello ja sen kantajan kieli asetettiin terävien leukojen väliin. 

Voisimme tehdä siten, että joko valtuteettu juorukellontaluttaja tai metoo- ja naisten haippirinkijuoruilijan uhri voisi taluttaa mustamaalaajaansa pitkin katuja määräajan tässä laitteessa, kuvan osoittamalla tavalla:


Kuvasto on laaja - valitse sopivin malli ja dominoi myrkyttäjääsi

Ei kommentteja: