tiistai 18. heinäkuuta 2017

Mies, tiesitkö tästä naisten "haippiringistä"? (Tarkista onko tietosi vuotaneet!)

Onko sinulla koskaan esim. tinder-match perunut matchinsa tai lopettanut vastailemisen?
Onko sinulla koskaan lupaavasti alkanut suhde kuollut selittämättömästi pystyyn?
Oletko sinä joutunut väkivallan tai sen vaaraan (valkoritarien) toimesta?

Selitys on saattanut löytyä, sillä sukupuolten sota jatkuu ja sen liekki palaa kirkkaasti, jopa siinä määrin että savuverhot eivät enää peitä kaikkea.

Nimittäin nyt naisten "haippirinki"  tai paremminkin laiton/laillisuuden rajoilla oleva henkilörekisteri josta kunnianloukkaukset ja yksityisyyden rikkominen, on  paljastunut.

Kyseinen rinki, on ihan yhtä paha ja oikeastaan jopa pahempikin kuin julkkismiesten vastaava lokarinki, sillä tämä tai oikeastaan nämä ryhmät, eivät tyydy pelkästään esim. arvostelemaan miesten taitoja tai kehoja sängyssä, vaan myöskin todennäköiset kunnianloukkaukset, yksityisyyden rikkominen jsekä uskominen miesvihamielisiin kuulopuheisiin ja juoruihin näyttisi olevan näiden ryhmien pääasiallinen tarkoitus. (Normaalisti foorumit ynnä muut ruotivat esim. julkisuuden henkilöitä, nämä tekevät sen yksityisille henkilöille ja esim. haippirinkien ynnä muiden ruodinnan kohteena olivat bändärinaiset, jotka ehdoin tahdoin tyrkyttivät itseään näille miehille leikkikaluiksi, yllyttyen kun saivat juuri sen luokan kunnioituksen takaisinkin - nämä naiset taas rankaisevat miehiä siitä, että ovat luottaneet näiden naisten lainkuuliaisuuteen).

Pääasiassa tässä juttussa kyseessä on siis ryhmä joka oli nimeltään CIA naiset Suomi (jonka nykyinen, paljastumisen jälkeenvaihdettu nimi on CIA naisten olohuone  tällä hetkellä. Muita, mahdollisesti vastaavia somejuoruakkojen kerhoja ovat mm. Naistenhuone ja Naistenhuone (sensuroimaton) yms. nimellä kulkevat yheisöt. Niissä on pitkälti sama meno.

Tästä samaisesta syystä tähän ei voida asettaa kuvakaappauksia todisteiksi, sillä sellainen tuskin olisi laillista, sillä siinä levitettäisi uhrien tietoja ja näiden mustamaalausta eteenpäin.

Tässä ryhmän CIA naiset Suomi aka. CIA naisten olohuone sääntöjä:

"-Missä miehesi luuraa? Onko hän pelkästään sinun miehesi sittenkään? 
- Haluatko paljastaa huonot Tinder-kokemukset tai huijarit? Saat toki laittaa muutenkin hauskoja Tinder & Messenger - viestejä ;) 
- Haluatko paljastaa muuten syystä tai toisesta veemäisen henkilön? 

Olet tullut oikeaan paikkaan. ???? (Paitsi jos olet mies tai sulla on epäilyttävä profiili.)"

Ja kuten näkyy, ryhmä on myöskin avoimen seksistinen: "Paitsi jos olet mies".

Säännöt/kehoitukset :  
1) Älä ryppyile ylläpidolle. 
2) Muista, että totuus ei ole kunnianloukkaus: niin kauan kuin puhut totta (on se totuus sitten millainen tahansa), et syyllisty kunnianloukkaukseen. Kaikki siis sillä kuuluisalla omalla vastuulla. ) 
3) Tietoja (screenshotit, yv vinkit etc) saa kerätä kaikkialta - varsinkin muista ryhmistä. Tämän ryhmän keskusteluja ei kuitenkaan muualle jaeta. 
4) Jos jokin askarruttaa taikka et halua kirjoittaa mysteeriä omalla nimelläsi, käänny ylläpidon puoleen - autamme sua mielellämme! 

Etenkin kohdat 2 ja 3 ovat suorastaan käsittämättömiä, ja perustuvat siihen, että naisen sana on totuus.  Asioilla voi joskus olla myös kaksi puolta, ja tässä tapauksessa ryhmä sallii että yli 10 000 henkilöä kuulee vain yhden totuuden asiasta, tai "totuuden" - naisethan eivät koskaan ole valehdelleet tai valehtele.

Muutenkin ajatus siitä, että yli 10 000 naisen vetämä juorukerho olisi paikka jonka "keskusteluja ei jaeta muualle"on kerrassaan naurettava ajatus. Vaikka, toisaalta ei sillä ole väliä vaikka se olisi vain 10 naisen juorukerho jonka kesken siellä mässäillään laittomalla sosiaalipornolla, sillä laiton on silti laitonta.

Mitä sitten tässä anti-mies-salakerhossa oikein tapahtuu?

Tässä joitakin Fundamentin tietoon tulleita esimerkkejä, jotta pääset jyvälle mitä näissä ryhmissä käytännössä on tekeillä:


  • "CIA naisten" eräänä käytäntönä oli, että anonyymit naiset saattoivat pistää ylläpidon tekemään likaisen työnsä ja esittämään uhriksi valitun miehen tietoja koko yhteisölle. Kun "CIA:lle" selvisi, että tieto tästä on päässyt vuotamaan, tämän seurauksena ainakin yksi ylläpitäjä on eronnut, ja hänestä on kuultavasti myöskin tehty rikosilmoituskin, Hän myöskin omasanaisesti sanoi keskustelevansa poliisin kanssa asiasta.
  • Poliisijuttujen lisäksi myöskin Facebook on kiinnostunut yhteisöstä ja myöntänyt että sen sisältö ei noudata normeja. Se jää nähtäväksi, miten homma jatkuu eteenpäin.
  • Ehkä sairain tietoon tullut tapaus oli se, kun Naistenhuoneessa eräs nainen pohti miten voisi myydä 7kk ikäisen vauvansa, sillä hän kuulemma "tarvitsi rahaa, eikä hänellä ollut sellaisia tunteita lasta kohtaan"
  • Näille yhteisöille ominaista onkin se, että kuten sanottua, ne ovat  "vain naisille"-ryhmiä, ja suljettuja,  jolloin miehet jotka joutuvat tämän ryhmän uhreiksi, eivät edes tiedä itse asiasta, ja pääse täten puolustautumaan. Sen lisäksi että tämä tietämättömyys myöskin estää heitä ryhtymästä toimenpiteisiin, sillä jos laitonta henkilörekisteriä ei lasketa, on näiden ryhmien mahdolliset rikokset asianomistajarikoksia (kunnianloukkaus ja yksityisyyttä loukkaavan tiedon levitteleminen).
  •  Jopa jotkut ryhmäin jäsenet ovat alkaneet tulla katumapäälle, erään kysyessä henkilökohtaisesti että jos stalkkaamansa miehen tiedot voisi lähettää hänelle yksityisviestinä, sillä ryhmässä on niin törkeän tason mustamaalamista
  •  CIA:ssa on omien sanojensa mukaan strippari joka kertoo aktiivisesti keräävänsä väestörekisteriä, jossa on n. 20 000 miehen tiedot - hän käyttää ammattiaan ja siihen sisältyvää oletettua luottamusta törkeästi hyväkseen, lupautuen tarjoamaan omistamansa rekisterin ryhmäläisten käyttöön - siinä vasta loistava (ammatti-)etiikka!  (HUOM! Tässä erään median juttu aiheesta - se sisältää mm. sensuroituja ruutukaappauksia, ja niissä on esitetty väittämä, että kyseinen henkilörekisterin pitäjä olisikin oikeasti mies, joka huijaa muita miehiä netissä!)
  • Kohun alkaessa nousta, yllättävän moni ryhmäläinen suhtuu erittäin törkeällä ja ivallisella tavalla ryhmän ulkopuolisiin ja heitä heidän moraalittomista teoista arvosteleviin tahoihin, todistaen näin että kyseessä on puhdas kusipäisyys ja harkittu pahantahtoisuus 
  • Eräs ryhmäläinen, Subway-ketjun työntekijä, kertoi juopottelevansa työpaikalla ja laittavansa myöskin huumeita ruokaan jota myy, Tietojen mukaan tästä on ilmoitettu työnantajalle ja ryhmäläiset ovatkin nyt suunniltaan siitä, miten "ihmisiä vainotaan" ja kuinka "heidän sanomisiaan käytetään heitä vastaan". Voi veljet mikä määrä ironiaa! Onneksi kyseiset ryhmän, nyt moraalisen kompassinsa löytäneet, jäsenet eivät koskaan tekisi moista.
Ja tuon viimeisen keissin tuplastandardeista tulikin mieleen, että jälleen pääsemme havaitsemaan että mikä on maan lain ja tasa-arvon tila.


Kysymys johon odotamme vastausta on: Onko tässä yhteiskunnassa muut tasa-arvoisempia kuin toiset?

Onko miesten haippirinki-toiminta (mitä muuten Fundamentti arvosteli myös, kuten tätäkin joka on vielä pahempi sillä bändärien pilkkaaminen on hieman eri asia kuin sairas, naista etsivän yksityishenkilön elämän tuhoaminen pelkästään huvin vuoksi ja ajankuluksi), jokin mikä tuomitaan - etenkin naisten toimesta, todennäköisesti vieläpä erityisesti näihin ryhmiin kuuluvien naisten toimesta - vai pääsevätkö he jälleen kuin koirat veräjästä ja uhrit eivät saa ansaitsemaansa oikeutta osakseen?

Voisiko jopa olla, että nuo ryhmät ovat täynnä miehiä vihaavia feministitoimittajia, jotka eivät vahingossakaan tekisi mitään tämän lopettamiseksi  tai muuten vain "eivät nokkisi kaltaistensa silmää".

Se selvinnee aikanaan, mutta siinä vaiheessa jos tästä ei tule minkäänlaista juttua mediaan, tai jos poliisikaan ei puutu kyseisen ryhmän ja sen jäsenten toimintaan, on aika selvää että laki ei voi olla kaikille silloin sama.

Entä mitä sitten tehdä, jos olet itse joutunut ryhmän uhriksi, tai epäilet sitä?

Jos olet joutunut ajojahdin uhriksi, on suositeltavaa ryhtyä laillisiin toimenpiteisiin. Laki on tässä asiassa puolellasi - voitpa jopa saada exäsi hajottamista tavaroista korvauksen, sillä näillä teoilla ylpeillään ryhmässä avoimesti omalla nimellä ja naamalla.

Entä mitkä ovat todennäköiset rikosnimikkeet  ja rikotut lait tässä tapauksessa?

Ainakin asianomistajarikoksia ovat seuraavat:
- Yksityiselämää loukkaavan tiedon levittäminen  (ryhmässä levitellään henkilötietoja kuvien kera)
-  Kunnianloukkaus (nämä joiden nimiä ja kuvia siellä levitellään, myöskin yleensä saavat osakseen melkoisen mustamaalauksen - miten varmistutaan, että nämä sanotut asiat ovat totta? Aivan!)
Myös näihin todennäköisesti ryhmissä syyllistytään päivittäin:
- Avunanto rikokseen (ylläpito on postannut/postaa luultavasti edelleenkin, ongelmallista materiaalia, kuten mahdollisia kunnianloukkauksia ja yksityisiä tietoja, ja muutenkin osaltaan pyörittää tätä kaikkea)
- Vainoaminen (nämä yhteisöt ovat oivallisia työkaluja kenelle tahansa stalkkerille, unohtamatta että linkissä eräs vainoamisen määritelmä on: "hänen facebook tiliään vakoillaan ja hänestä hankitaan tietoa internetistä")
- Kirjesalaisuuden rikkominen (Facebookissa on vaikea rikkoa kirjesalaisuutta, mutta nämä tytöt ne osaavat senkin, sillä ryhmässä oikein yllytetään rikokseen, tässäkin asiassa: "Kirjesalaisuus suojaa suljetun kirjeen lähettäjän ja vastaanottajan välistä viestintää kolmansilta osapuolilta; Ainoa missä kirjesalaisuus", "Facebookissa jollain tapaa toteutuu on kun lähetät yksityisen viestin jollekin tai viestit chatin kautta". )

Myöskin laittoman henkilörekisterin kerääminen täyttynee helposti, koska kyseinen ryhmä on käytännössä laiton henkilörekisteri itsessään!

Jos nyt ihan tarkkoja ollaan, niin oikeastaan voidaan kysyä, että onko edellä mainitut rikokset  kokonaan näiden ryhmien perusta ja funktio!   Unohtamatta tietenkään sairasta miesvihaa, joka tuntuu olevan koko ryhmittymän idea sinällään.PS. Eräs mikä tuli mieleen, on ajatus siitä, että olisi ollut moraalisesti oikein ja muutenkin oikeudenmukaista, jos miehet perustaisivat vastaavan ryhmän naisista. Mutta koska sellainen ei liene laillista, ei  allekirjoittanut ryhdy sellaista perustamaan, eikä kehota ketään muutakaan niin tekemään, tai muutenkaan ryhtymään mihinkään laittomuuksiin.

Ajatusleikkinähän tuollainen olisi kuitenkin mielenkiintoinen, eikö? Voisi siinä ämmien naama venähtää, jos miehet pistäisivät kooten henkilörekisterin someen, kymmenien tuhansien miesten voimistamana ja näkemänä, jossa naisia arvostellaan näiden ulkonäön, seksitaitojen, sukupuolielimien, henkisten kykyjen, ynnä muun sellaisen pohjalta, surutta ja joukolla nauraen. Unohtamatta tietenkään tehdä tätä siten, että se tehdään tuoden esiin naisten henkilöllisyydet kuvien kera. No, se on varmaa, ettei tuollainen tule koskaan toteutumaan, sillä jos sellainen toteutuisi, olisi siitä välittömästi iso haloo, televisiota ja lehtiä myöten, ja lopuksi jokainen niihin kuulunut mies lähetettäisi suoraan uuneihin,

Vaan, jos silmä silmästä ei edellä mainitulla tavalla toteudu, tai jos laki on tässä maassa eri naisille ja miehille, niin kyllä tämä osuu näitä naisia omaan nilkkaan joka tapauksessa, sillä osallistumalla ja olemalla moisissa ryhmissä he kokoovat itse itsestään rekisterin naisista, jotka noh, ovat naisia jotka harrastavat tuollaista toimintaa ja kuuluvat tuollaiseen ryhmään. Siinä tuskin kovinkaan moni mies on halukas olemaan enää missään tekemisissä näiden naisten kanssa, jotka levittelevät miehen viestit, henkilötiedot ja salaisuudet ivallisesti ja kaikkea yksityisyyttä loukaten tuhansien silmien eteen, heti kun tulee ensimmäinen karikko vastaan. Tai tuskin tarvitsee olla karikokkaan, ryhmässä häpäistään esim. tinderiä käyttäviä täysin ennaltatuntemattomia miehiä siinä missä muitakin - mikä varmasti on kiva asia jollekin kuorestaan ulosmurtautumista yrittävälle ujolle miehelle, joka ajattelee että nyt uskaltaa kerrankin puhua vastakkaiselle sukupuolelle, turvallisesti tinderiä käyttäen - voi, mikä yllätys häntä odottaakaan, kun tietää että hänet on häpäisty tuhansien edessä. (Erinomainen keino myöskin vähentää naisvihaa yhteiskunnassa!)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Saakos tuosta auki jotenkin mitä on jaettu kun täysin itselle tuntematon nainen tulee baarissa selittään että on lukenu musta jotain paskaa?

XeimA kirjoitti...

Pahoittelut myöhästyneestä vastauksesta - ylläpito voi päästää viestejä ennen läpi, ennen kun vastaaja kerkiää niihin vastaamaan.

Vaan nyt asiaan. Eli, ongelma on siinä, että tuo ryhmä on suljettu muilta kuin sen jäseniltä, joten et pysty näkemään suoraan mitä siellä tapahtuu, mikä on ongelmallista siksikin, että rikokset joihin siellä mahdollisesti syyllistytään ovat pääasiassa asianomistajarikoksia, eli sinun pitäisi itse tehdä niistä rikosilmoitus, ja tässä tapauksessa se on aavistuksen "haastavaa". Joten, sinun pitäisi keksiä keino miten päästä katsomaan tuohon ryhmään. Tai vaihtoehtoisesti, jos saat rikosepäilyn, liittyen tuohon ryhmään, luulisi että siinä tapauksessa poliisi on ystävä.

VINKKI: Tuossa tilanteessasi suosittelisin jatkossa kysymään, että mistä tuo toinen on kyseisen juorun sinusta kuullut. Jos se on peräisin tuollaisista juoruringeistä, hän todennäköisesti paljastaa asian. Jos se taas on peräisin kaveri- ja tuttavapiiristäsi, hän todennäköisesti on paljastamatta juoruajaa.