perjantai 15. maaliskuuta 2019

Kevennys: Kun valemedia nielaisi syötin vapoineen

Jo aiemmin Fundamentti tuli antaneeksi tunnustusta poliittiselle parodikolle, Keijo Kaarisateelle. Eikä suotta. Kyseinen sankari tuo tämän hulluuden keskelle (vahingon)iloa, kun hän kerrassaan nerokkailla tavoilla tekee kaikelle kansalle nähtäväksi keisarinnan uudet vaatteet. Sen sivutuotteena hän myös tekee herkkäuskoiset, ja eliitin johdateltavissa olevat, sekä samalla niin järjettömän itsetärkeät kuin myös tekopyhät, keisarinnan pikku apurit naurettaviksi.

Punapilleröityminen voi siis olla suorastaan hupaisaa. (Välillä niin hupaisaa, että ihan itku tulee.)

Tämän kertainen kevennys lepää tässä (todennäköisesti) hänen viimeisimmässä tempauksessa, jossa osoitettiin että Virallisen Totuuden (TM) äänenkantajien piireissä menee mikä tahansa naurettava tuuba läpi. Unohtamatta sitä faktaa, että Suomessa tullaan joka asiassa jälkijunassa ja mallia otetaan suuresta maailmasta - yleisesti ottaen Amerikasta.

Mistä siis on kyse?

Siitä kuinka eräskin Aisa Kantola kirjoitteli suvakkimediaan, heitä kiihottavaa jargoania tihkuvan kannanoton, mikä meni luonnollisesti läpi ns."sukkana".

Kyseiseen viestiin sisältyi myös kiintoisa easter egg:

Tapaus on saanut aikaan "se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa" -reaktion, joten molemmilla puolin on siihen reagoitu.

Tässä usein valemedian hampaissa ollut Jussi Halla-aho kommentoimassa asiaa:Niin myös Hyysärin Sanomien oma poika, Saska "en ole katkera, mutta minusta tämä ei ollut sitten ollenkaan hauskaa" Saarikoski:


Herääkin kysymys, että mikä sitten on Saskasta fiksua ja hauskaa?

Annetaan hänen vastata siihen itse:


Kun tämä pikku jekku lopulta tajuttiin, poistettiin kyseinen mielipidekirjoitus lehden nettisivuilta, mutta koska se on paperilehdessä, oli enää myöhäistä miettiä käykö huusissa vai sisävessassa, koska ruskeisto oli jo housuissa.


Summa summarum

Kannattaa tarkistaa kantansa, jos sinua ei enää erota oman itsesi parodiasta.

Ei kommentteja: