perjantai 22. syyskuuta 2017

Kevennys: Vihapuhepoliisi Keijo Kaarisade

Nyt kun väärämielisten vihapuhujien vaientamiseen on määrätty miljoona tolkulla rahaa, on syytä julkaista seuraava kevennys - aloittaen se parilla kysymyksellä:

Kuka on onnistuneesti jymäyttänyt henkilöitä ja tahoja kuten:
  • Iltalehti
  • Rosa Meriläinen
  • Ville Niinistö
  • Satu Hassi
  • Päivi Nerg
  • Kaarina Hazard
Ja monia muita höpönassuja!

Entä, kuka on onnistuneesti tehnyt parodian absurdiksi tulleesta vihapuhehysteriasta ja sovittanut siitä riemukkaan Keisarin Uudet Vaatteet (VM 2017)-aktin?

Vastaus on: Keijo "Vihapuhepolisi" Kaarisade!

Nyt, tämä kirjoitus on ehkä enemmän kunniamaininta, kuin varsinainen kevennys, mutta näytteet Keken kuuluisista kulauksista kummasti keventävät ilmapiiriä - niitä sitten hieman edempänä.

On tragikoomista, miten suvakit ja mädättäjät ovat niin syvällä Virallisessa Totuudessa (TM), että he ovat alkaneet itsekin uskoa moiseen, ja kaiken lisäksi heitä voi vedättää heidän omin asein - ei väliä miten absurdiksi homman heittää!

Keisari ilman vaatteita-teema on eräs mikä toistuu Fundamentissa, sillä se on eräs parhaimpia vertauksia siitä, miten massakontrolli voi vaikuttaa, ja mitä sillä voi saada aikaan. Se myöskin on eräs Keken hahmon perustoja, ja syitä miksi se Fundamentissa(kin) näin noteerataan.

Niinpä "Keke", tuo soijapurilaisilla itseään ravitseva (tämä jostain syystä naurattaa erityisesti allekirjoittanutta) sosiaalisen oikeuden soturi, onkin yhteiskuntakriitikko vailla vertaa (joka on vieläpä varsin mojovasti valinnut kuvakseen koomikko Loius CK:n kuvan), ihan kuten aikoinaan kuninkaidenkin narritkin olivat - (he kun olivat niitä harvoja, jotka saattoivat sen tehdä, ilman että olivat pian päätä lyhyempiä). Samalla hän toimii silmienaukaisijana myöskin poliittisen poliisin nousulle (toimittajistossahan on toimittajien sijaan nimenomaan poliittisia aktivisteja, ja jos se syöpä etenee poliiseihin, alkaa loppu häämöttämään).

Tosin, lieneekin vain ajan kysymys, koska komisario Kaarisadetta yritetään vaientaa sanomalla, että hän tulee Kremlin trollitehtaalta - mitä vaientamiseen tulee, niin se on jo käynnissä:
Virallisen Totuuden (TM) ja sen lampaiden halventamista ei hyvällä katsota!

Ja tässä vielä, kuten luvattua, joitakin mainioita tviittejä Kekeltä näytteeksi ja kevennykseksi, olkaapa hyvät:
- Niin tosiaan, esim. se ei ole ryöstö jos sanoo: "rahat tai henki", se on vain yhteisymmärryksessä tapahtunut varainsiirto!Parasta kuitenkin, jos nyt tarkistat asian ja loput tviitit itse osoitteessa: https://twitter.com/vihapuhepoliisi


Tästä vielä lopetuskappaleeksi, ja mahdollisesti Keken sisäänsaapumisbiisiksikin sopiva klassikko, jota allekirjoittanut kuunteli koko viime vapun - oikein muita iloja vapussa ei sitten ollutkaan, itsetehdyn "vähän tyrnimmän siman" lisäksi. Ellei sitten nauttinut lumisateesta. Niinpä, enää kesäkään ei täällä suvakkien valtaamassa ja ahdistamassa maassa viihdy, vaan saamme nauttia 10 kuukaudesta räntää ja 2 kuukaudesta sadetta, jotka ovat satunnaisten helle- ja pakkaskausien vierailemia.