keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Julian Assange pudotti totuuspommin! (Lännen kuoleman resepti)

Nyt se on tapahtunut.

Totuus on sanottu.

Punainen pilleri on annettu.

Taas kerran.

Totuuden paine kasvaa, ja valheen valtakunta tulee rymisten alas!

Tämä kaikki on julkilausuttu Julian Assangen toimesta (tällä kertaa).

Eli,

Kapitalismi + ateismi + feminismi = sterilisaatio = maahanmuutto.
EU:n syntymäkeskiarvo on 1,6, ja sen korvaava on 2,1. 
Merkel, May, Macron ja Gentiloni kaikki lapsettomia.Kun edellä kirjoitettiin, "tällä kertaa",  meinaa se sitä, minkä (lojaali) lukija tietää: Fundamentti on kaikkien näiden myrkkyjen, tämän kaiken pirullisen mädätyksen, leppymätön verivihollinen, joka tarvittaessa haukkuu ja häpäisee, ja kaikkien näiden pahuuden osoittaa.

Oli kyseessä sitten kapitalismi, feminismi, (alussa rauhanomainen) kansanmurha haittamaahanmuuton ja vain kansaa koskevan synnytyssäännöstelyn, trendikkäänä yhdistelmänä.

Karjana pidetyn kansan on ymmärrettävä, että tuo kaikki palvelee massakontrollin aseina heitä, jotka niistä hyötyvät. Vähemmistöterrori on tämänilmiön toinen nimi - siinä vähemmistö hyötyy enemmistöstä, eikä vain hyödy, vaan riistää tätä ilman minkäänlaista sääliä tai armoa.


Nyt, vaikka näistä yhteiskunnallisista syöpäpesäkkeistä on yllin kyllin tietoa, ja osoituksia tämän blogin sivuilla, niin annettakoon vielä pieni kertaus niistä - sillä on tiedettävä, että jokainen näistä klikistä ja osatekijästä edustaa kansaa hajottavaa voimaa.

Jokainen niistä edistää eri asteista "jokaisen sotaa toistaan kohtaan", jokainen näistä yhtenäisyyden sijaan, edistää vihaa ja eripuraa. Jokainen näistä on globalistinen, internationalistinen ja itsekkyyttä edistävä sairaus. Mikä pirullisinta, jos jo nyt nämä hajottavat kansasta luokkatietoisia klikkejä, niin on tiedettävä, että nämä toimivat yhdessä kuin myös erikseen; jos yksi näistä putoaa, toinen klikki jatkaa hajotustyötään, syöden kaiken minkä suuhunsa saa.
Kapitalismi


Tämä on virheellisesti käsitetty olevan "vapaata markkinataloutta, ei muuta", vaikka tosiasiallisuudessa kansalle tämä merkitsee kaikkien sotaa kaikkia vastaan, pääoman ja täten vallan keskittymistä rikkaille globalisteille. Nihilististä järjestelmää, jossa ahneus ja kilpailu ovat arvoista ylimpiä. He, jotka arvostelevat (useimmiten ihan aiheesta) kommunismia, eivät ymmärrä, että sen minkä kommunismi tekee valtiolla, sen kapitalismi tekee yksityisellä taholla. Molemmat ovat ns. keskittäviä talousjärjestelmiä.(Sori vaan, kyseessä on yksi kolikko,sen kaksi puolta, teidän rahanne ei kelpaa täällä.)


On tiedettävä, että näille verenimijöille maahanmuutto on välineellisessä arvossa, ihan kuten massat ovat. Kapitalistille ei ole minkäänlaista merkitystä, nihilistisenä ahneuden glorifiointina, että mitä kansaa, rotua, uskontoa se pettää ja mitä se käyttää muulla tavoin hyväkseen. Toisaalta sillä ei ole väliä, onko motivaationa pahansuopuus vaiko piittaamattomuus,sillä kansalle seuraukset ovat silti samat, eikä heidän tulisi tästä syystä suvaita tälläista vihollista niskassaan.
Femismi

Naiset ovat pariutumisen kapitalisteja, sanoo Fundamentin oppi. Feminismi puolestaan on oppi, jossa oikeutetaan, ellei jopa glorifioida, kaikki naisten negatiiviset puolet, ja tehdään niistä koko yhteiskunnan päämäärä, sanoen että se palvelee jotain suurempaa hyvää (kuten tasa-arvoa).

Friedrich von Hayek - taloustieteilijä, myös kapitalistina tunnettu, on todennut, että ihmisen elämä(n) on/tulee olla jokapäiväistä taistelua markkina-arvonsa kohottamiseksi. Ne, joita ei tämä jokapäiväinen markkinataistelu kiinnosta, ovat kapitalisteille arvottomia. Täsmälleen samalla tavalla feminismi lietsoo naisia näkemään miehet hyödykkeinä jotka ovat rahan, statuksen ja ulkonäkönsä summa, ja jotka arvotetaan näiden markkina-arvojensa mittarien perusteella - se mies, joka ei omaa kyllin korkeaa MA:ta, saa jopa vihaa osakseen, hypergamiaansa tottuneelta naiselta - tai on yksinkertaisesti tälle ilmaa. Tämä kaikki siksi, koska tällaista miestä ei voi riistää ja hyväksikäyttää.


"Armoton kohtalo on järjestänyt niin, että tätä viimeistä ryhmää, köyhimpiä miehiä, kaiken lisäksi käyttävät hyväkseen kaikkein vähiten viehättävät naiset. Sillä koska naiset edellyttävät mieheltä aina vain rahaa ja miehet naiselta vain ulkonäköä, paremmin ansaitsevat miehet sieppaavat aina haluttavimmat naiset". 

"Mies, joka ei hallitse näitä taidonnäytteitä, jonka rahantulo vähenee, on "epäonnistunut" ja menettää kaiken: vaimonsa, perheensä, kotinsa, elämänsä tarkoituksen - kaiken turvallisuuden" - Ester Vilar


Feminismi näin ollen on klikki, jossa kaikkien sota kaikkia vastaan on muodossa naiset vs. miehet. Sillä päämäärällä, että se lietsoo miesvihaa ja naisten ylivaltaa, tähdäten yhteiskuntaan jossa ennen kaikkea sukupuolet ovat sodassa keskenään, ja internationalismissaan se tekee kantaväestön miehistä vihollisia, jotka voidaan korvata muiden kulttuurien miehillä. Se rakentaa yhteiskuntaa, jonka raamina on toimia naisen leikkikenttänä, joka mahdollistaa ja toteuttaa kaikki naisen toiveet (myös ne, jotka kapitalisti tälle luo), samalla kun muiden (lue: miesten) pitää mahdollistaa tämä heille niin pitkälle omalla kustannuksellaan, kuin mahdollista.

Onkin saatanallinen valhe, väittää että tällä hirviömäisellä ideologialla olisi jotain tekemistä tasaa-arvon kanssa, tämä pikemminkin on yksi aivosyövän muoto. Loputon sairaus, joka tulee hävittää täydellisesti mielistä ja kansakunnan harmaista riveistä.Väliyhteenveto

Edellisen lisäksi, nämä kumpainenkin, kapitalismi ja feminismi, myöskin toimivat yhteistyössä tässä kansanmurhassa: meistä jokainen tietää miten maahanmuutolla rikastuva kapitalisti (jonka limaiset lonkerot ovat päättävissä elimissämme lobbariensa muodosssa, ellei sitten kyseessä ole kapitalisti joka itse päättäväjäksi päässenä, toisella kädellä pyörittää maahanmuuttobisnestä ja toisella kädellä säätää asiasta päätöksiä palliltaan) ilomielin uudelleenkansoittaa maatamme vierailla kansoilla, jotka lisääntyvät kuin kanit. Feministien hurratessa vieressä, unohtaen kaikki korulauseet saasteista, patriarkaatista, naisten alistamisesta synnytyskoneiksi, ja vielä mistä!

Ja miksikös ei? Samalla kun kapitalistit käärivät rahat, feministit mielisairaassa miesvihassaan ja täydellisessä loogisessa invalidiuudessaan iloitsevat siitä miten "vihollisten viholliset" kukoistavat ja kuinka stereotyyppisen patriarkaalisten maahanmuuttajien suorittama maanvaltaus jollain ihme ilveellä on taistelua patriarkaatia vastaan. Molemmat näistä kansan vihollisista ovat siinä mielessä dialektisia liikkeitä, että niiden toiminnan ja voiton edellytys on siinä, että vastapuoli häviää, ellei jopa tuhoudu. Kumpainenkin näistä perustuu vähemmistön terroriin ja omien eturyhmiensä ylivallan saavuttamiseen yli maiden rajojen, eläen yksilöiden ja klikkien ahneudella, samalla kun enemmistö tai vihollisryhmä maksaa laskun; yhtä mahdotonta on ymmärtää työläistä joka tukee kapitalistia, kuin on ymmärtää miestä joka on feministi - molemmissa näkyy massakontrollin aseiden mahti.

Eikä liene edes syytä sanoa, että mitä nämä kaksi paholaista on saaneet aikaiseksi kansallisen yhteiskunnan peruspilarille, perheyksikölle.

Ateismi

Fundamentti kannattaa kotia, uskontoa ja isänmaata. Mutta tästä huolimatta ateismi on jätetty rauhaan. On fakta, että se on ja pysyy ikuisesti vähemmistön ideologiana, eräänlainen gnostilaisuuden kaltaisena loisuskontona, mikä elää oppositiossa olemisesta. Se toimii yhtä hyvin kuin kommunismi on toiminut, mitä tulee valtiolliseen sovellukseen. Se myös on kasvualustana monelle mädätykselle, ja niinpä sekulaarin humanismin pseudouskonnollinen perusta murtuu jo siinä, kun se kumartaen väistyy islamin tieltä ja ennen kun se ehtiää huomanneensa tulleensa kivitetyksi, on jo uusi herra asettunut taloon. (Eikä muutenkaan nihilismille rakentunut moraalijärjestelmä ole muu kuin oksymoroni, lakatkaa nyt huijaamasta itseänne ihmiset.)

Kuitenkin, on myöskin fiksuja ateisteja, liittolaisia, heitä jotka tietävät että kristityssä maassa he saavat olla ateisteja, siinä missä muslimaassa heitä ei virallisesti ole olemassa - jos he yrittävät muuttaa tätä tosiasiaa, niin he hyvin nopeasti huomaavat yksilötasolla miten pian heitä itseään ei ole konkreettisestikaan olemassa. Hölmöimmät ateistit puolestaan edelleenkin tekevät kaikkensa tuhotakseen kristinuskon, mikä lienee muutenkin kiva kohde kapinoimiselle, koska muslimit eivät moista katsele - ja miten moni on saanut Raamatun häpäisystä tässäkin maassa tuomion, entä miten moni Koraanin häpäisystä?

Anti-liikakansoitus-propaganda

Viime viikonloppuna allekirjoittanut kuunteli säälivin mielin, kun eräs vihreämielinen kertoi, miten ei aio hankkia lapsia ja kuinka se, että länsimainen hankkii lapsia on rinnastettavissa kerskakulutukseen ja miten länsimaalaisten ei pitäisi tehdä lapsia. Länsimaalaisten ei pitäisi tehdä lapsia, kun muut ovat vastuussa liikakansoituksesta, samalla kun länsimaailma uudelleenkansoitetaan näitä samoilla, kolmansien maiden lisääntymiskoneilla, joita ei ole aikomustakaan hillitä ?! On uskomatonta, että on onnistuttu luomaan henkinen syöpä, joka saa yksilön kääntymään, ei vain omaa perustarvettaan, vaan myös sukunsa ja koko kansansa elämän, jatkuvuuden ajasta aikaan määrännyttä lakia vastaan.

Tämän kautta tulemme täyden ympyrän, ja palaamme Julian Assangen pääpointtiin, jonka pohjalta voimme sanoa, on vain se, että älläkän nostaneet synnytystalkoot totisesti olisi hyvä idea Suomessa, siinä missä kehitysapuun tulisi välttämättä liittää mukaan kondomeja, ja paljon. Unohtamatta tietenkään haittamaahanmuuton totaalista lopettamista. Joko se loppuu, tai länsi kuolee. Siinä on kaikki vaihtoehdot, hyvä kansalainen.Vaikeus on siinä, että me emme tiedä, ketkä meitä hallitsevat, kenelle tuottaa nautintoa se että järjestelmä toimii kitkattomasti ja että ihmiset alistuvat holhoukseen, jonka tarkoituksena näyttää olevan kaiken inhimillisen tukahduttaminen. Me haluamme tehdä vallankumouksen, mutta emme tiedä ketä vastaan hyökkäys olisi suunnattava. Ainakaan valtioneuvostossa [tai eduskunnassa] eivät vallanpitäjät istu. Lännen totalitaarisissa valtioissa joita sanotaan demokratioiksi, ei hallituksen vaihdos muuta mitään. Kone ei voi valmistaa muuta kuin sitä tuotetta, jota valmistamaan se on suunniteltu, koneenkäyttäjä on koneen käyttäjä eikä muuta. Samoin on ministerin viran laita: ministerin on vain hoidettava virkansa, ja virka määrää mitä hänen on tehtävä."
- Pentti Saarikoski

Ei kommentteja: