tiistai 19. helmikuuta 2019

MUISTUTUS: Tästä syystä ilmastonmuutosta rummutetaan juuri nyt!

On aika pysäyttää tämä yritys, ennen kun se edes pääsee kunnolla lentoon (kuin ruskeistolainen lentokoneella maailmanympärimatkalle).

Mistä siis on kyse?

Miksi media rummuttaa juuri nyt ilmastonmuutosta?

Siitä, että punavihreä, eli ruskeistomedia yrittää kontrolloida sen avulla vaalien narratiivia. Tästä on jo aikaisempikin todiste, jossa asia tunnustettiin seuraavan ulostulon muodossa: Kerrassaan kallisarvoinen ulostulo mediaan soluttautuneelta poliittiselta akvistilta! - Vain demoralisaatio voi estää näkemästä!

Näet, ruskeistolle - joka koostuu suvakeista ja femakoista - on jo se tappio, jos vaaleista tulee maahanmuuttovaalit: Valtaosa suomalaisista on täysin kypsynyt kyseisenlaiseen maansa tuhoamiseen, niinpä jokainen tietää, niin jos kansalta kysytään, että tulisiko tätä hulluutta jatkaa vaiko lopettaa, niin vastaus on selvä: lopettaa.

Niinpä ruskeisto, eli viherpunaiset puolueet ja media, joka kuhisee näitä ruskeistolaisia poliittisia aktivisteja kuin tuore paska kärpäsiä, yrittävät parhaansa mukaan estää maahanmuuttoteeman nousemisen esiin vaaleissa, ja korvata sen omallaan eli ilmastorummutuksella - mikä kuvaan sopien on tekopyhyyden huipentuma: nämä samat maailmanparantajat itse lentelevät saastuttavilla lentokoneilla ympäri maailman, ja kaiken kukkuraksi vielä lisäävät promotoimallaan vastuuttomalla maahanmuutolla länsimaiden väestöä, mikä täten lisää sen saastuttamiskerrointa korkeamman elintason antamisen kautta.

Siispä mitä mediaan soluttauneet punavihreät aktivistit tulevat tekemään kaikkensa, jotta:
  1.  Huomio haittamaahanmuutosta sekä sen katastrofaalisista seurauksista viedään pois
  2.  Kaikki huomio yritetään kiinnittää ilmastokysymykseen 
Nämä kaksi yritystä on ehkäistävä mahdollisimman hyvin. Mikä meinaa sitä, että ilmastokysymyksen sijaan heidät on haastettava maahanmuuttokysymykseen. Esim. erinomainen tapa neutraloida ja kääntää edukseen heidän yritys tehdä vaaleista ympäristökysymystä, on tuoda esiin aina ympäristökysymyksen esiinnoustessa se, miten sillä ei ole vain negatiivisia seurauksia Suomelle vaan myös ympäristölle ja ilmastolle. Miksei samalla tiedustelisi, että onkos tullut viimeaikoina rikottua paljon lakia, kun on oman lentoreissaamisen yhteydessä häiritty lentoliikennettä, estämällä palautus, mikä myös muuten vaatii parhaimmillaan sen, että yhden ihmisen takia joudutaan käyttämään lentokonetta?

(HUOM! Lyhyellä tähtäimellä heille riittä minkälainen tahansa uutisankka, kunhan vain ilmastokysymys saa vaaliteemaan nojaten huomiota, mutta pitkässä tähätimessä se ei tule riittämään. Joten on oltava hyvin tarkkana, että anna tällaisillekaan liiaksi tuulta siipien alle. Niitä on hyvä käyttää heidän agendansa naurettavaksi tekemisessä tosin.)

 Nyt, tiedä tämä ja valmistaudu.

Samoin, jaa tämä kaikille jotta hekin tämän tulevat tiedostamaan.

Vastapuolen taktiikan tietäminen on jo puoli voittoa ja sen jälkeen meiltä kysytään enää toinen puoli voittoa, jolloin se on yksin meidän: Lopullinen Voitto!


 Lue myös: Ilmastonmuutos ja saastekysymys pähkinänkuoressa (7 joukkotuhon askelmaa) 

PS. Tähän samaan "me ollaan niin huolissamme ilmastosta niinq" -taktiikkaan lukeutuu myöskin puuttuminen ihmisten syömistottumuksiin, se kun tehdään ilmastoperustein.

Ei kommentteja: