maanantai 4. helmikuuta 2019

Kerrassaan kallisarvoinen ulostulo mediaan soluttautuneelta poliittiselta akvistilta! - Vain demoralisaatio voi estää näkemästä!


Kuten jo aiemmin on kirjoitettu, median ongelmana - suoranaisena vitsauksena - on, että se on täynnä sinne soluttautuneita poliittisia aktivisteja, joten mikäpä sen hienompaa, kuin saada tunnustus siitä ruskeistolaisen arvomaailman omaavalta, naisoletetulta feministiltä. (Syytä tälle ulostulolle on vaikea arvuutella: oliko kyseessä eräänlainen "tissien rummuttelusta" eli egopullistelusta johtuva moka, jossa ylpeys käy lankeamuksen edellä, vaiko eräänlainen tunnustus?)

Ei tosin ollut tämän vuoden journalistin ensimmäinen ulostulo - hänen mukaansa ne toimittajat, jotka eivät suostu käyttämään työpaikkaansa miesvihan ja Virallissen Totuuden(TM) levittämisalustoina, ovat yksiselitteisesti "mulkvisteja"

Näin suoraan myönnetään, mikä on median vastuu tiedonjaossa, mielikuvien luomisessa, sekä siinä mistä ja kenestä puhutaan, ja mihin sävyyn.





Vaan saa nähdä, herääkö kansa vihdoinkin, nyt kun tunnustus on suoraan nenän edessä, vai luotetaanko massakontrollin juurtuneen jo niin syvälle, että sen harjoittaja voi vaikka suoraan myöntää demoralisoidulle uhrilleen, että kusta lorottaa tätä molempiin silmiin, ilman että heräämisestä olisi silti mitään pelkoa.

Demoralisointi?

Seuraava lyhyellä videolla kuuluisa, Neuvostoliitosta loikannut, entinen KGB-agentti kertoo siitä:


Lyhyesti voisi sanoa, että demoralisoitu henkilö on pahimmillaan niin syväjuurtuneen aivopesty, että hän voi väittää mustaa valkoiseksi ilman ongelmia. Hänelle voidaan tuoda faktat naaman eteen, mutta ne eivät häntä hetkauta.

Muuten taas demoralisointi on osana asteittaista subversiota (subversioprosessi käyttää massakontrollin aseita, ja niitä on kaikki ne keinot ja välineet, joilla voidaan kontrolloida massoja - psykologinen fakta on, että massoja on helpompi kontrolloida, kuin yksilöitä).

Otetaan esimerkkejä demoraliosaation järkyttävistä lopputuloksista:

Lopuksi vielä ryhmäkuva
Jokaisessa on nähtävissä, miten ilmeiset faktat kielletään ja miten demoralisoitu henkilö näyttää sivusta katsojalle suoranaiselta masokistilta - johtuen siitä, miten intensiivisesti kyseinen henkilö ei ole vain käännytetty oman ryhmäänsä/luokkaansa/kansaansa vastaan, vaan myös itseään.

Mutta tämä antaa monelle seikalle selityksen.

Ei kommentteja: