torstai 7. helmikuuta 2019

Fariseukset saivat tuhottua jälleen yhden syyttömän hyväntekijän (Brother Christmas osa 3).

Brother Christmasin ahdinko jatkuu: "Lahjoitukset loppuneet, mutta avunpyyntöjä tulee entiseen malliin" – leukemiaa sairastavan 4-vuotiaan toive kuitenkin täyttyy


Näyttää nyt siltä, että Brother Christmasin tarina on päättymässä huonosti. Samalla kun sairauden lietsojat, ja kaiken pahan rakastajat ovat saamassa voittonsa, joka ei ole vain BC:n tappio, vaan myös lukuisten hädänalaisten ihmisten (ei niiden palleroiden, jotka tulevat tänne lomalle iPhonejensa kanssa, veronmaksajien laskuun).

Todellakin, eikö jälleen myrkkysormet ole kirjoittaneet myrkkyvalheensa?

Juuri näin häikäilemättömiä ovat siis aikamme fariseusten keinot. Niin kateellisia ne ovat, jos joku muu säteilee hyvyyttä kuin he. Niin visusti he pitävät huolta, että kansainvälinen verikapitalisti,$PR, ei vain saa kilpailijoita - onhan se osaltaan ylläpitämässä Virallisen Totuuden (TM) narratiivia, ja rahastamassa sillä jopa siinä määrin, ettei kyseisen firman, palttoonsakin muiden hyväksi päältään antaneiden, pomojen tarvitse nähdä vain köyhyyttä. 

Tämä myös muistuttaa meitä siitä, että suvakkien häikäilemättömät keinot ja aseet on oikeudenmukaista kääntää heitä itseään vastaan. He ovat tässä niitä pahoja, ja he tietävät sen itsekin. 

Sillä, jos ihminen on sitä mitä hän tekee, niin mitä nämä sitten ovat?

Eikä modernit fariseukset olisi fariseuksia, jos heidän uhrinsa ei olisi syytön hyväntekijä:

Poliisi tutki Brother Christmasin rikosepäilyt – varoja ei käytetty muuhun kuin yhdistyksen toimintaan

Hyysärin Sanomat kyllä piti huolta, että huhupuheet ja mustamaalaukset kerrotaan kaikelle kansalle, vaan eipä ole näkynyt anteeksipyyntöä vääristä syytöksistä.


The pigs have won tonight
Now they can all sleep soundly
And everything is all right
Tässä vielä aiheeseen liittyvät aiemmat tekstit:

Ei kommentteja: