maanantai 16. huhtikuuta 2018

Brother Christmas osa 2 - kuinka lopulta kävi?

Brother Christmasin tapaus on nyt edennyt toiseen, voisiko jopa sanoa "aftermath"-osaansa, sillä nyt alkuperäiset syytteet ja maalitukset on menty läpi, ja esim. tilintarkastajat ovat tehneet hommansa.

Kuinka siis kävi?

Paljastui, ettei mitään hämärää löytynytkään hänen tilinteostaan - eihän edes poliisi ollut sitä mieltä, vaan antoi miehelle puhtaat paperit, ainoastaan Hyysärin Sanoman ketunhäntä kainalossa olevat fariseukset olivat eri mieltä.

Erityistarkastuksessa ei löydetty Brother Christmasin taloudenpidosta väärinkäytöksiä – Ari Koponen: "Hallitus menee uusiksi, itse eroan"


Tilintarkastusyhteisö RSM Finland on käynyt läpi hyväntekeväisyysjärjestö Brother Christmasin tilit ja pankkisiirrot eikä ole löytänyt tutkituista materiaaleista epäselvyyksiä. Yhteisö on käynyt läpi tuhansia yhdistykseen liittyviä pankkitietoja.
Yhteisön edustaja Tytti Saarisen mukaan yhdistyksen toiminnassa ei ole havaittu, että yhdistyksen rahoja olisi käytetty oman edun tavoitteluun.

Entä seuraukset?

Maalituskampanja valitettavasti onnistui, ja julkisuusmurha-assassinaatio oli lähes täydellinen:

Väsynyt ja laihtunut Brother Christmas MTV Uutisten lähetyksessä: Lahjoittajat ovat kaikonneet lähes kokonaan


Lahjoittajia ei näy, ja mieskin on rikki. Voi siis sanoa että jokainen osapuoli voitti tässä jotain - eläköön Hyysärin Sanomat, hyvien ihmisten julkaisu hyville ihmisille! Näin mokutuksen ammattilainen, kansainvälinen verikapitalisti $PR pitää markkinoita hallussaan, ja sen pomot voivat rikastua jatkossakin. Yksityiset ja pienet toimijat nyt pitääkin murskata lähtökuopiin, etenkin jos heidän kauttansa voi auttaa, ilman että tukee näitä mokutuksen ammattilaisia.


Lue tästä klikkaamalla alkuperäinen Brother Christmasia käsittelevä juttu. 

Ei kommentteja: