tiistai 23. lokakuuta 2018

Massakontrollin aseet: Syyllisestä uhriksi alta aikayksikön!

Tässä, tasan viikko sitten ilmestyneen tekstin "spin off:issa", pääsemme jälleen todistamaan Virallisen Totuuden (TM) vahtikoirain defenssejä - ja kuten heidän metkut tiedetään, "on uhriutuminen paras puolustus". Niin on asia tälläkin kertaa.  

Näiden röyhkeys on kyllä täysin pohjatonta, mutta toisaalta täysin linjassa Virallisen Totuuden (TM) narratiivin kanssa: Eturyhmän edustaja ei voi koskaan tehdä mitään väärää. Mutta jos tosiasiat puhuvat tätä prinsiippiä vastaa, johtuu se ainoastaan siitä, että eturyhmän edustajan uhri onkin oikeasti syyllinen, ja eturyhmän edustaja on oikeasti se ainoa uhri.

Ehkä tämä vielä uppoaa ns. NPC-zombeihin, mutta luulevatko nämä todellakin, että tämä menee läpi oikeille ihmisille?

Vastaus: Tuskinpa luulevat, ja siksi pitääkin silmänkääntötemppuja.


Virallisen Totuuden (TM) narratiivin täydellisesti sisäistänyt NPC-zombi

Mistä siis on kyse?

Tässä aiemmassa tekstissä kerrottiin mm. siitä, miten Johanna Vehkoo päätyi nahkurin orsille syyllistyttyään kunnianloukkaukseen.

No, eipä kestänyt kauankaan, kun damage control oli jo täydessä vauhdissa, ja asiaa oltiin kääntämässä päälaelleen.

"Uhriutuminen on paras puolustus" -narratiivi on käytännössä seuraava: 

Johanna Vehkoo - Virallisen Totuuden (TM) vilpittömän - kröhöm- tuo totuuden tarkistaja, suojelija ja lähettiläs, onkin tässä se uhri, sillä raukka on ollut jo kymmeniä, ellei jopa satoja vuosia tuon ilkeän haisulin, ja rasisminatsifasistin, eli Junes Lokkan kiusaamana, haukkumana ja ties vaikka ahdistelemana! Näin ollen koko tapaus osoittaa, että kaikki on kansallismielisten syytä, ja mitä Vehkoo teki oli vain uhrin viaton hätähuuto. 

Journalistiliitto: Toimittajien kiusaamisen loputtava


Tuplastandardit on massakontrollin ase - valtavirran oma valemedia, ja sen käytäntö muistuttaa sinua siitä useammin kuin allekirjoittanut.


Ai niin on myös eräs toinenkin tapaus, jossa sama "uhriutuminen on paras puolustus" -kaava, totetui.

Miksi näin kävi?

Koska muuten eräs toinenkn Virallisen Totuuden (TM) narratiivi, eli: "Naiset enkeleitä, miehet perkeleitä" olisi mennyt pilalle.  

Kyseessä on siis tämä keissi, jossa nainen oli "vähän" tehnyt johtopäätöksiä, ja some-päivityksiä, "hieman" mutu-tuntumalla, jonka seurauksena viaton mies meinasi päätyä lynkkaajajoukon uhriksi. Somessa osin hänen maineensa jo tuhottiinkin.

Vaan eipä aikaakaan, kun Virallinen Totuus (TM) valveutui suojelemaan narratiiviaan, jonka seurauksena tämän koko sotkun alkuperäinen pahis, eli väärän ilmiannon tehnyt nainen, muuttuikin "uhriksi, jolla oli hyvät aikeet, mutta niitä vääristeltiin." 

Ei mitään uutta auringon alla siis.

Vaan mitä tulee itse alkuperäiseen aiheeseen, on sylttytehdas helppo löytää, sillä käytännössä niin journalistiliitto, kuin myös koko toimittajakunta, on pitkälti ruskeiston ja femakkojen hallussa - asia mikä on ns. julkinen salaisuus. 

Entä sitten Julkisen sanan neuvosto eli JSN, jonka jäsen Johanna Vehkoo myös on?

Totuus on imagoa masentavampi, mutta päästää vapaaksi:

Julkisen sanan neuvosto - näin se oikeasti toimii


Ratkaisu?

Sairauden lietsojat - jotka myös itse ovat sairaus - on poistettava, kuin syöpä.

Näet kuin syöpä keholle, ovat ne Suomelle, kuin myös medialle: Kansalaisten luotto mediaan on pohjalukemissa, sillä vain n. 1/3 enää ylipäänsä luottaa mediaan! Joten voidaan sanoa, että tämä ratkaisu on myöskin median, ja sen hyvien toimittajien maineen pelastus, ja voitto.

Ihmiset eivät halua lukea mielipidekirjoituksia uutisina.

Vai miksi luulet, että nämä soluttauvuat ja kansoittavat instituutioita kuten mediaa?

Entä minkä vuoksi nämä yrittävät saada kenkää kaikille agendansa vihollisille?

Kyseessä on yksinkertainen matematiikka: Globalisti hyötyy siitä, kun kansakunta ei ole enää yhtenäinen, vaan on hajotettu ja hallittu, sekä tietysti kansan osalta lopettanut lisääntymisensä, samalla kun tunkeilijoita haalitaan tuhansia lisää vuosittain, ja ne vielä lisääntyvät enemmän kuin kantaväestö. Niin myös samalla periaateella suvakit hyötyvät siitä, kun saavat vihollisensa poistettua instituutioista ja työpaikoilta, samalla kun he valtaavat ne itselleen!

(Kyseessä on siis vanha kommunistien suosima taktiikka, ja tämän aatteelliseen isänsä teitä nämäkin kulkevat, ja sen tekoja he tekevät)

Tämä on nollasummapeliä.

Tämä on kilpajuoksua.

Tämä on valloitussotaa.

Ymmärrä tämä täydellisesti ja pysäytä syöpä.

On siis harjoitettava heidän omien aseidensa ja taktiikoiden käyttöä heitä itseään vastaan.

On vallattava nämä "linnakkeet" heiltä takaisin, poistettava paha ja korvattava se hyvällä - laillisin keinoin.

Jälkimmäinen on erityisen tärkeää pitää mielessä, sillä tuplastandardit ovat toistaiseksi olleet heidän puolellaan, joten vastapuolta syynätään - jopa vainotaan - erityisen tarkasti. Lisäksi on muistettava sellainen psykologinen seikka, että ruskeistolla, suvakeilla ynnä muilla tällaisilla palaa hermo yleensä todella helposti, ja he todennäköisesti muutenkin sortuvat ensimmäisenä likaisiin, ja laittomiin keinoihin, vaikka ovatkin toistaiseksi käyttäneet lainsäädäntöä hyväkseen - se johtuu vain siitä, että heille ei ole tullut kyllin takapakkeja, mutta kun ne tulevat, ne ovat kuin hemmotellut lapset, jotka alkavat kiukutella kun ei saakaan tahtoaan läpi. Tällöin heidän lopullinen syöksykierteensä on alkanut.

Ole siis ovela kuin käärme, mutta viaton kuin kyyhkynen.

Ei kommentteja: