tiistai 16. lokakuuta 2018

The Kill chain - Kohti Lopullista Voittoa! - Ruskeiston ja Virallisen Totuuden (TM) moraalinen tappio on kohta täydellinen tappio!

Johdanto: the Kill chain

Kill chain on militaristinen termi, joka tarkoittaa "tappoketjua".  Tässä yhteydessä onkin valittu nimeksi tälle wanhan koulun uutiskatsaukselle, sillä se sisältää uutisia siitä miten olemme marssineet voitosta voittoon, samalla kun vastapuoli on kompuroinut. Näin ollen "tappoketjumme" on ollut varsin menestyksekäs.

Aloitetaan seuraavalla parilla kevyemmällä uutisella.

Etämyynnin esto ammuttiin alas

Helvetti mikä ihme siinä oikein on, ettei EU:sta saisi olla mitään hyötyä tavan kansalaiselle, vaan sen pitäisi olla ainoastaan maksumiehenä "koska pakolaisaallot ja tukipaketit muille maille"? Jos pelottaa ettei Alko pärjää kilpailussa, niin laskekaa hintoja. Muuten turvat tukkoon, kukkahatturunkkarit.


Skandaali tiedemaailmassa: Tutkijoiden tekaistut artikkelit päätyivät vakavasti otettaviin tiedejulkaisuihin - käsittelivät koirien raiskauskulttuuria ja sisälsivät Hitler-lainoja feministisestä näkökulmasta

Kirjaimellisesti trollaamalla tiedejulkaisuja, tiedemiehet onnistuivat osoittamaan että feministisessä "tieteessä" kyseessä ei ole oikeasti tiede. Kyseessä on puhtaasti massakontrollin aseiden ajama päättömyyksien (poliittisten agendojen) raamittaminen tieteeksi. Näin ollen, kyseessä on tyypillinen keisarin uudet vaatteet -tapaus, josta vain voimme todeta, että paskalla on tekijänsä, mutta myös julkaisijansa, sekä he jotka pitävät sitä suklaana. Feministinen tiede ei vain siis näytä ja kuulosta huuhaalta, vaan se on sitä. Tämä tapaus todistaa sen. Se on pinnalla vain, koska massakontrolli pitää sitä pinnalla. (Mielenkiintoisena yksityiskohtana oli, että eräs tapa uutisoida tätä uutista oli se, jossa toimittelijat olivat puhuneet "huuhaatiedemiehistä", vaikka kyseessä nimenomaan olivat oikeat tiedemiehet, mutta toimittelijat olivat ne joihin nämä "tutkimukset" olivat uponneet - moni alan biasoitunut auktoriteetti nöyryytti itsensä totaalisesti antamalla näille "tutkimuksille" siunauksensa).

Kun paha saa palkkansa ja oikeus lopultakin voittaa

Sinttarit saivat Juudaksen palkan

Ei päässyt Juudaskaan aikoinaan fariseusten ja ylipappein helmoihin, niin eivät päässeet aikamme juudaksetkaan aikamme fariseusten kavereiksi. Tämä kaikki on kaunista ja täydellisen oikeudenmukaista, ja antaa syyn juhlaan. Sininen tulevaisuus on poliittinen itsemurhakultti, jonka kaikki jäsenet seuraavat suurta johtajaansa omaan poliittiseen tuhoonsa.

Tomi Metsäkedon tapaus

Ensinäkin onnea Metsäkedolle siitä, että sai oikeutta. Lisäksi arvostukset, sillä hän noudatti Fundamentin ohjeita, taistella tulella tulta vastaan. Toiseksi, tämä on erinomainen ennakkotapaus, joka opettaa meille, että Fundamentin ohjeita kannattaa noudattaa ja viedä jokainen tällainen juttu oikeuteen. Joka kerta.

Eräs mielenkiintoinen seikka tässä oli seuraava: Eräs näistä viesteistä sisältää ns. suvakki&/-femakkokieltä. Allekirjoittanut teki siitä sen johtopäätöksen, että sellainen on näin ollen todennäköisesti mukana tässäkin tapauksessa, tekemässä rikosta viatonta miestä vastaan, vain siksi, koska kyseessä on mies.

Ja arvaatko mitä kävi?

Sellainen tapaus todellakin oli mukana!

Mutta koska tämä ei ole mikään huorien juorurinki, ei tässä voi tästä kertoa kyseisen henkilön nimeä, mutta allekirjoittaneen lähteet varmistavat sen, että kyseessä oli vihreiden vaaliehdokas.

Että sellainen tapaus.

Myös Suomen ehkä törkein sarjavaleraiskaussyytösten tehtailija kannatti Feministipuoluetta ja Vihreitä. Tämä osoittaa meille sen syyn, miksi nämä puolueet ajavat esim. suostumusuudistusta seksiin, sillä he käyttävät aseenaan ja puhtaana miesvihansa toteuttamisvälineenä valeraiskaus- ja ahdistelusyytöksiä, joten luonnollisesti he haluavat lisää tätä helpottavia lakeja.

Niinpä, ei ollut sattumaa, että tämä kyseinen Metsäkedon vainoaja myös puolusti Metsäketoa myöskin vainonnutta feministiä, eli Maria Veitolaa. Feministit ovat järjestäytyneet, ja tekevät yhteistyötä vainotessaan miehiä ja etsiessään uusia uhreja itselleen.

Annahan sen marinoitua hetken.

Sylttytehdas on taas paljastunut, ja tunnistat sen kuvottavasta hajusta. Tällä kertaa se on yhtä vastenmielinen kokemus, kuin löytäisit jonkun navetan jossa karja elää nälkään nääntymäisillään, omissa ulosteissaan ja kuolleiden lajitoveriensa keskellä.

Toinen tähän liityyvä uutinen on muuten tässä: 

After a year of #MeToo, American opinion has shifted against victims

Kun huudat sutta kyllin monta kertaa turhaan, ei kukaan enää tule apuun, kun susi oikeasti tulee. Puhumattakaan siitä miten ahneella on paskainen loppu.Nämä molemmat ovat toteutuneet, ja saaneet aikaan sen, että enää MeToo:n yms. "uhreja" ei uskota. Näin MeToo on itsessään oman itsensä loppu, sillä kiitos sen, eivät ihmiset enää usko näiden ahneiden sudenhuutelijoiden juonia ja väittämiä.

Mistä pääsemmekin toiseen tapaukseen, jossa paha saa palkkansa.

Tapaus Johanna Vehkoo


Junes Lokka teki täysin oikein, ansaiten allekirjoittaneen kunnioituksen, kun pisti Vehkoon maistamaan omaa lääkettään.  Juuri tätä on kaivattu. Nyt jäämme optimistisin mielin odottamaan mitä tästä seuraa. Kuten Metsäkedon tapauksessa, tämä antaa rohkaisua tehdä kuten Fundamentti on suositellut tekemää, samalla vastapuoli huomaa, että ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön.


Jos siis yleisesti ottaen, feminismi on totisesti syöpä ja feministi on paha ihminen, niin voimme myös havaita sen, miten kauan suvakit ovat kiillottaneet omaa kilpeään, vedelleet meikäläisiä käräjille, käyttäneet likaisia keinoja, yrittäneet kontrolloida kaikkia moraaleja, lietsoneet sairautta ja ovat olleet myös itse se sairaus. Mutta nyt näiden vastaiskujen myötä, he näkevät, että peli jota he pelaavat, on jotain mitä molemmat voivat pelata.

Vihollisemme on häikäilemätön, moraaliton, kaksinaamainen, ulkokultainen eli oikea moderni fariseus. Heitä ei aja hyvyys, vaan vain oman kilpensä kiillottaminen. Lisäksi heitä yhdistää oman pahuutensa projisointi muihin - he eivät pysty kohtaamaan sitä, joten he yrittävät tuhota sen projisoimalla sen toiseen ihmiseen, ja sitten tuhota tämän toisen. Suvakismin ohjelmoinnissa on kyseessä hyvin klassinen hyvä ja paha -jako, jossa nämä arkkitermit on vain kääritty uusiin papereihin, sillä kukaan ei voisi sanoa suvakismia sen kaikkinaisessa karmeudessaan hyväksi muuten. Niinpä se, joka näyttää heille peiliä, saa heidät sylkemään myrkkyä, sillä he eivät näe siinä sitä kuvaaa, jonka ovat rakentaneet ulkomailmalle. Tai vaihtoehtoisesti, NPC-suvakin kohdalla defenssiohjelma ottaa vallan.


Mutta keitä ovat ne harmaat NPC-massat tässä tapauksessa? Ne ovat niitä homunkuluksia, jotka toteuttavat massakontrollin heihin ajamaa ohjelmointia, eli Virallista Totuutta (TM). Yleensä suvakkihierkarkia menee siten, että narsut ohjaavat NPC-ihmisbotteja, kun taas molemmat ovat alamaiset Viralliselle Totuudelle (TM). Sillä erotuksella, että toinen ryhmä uskoo saavansa sen ajamisesta kunniaa (narsisti-suvakit), toisella (NPC-suvakit) ei oikeastaan ole hajuakaan miksi hän tekee mitä tekee, kunhan tekee.

VAROITUS: NPC-suvakit toteuttamassa ohjelmointiaan


BONUS: Sarjassamme, se ei vielä tunnu voitolta, mutta pitkässä juoksussa se raivaa tietä Lopulliselle Voitolle.

On lottovoitto syntyä Suomeen, kunhan syntyy tytöksi, väittää palkittu nuorisotyöntekijä - ”Pojaksi syntyminen on syrjäytymisriski"

On vihdoinkin myönnetty, että feminismi on valhetta, ja me emme elä patriarkaatissa, vaan pikemminkin matriarkaatissa, jossa miehet on sorrettuja ja naiset etuoikeutettuja, alkaen jo nuoresta iästä. Vielä tosin asiaa ei olla saatu kuntoon, mutta nyt kun informaatio on vapautettu massoille, voi parantuminen alkaa!

Kyseisessä kehityksessä on jo otettu edistysaskelmia, sillä miesviha ollaan ottamassa myös mukaan viharikoslistalle - mikä on kerta kaikkiaan hyvä uutinen, ja menee samaan sarjaan Lokan ja Metsäkedon uutisten kanssa, jossa jatkossa miehiä koskevat ne samat oikeudet kuin naisiakin:

Hostility to men and elderly people could become hate crimes

Laura Huhtasaaren tapaus

Laura Huhtasaaren tapaus paljasti mädät tuplastandardit, television näytösoikeudenkäynnit sekä massakontrollin aseisiin perinteisesti lukeutuvat koulut, joissa opetetaan Virallista Totuutta (TM). Jokainen näistä mädättäjistä jäi kiinni housut kintuissa. Nyt kansa näkee ja tietää,  minkälaisen orwelluksen keskellä se elää.


Vastaava tapaus löytyy myös samasta puolueesta.

Tapaus Jussi Halla-aho, ja "väärä" äänestystulos


Taannoin lehdessä kysyttiin, kenen puoluejohtajan ilmastokysymyksen ratkaisu miellyttää kansaa eniten. Tulos on nähtävissä yllä. Siis se alkuperäinen tulos, ennen kun tuli "tekninen häiriö", ja koko juttu jouduttiin ottamaan uusiksi. Itse asiassa niin monta kertaa, että tulos miellytti narratiivia.

Historia toistaa itseään. Massakontrollin aseet yrittää tykittää vedoten NPC- ja lammasvaistoihin, eli kiistää massoilta tiedon siitä, mitä mieltä massat oikeasti ovat. Näin on tehty Persujen kanssa ennen jytkyä ja näin on tehty myöskin Donald Trumpinkin kohdalla. Näin yritetään tehdä taas, ja omille nilkoille tulee että lorisee. Voimme käytännössä juhlia jo voittoa, ehkei vielä Lopullista Voittoa, voittoa ja vastapuolen tupeksintaan kuitenkin.

Aku Louhiniemen ajojahti jatkuu

Tämä totta kai on sairas ja traaginen tapaus, mutta jos nyt Louhimies vain tekisi kuten Lokka ja Metsäketo, hän astuisi voittajien tielle, ja täten näyttäisi esimerkkiä siitä, että tämä miesvihamielinen valtatrippailu ja character assasination ei vain onnistu, ei ainakaan ilman seurauksia. Toisena tässä tapauksessa on taas jotain minkä koko kansa voi nähdä: YLE ja muut valemedia, ovat täynnä poliittiisia aktivisteja, jotka käyttävät työnantajansa mediaa omien mielipiteidensä levittämisalustana tai oman henkilökohtaisen vainonsa työkaluna kohdettaan vastaan. (Esim. Huhtasaaren tapauksessa, voimme huomata, että kaksi asiaa ei ole sattumaa: se, että lapset on pistetty tuottamaan ruskeiston propagandaa ja että  valtaosa opettajista kuten toimittelijoistakin kuuluu ruskeistoon - nämä sitten "valistavat" ja "rokottavat populismia" vastaan lapsia, laitoksessa jossa menestys perustuu informaatiobulimiaan, perässäsanomiseen ja tottelevaisuuteen).

Mikä näitä tämän sarjan uutisia yhdistää, on se vanha Fundamentin totuus: Tuplastandardit ovat massakontrollin ase. Tämä kuitenkin näyttää kansalle sen, etteivät nämä tuplastandardit ole vahinko - tai jos on - joudumme toteamaan että olemme NPC-zombien hallinnoimina, jotka toteuttavat Virallisen Totuuden (TM) superegon sanelemaa ohjelmaa.

Näin suvakkitartunta saastuttaa NPC-"yksilön"

Sitten vielä lopuksi seuraavat uutiset, sillä jos aloitimme kertomalla siitä, miten poliittinen itsemurhakultti siniset epäonnistui tehdessään juudakset, on eräänlaisena kirsikkana tämän kakun päälle asetettava seuraavat uutiset Vihreiden vääjäämättömästä terminaalivaiheesta:

Kommentti: Vihreiden talo palaa ja Emma Karin raju laukalle lähtö on siitä viimeisin osoitus

Näkökulma: Vihreiden kansanedustaja Emma Kari, miksi te valehtelette?

Kommunistien penikoitahan nämä poliittisesti ovat, ja isänsä oppeja he myös toistelevat - kommunistien kieroilun tietää kaikki, eli jos nyt ollaan luovutta alkuperäisestä nimestä, alkaen hitaasti evolvoitua ruskeistoksi, mutta jätetty tavat joista heidät on tunnettu, ei lopputulosta ole vaikea ennustaa. Hedelmistään puu tunnetaan.

Seuraavaksi kun saisimme vielä samanlaisia uutisia Cuckoomuk$esta, olisi se kuin tuplajuustopurilainen pekonilla, ja oikein sellaisella hyvällä majoneesilla.

Kohti Lopullista Voittoa! Taistelu älköön loppuko, ennen kun se on Meidän!

No chance of escape 
Caught within the mainframe killchain

Ei kommentteja: